کد خبر: ۴۸۵۳۴
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۶

کوروش کمپانی پرسپولیس و تراکتور را نقره‌داغ می‌کند؟

انتشار نامه‌ای از سوی فراجا و دادستانی مبنی بر ممنوعیت صدور کارت بازی چهار بازیکن لیگ برتری این شائبه را به وجود آورد که نتیجه بازی‌های پرسپولیس و تراکتور در هفته اول به دلیل استفاده از آن‌ها ۳ بر صفر خواهد شد، اما بر اساس بررسی‌های ایسنا، این نامه‌ها پس از برگزاری هفته نخست به فدراسیون فوتبال ابلاغ شده و در نتیجه مشکلی این دو تیم را تهدید نمی‌کند.
کوروش کمپانی پرسپولیس و تراکتور را نقره‌داغ می‌کند؟

مخاطب ۲۴- بعد از تشکیل پرونده قضایی برای یکی از فروشنده‌های گوشی موبایل به نام کوروش کمپانی، معاون دادستانی و رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با ارسال نامه‌های به فدراسیون فوتبال اعلام کردند که با توجه به تبلیغاتی که سعید صادقی، علیرضا بیرانوند، مرتضی پورعلی‌گنجی و مهدی مهدی‌پور برای این شرکت انجام داده بودند، قرارداد آن‌ها ثبت و کارت بازی آن‌ها صادر نشود. بعد از انتشار این نامه سوالی که به وجود آمد این بود که آیا در هفته نخست لیگ برتر، بازی کردن این چهار بازیکن غیر قانونی بوده است یا خیر؟

نامه مذکور یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳، به فدراسیون فوتبال ابلاغ شده که بعد از برگزاری هفته اول لیگ برتر بوده است، در نتیجه حضور بیرانوند و سعید صادقی در ترکیب تیم‌های تراکتور و پرسپولیس منع قانونی نداشته و تاثیری در نتایج دیدار‌های این دو تیم مقابل مس رفسنجان و ذوب آهن نخواهد داشت. تراکتور در هفته اول با نتیجه ۲ بر صفر مس رفسنجان را شکست داد و پرسپولیس مقابل ذوب آهن با نتیجه یک، یک متوقف شد.

در حال حاضر این بازیکنان با بازگرداندن ۵۰ میلیون تومانی که بابت تبلیغ کوروش کمپانی دریافت کرده بودند، مشکلی برای حضور در بازی‌های تیم‌هایشان ندارند.

برچسب ها: کوروش کمپانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید! وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید!
این تصویر را ساعتی پیش آذری جهرمی در کانال تلگرامی خود منتشر کرد.
حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری! حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری!
تصاویری از بهنوش بختیاری و رها خدایاری را در آغوش یکدیگر و در حاشیه یک مراسم، بعداز اینکه در شام ایرانی حواشی جالبی ساختند را در این مطلب برای شما منتشر کرده‌ایم.
یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود
رئیس فدراسیون کشتی گفت: تیم‌های منتخب کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در سومین مرحله مسابقات رنکینگ‌دار سال ۲۰۲۵ در مغولستان حضور خواهند یافت.
موزه برتر کشور در کدام شهر قرار دارد؟ موزه برتر کشور در کدام شهر قرار دارد؟
موزه تخصصی ایلام‌شناسی هفت‌تپه برای هفتمین سال متوالی در فهرست برگزیدگان آیین ملی موزه برتر قرار گرفت و عنوان پرافتخار «موزه برتر» را از سوی کمیته ملی ایکوم ایران (شورای بین‌المللی موزه‌ها) کسب کرد.
واریز حقوق‌ها بدون افزایش یعنی چی؟ واریز حقوق‌ها بدون افزایش یعنی چی؟
تامین اجتماعی درباره واریز حقوق‌ها بدون افزایش توضیحاتی ارائه داد.
محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟ محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
رئیس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی به این سؤال پاسخ داد که آیا اجرای قانون جوانی جمعیت مبنی بر ساماندهی و محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟ گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص مسأله صلح در اوکراین صحبت کند.
برگزیده
محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟ محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
رئیس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی به این سؤال پاسخ داد که آیا اجرای قانون جوانی جمعیت مبنی بر ساماندهی و محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
هشدار پلیس فتا به دانش آموزان هشدار پلیس فتا به دانش آموزان
رئیس پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی مدارس کشور نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی که با وعده‌های فریبنده اقدام به فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی می‌کنند، هشدار داد.
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
صفحه خبر بالای تصاویر