کد خبر: ۴۸۴۵۷
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۶

مکان آرامستان جدید مشخص شد؟

معاون مالی و اقتصادی شهردار تهران از تایید مکان آرامستان جدید پایتخت خبر داد.
مکان آرامستان جدید مشخص شد؟

مخاطب ۲۴- لطف‌الله فروزنده عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مکان آرامستان جدید مورد تایید است، اما با این وجود با سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در حال مذاکره برای خریداری این مکان هستیم.

وی با اشاره به حل و فصل مشکلات و رفع بلاتکلیفی ۲۳ پروژه بزرگ مقیاس با مشارکت بخش خصوصی در این دوره از مدیریت شهری نیز گفت: ارزش ریالی این پروژه‌ها ۷۵ همت پیش‌بینی شده که از جمله این پروژه‌ها می‌توان به پروژه هزار و یک شهر، هایپراستار، مجتمع تجاری خرازی، هتل دیدار، تجارت جهانی یک شهر آفتاب و بیمارستان آتیه ۲ اشاره کرد.
معاون مالی و اقتصادی شهردار تهران درباره فرصت سرمایه‌گذاری جدید در سال ۱۴۰۳ نیز یادآور شد: ارزش این پروژه‌ها بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که برخی از این پروژه‌ها شامل هتل کوهستان، هتل و مجموعه اداری برج میلاد، احداث چهار هتل جدید، بوستان آزادگان، مرجع تجارت جهانی ۲ شهر آفتاب است.

وی با اشاره به خرید مصالح عمده مدنظر شهرداری تهران نیز اظهار کرد: در این دوره مدیریت شهری برنامه‌ریزی صورت گرفته که مصالح عمده از بورس کالا خریداری شود.

بیشتر بخوانید

پیگیری مطالبات از دولت بابت حوزه حمل و نقل عمومی
معاون مالی و اقتصادی شهردار تهران به موضوع شفافیت و انضباط مالی در این دوره از مدیریت شهری اشاره کرد و گفت: علاوه بر این موضوع شفافیت و انضباط مالی از موضوعاتی بوده که در این دوره به صورت ویژه پیگیری شده است و به طوری که در سال ۱۴۰۲ استقرار سیستم بهای تمام شده در شرکت اتوبوسرانی و برای مترو در حال پیاده‌سازی است.

وی درباره پیگیری مطالبات از دولت بابت حوزه حمل و نقل عمومی اظهار کرد: بابت یارانه بلیت اتوبوس مبلغ ۵.۶ همت و یارانه بلیت ۳.۹ همت توسط دولت پرداخت شده همچنین بخشودگی ۱۰۰ درصد جرایم مالیات تکلیفی و عملکرد از سال ۹۷ از دیگر موارد صورت گرفته در این دوره مدیریت شهری محسوب می‌شود.

فروزنده درباره برگزاری نمایشگاه در بخش‌های مختلف در شهر آفتاب اشاره کرد و افزود: از سال ۹۵ تا سال ۱۴۰۰ حدود ۶۰ نمایشگاه برپا شده و در ۲ سال اخیر نیز ۶۰ نمایشگاه در این محل برگزار شده و به نوعی این مکان نمایشگاهی در این دوره مدیریت شهری احیا و رونق گرفته است.

برچسب ها: آرامستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر