کد خبر: ۴۸۴۴۷
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۱

امشب، آخرین مهلت وکالتی کردن حساب متقاضیان خودرو

برای مشارکت در طرح جاری گروه صنعتی ایران‌خودرو، لازم بوده که مشتریان (صرفاً متقاضیان عادی) حساب خود را نزد یکی از بانک‌های عامل به‌نام این شرکت خودروسازی وکالتی کرده و مبلغ ۲۳۰ میلیون تومان را در این حساب بلوکه کنند؛ برای این منظور از یکشنبه هفته گذشته (۲۱ مرداد ماه) مشتریان امکان اقدام داشته‌اند؛ بر اساس مهلت در نظر گرفته شده (پس از یکبار تمدید)، این مهلت امروز ۲۹ مرداد ماه به پایان می‌رسد.
امشب، آخرین مهلت وکالتی کردن حساب متقاضیان خودرو

مخاطب ۲۴- طرح فروش گروه صنعتی ایران‌خودرو از روز چهارشنبه هفته گذشته (۲۴ مرداد ماه) آغاز شده و تا پایان این هفته (جمعه دوم شهریور ماه) ادامه دارد.

متقاضیان عادی مشارکت در طرح فروش جاری گروه صنعتی ایران‌خودرو که پس از یکسال و نیم وقفه، به سبب وجود تعهد تا پایان سال ۱۴۰۳، اجرایی شده است، از روز یکشنبه ۲۱ مرداد ماه این فرصت را داشتند تا با وکالتی کردن یکی از حساب‌های خود نزد بانک‌های عامل و مسدود کردن وجه ۲۳۰ میلیون تومانی در این حساب، گام نخست برای مشارکت در این طرح را بردارند.

بیشتر بخوانید

این فرصت در ابتدا هفت روز (تا پایان روز شنبه ۲۷ مرداد ماه) در نظر گرفته شده بود که پس از آن با توجه به تاخیر در هماهنگی‌های لازم میان برخی بانک‌های عامل و سامانه در آماده‌سازی بستر حساب وکالتی و مسدودی حساب در روز نخست این امر (یکشنبه)، تا ساعت ۲۴ امروز (دوشنبه ۲۹) امکان‌پذیر است.

مهلت ثبت درخواست خودرویی نیز که از روز چهارشنبه ۲۴ مرداد ماه آغاز شده، تا روز جمعه (دوم شهریور ماه) ادامه خواهد داشت.

قرعه‌کشی؛ ۴۸ ساعت پس از اتمام مهلت ثبت‌نام

طبق روال و تاکید ایران‌خودرو، ۴۸ ساعت پس از پایان مهلت ثبت‌نام، فرآیند قرعه‌کشی برای تعیین منتخبان و نوبت‌دهی ثبت‌نام کنندگان انجام می‌شود.

برچسب ها: ایران‌ خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر