کد خبر: ۴۸۴۲۵
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۴

علیپور سنگنورد المپیکی ۱۲۰ میلیون تومان پاداش دریافت کرد

دبیر فدراسیون کوهنوردی و صعود‌های ورزشی گفت: رضا علیپور در بازی‌های المپیک عملکرد خوبی داشت و فدراسیون بعد از ورود او به ایران مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان پاداش داد.
علیپور سنگنورد المپیکی ۱۲۰ میلیون تومان پاداش دریافت کرد

مخاطب۲۴- حسین مقدم در تشریح عملکرد رضا علیپور در مسابقات سنگنوردی بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ اظهار داشت: علیپور در مسابقات جهانی بوداپست موفق شد سهمیه بازی‌های المپیک را کسب کند و در تمریناتش رکورد زیر ۵ ثانیه را نیز ثبت کرده بود که غیر رسمی بود، اما در بازی‌های المپیک دو بار رکوردش را ارتقاء داد.
دبیر فدراسیون کوهنوردی اضافه کرد: مجموع اعزام‌ها و هزینه‌هایی که در سال ۱۴۰۳ انجام شد شاید زیاد نبود، اما با توجه به بضاعت فدراسیون و اختیاراتی که برای صرف هزینه بودجه قهرمانی داشت، خوب بود.

حسین مقدم به اردو‌های علیپور اشاره کرد: او اردو‌های دائمی خوبی در استان‌های قزوین، زنجان و همدان داشت و در بازی‌های المپیک هم با توجه به فضای حاکم بر مسابقات و رقبای سرسخت خود موفق شد دو بار رکورد ملی ایران را ارتقاء داده و عملکرد خارق العاده‌ای داشت.

وی افزود: یکی از حریفان علیپور پستی در فضای مجازی منتشر و از او به خاطر یاد گرفتن تکنیک‌هایی از علیپور تقدیر کرده است که نشان از توانمندی سنگنورد کشورمان دارد.

مقدم در ادامه از جنبه کارشناسی عملکرد علیپور را ارزیابی و اظهار کرد: علیپور در آخرین مسابقه خود ۶ صدم ثانیه کم آورد و چهارم شد که از دیدگاه کارشناسی مستحق کسب مدال بود.

وی پیرامون صحبت‌های علیپور و گریه‌های او بعد از مسابقه گفت: بودجه‌ای که فدراسیون‌های ورزشی در اختیار دارند نمی‌تواند صرف تجهیز سالن‌های ورزشی شود؛ شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی مسئولیت تجهیز سالن‌های ورزشی را دارد. با این شرایط دیواره سنگنوردی استان قزوین در حال احداث است و تا حدودی قبل از بازی‌های المپیک تجهیز شد. علیپور تمریناتش را به آنجا انتقال داد، اما قبل از آن در همدان و زنجان تمرین می‌کرد.

دبیر فدراسیون کوهنوردی و صعود‌های ورزشی ادامه داد: هیئت سنگنوردی استان قزوین با حمایت وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک دست به دست هم دادند تا دیواره سنگنوردی استان قزوین پیش از بازی‌های المپیک آماده شود و آقای علیپور هم بعد از بازگشت از پاریس تمریناتش را در همین سالن انجام می‌دهد.

او اضافه کرد: سالن سنگنوردی قزوین ایده آل نیست و استاندارد‌های جهانی را ندارد و کمبود‌هایی دارد که امیدواریم برطرف شود تا مثل زنجان شرایط ایده آلی داشته باشد و نمایندگان بیشتری را به بازی‌های المپیک ۲۰۲۸ اعزام کنیم.

مقدم در پایان از پرداخت پاداش به علیپور خبر داد و اظهار کرد: بعد از بازگشت علیپور از پاریس مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان پاداش به او پرداخت کرده‌ایم ضمن اینکه همین مقدار را بعد از کسب سهمیه المپیک به آقای علیپور پرداخت کرده بودیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند
رایزنی مسولان ایرانی و عراقی تا کنون منجر به باز شدن در‌های سمت عراق نشده است
اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید! اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید!
فالوده کرمانی، یکی از دسر‌های سنتی و اصیل ایرانی است که ریشه در اقلیم کویری کرمان دارد و بخشی از میراث فرهنگی ایرانیان به شمار می‌رود. این دسر خنک و خوشمزه با رشته‌های نشاسته‌ای، یخ خرد شده، گلاب و عرق نعناع، در روز‌های گرم سال، طعم آرامش و لذت را به ارمغان می‌آورد.
ائتلاف مردان جبهه پایداری و یاران بذرپاش علیه خانم وزیر ائتلاف مردان جبهه پایداری و یاران بذرپاش علیه خانم وزیر
استیضاح وزیر راه و شهرسازی بیش از آنکه تلاشی برای ارزیابی عملکرد و بهبود امور باشد، پروژه‌ای سیاسی با هدف تحت فشار قرار دادن دولت پزشکیان، آن هم در بزنگاهی حساس، و شاید تسویه حساب با تنها وزیر زن کابینه است.
حمید فرخ نژاد مرد بود حمید فرخ نژاد مرد بود
سامان صفاری گفت: :خیلی دلم برای حمید فرخ نژاد تنگ شده
برگزیده
وینگر‌های چهار تیم برتر ایران وینگر‌های چهار تیم برتر ایران
وینگر‌های چهار تیم برتر ایران در سال بعد مشخص شد.
حکم نهایی جنجالی‌ترین پنالتی سال حکم نهایی جنجالی‌ترین پنالتی سال
حالا دیگر رسمی است، رد شدن پنالتی خولیان آلوارز در یورو دربی برابر رئال غیرقانونی بود.
مربی بازداشت شده ایران در کره چه گفت؟ مربی بازداشت شده ایران در کره چه گفت؟
مربی تیم ملی دوومیدانی ایران که در بازداشت پلیس کره جنوبی است می‌گوید گناهی مرتکب نشده و بزودی مشکل او برطرف خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر