کد خبر: ۴۸۴۱۸
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۱
برای هجدهمین سال:

بیمه آسیا خبرنگاران حوزه صنعت بیمه را تحت پوشش قرار داد

بیمه آسیا برای هجدهمین سال متوالی خبرنگاران حوزه بیمه را تحت پوشش بیمه حوادث گروهی قرار داد.
بیمه آسیا خبرنگاران حوزه صنعت بیمه را تحت پوشش قرار داد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛در اطلاعیه‌ای با تبریک روز خبرنگار به تمامی فعالان عرصه خبر و اطلاع رسانی، اعلام کرد: خبرنگاران حوزه بیمه رسانه‌های جمعی کشور برای هجدهمین سال متوالی به مدت یک سال تحت پوشش بیمه حوادث گروهی بیمه آسیا در مقابل فوت بر اثر حادثه و نقص عضو و هزینه‌های پزشکی ناشی از حادثه قرار می‌گیرند.

بنا براین اطلاعیه، از سال ۱۳۸۶ و برای تقدیر، قدردانی و همراهی در مواقع بروز حوادث، بیمه آسیا خبرنگاران حوزه بیمه رسانه‌های جمعی کشور را تحت پوشش بیمه حوادث گروهی قرار داده است.

برچسب ها: بیمه آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدیمی‌ترین فیلم نویافته از شهر قم سال ۱۳۰۰ شمسی را ببینید قدیمی‌ترین فیلم نویافته از شهر قم سال ۱۳۰۰ شمسی را ببینید
قدیمی‌ترین فیلم نویافته از شهر قم سال ۱۳۰۰ شمسی این فیلم توسط وزارت جنگ کشور انگلیس تهیه شده، ظاهرا فیلم بردار به همراه گروهی از مسیر ایران قصد مسافرت به هند را داشته‌اند تا در آنجا با شاهزاده آرتور فرزند ملکه و همراهان ملاقات کنند.
رقابت برای مردن در خلیج فارس! رقابت برای مردن در خلیج فارس!
پس از اعلام تلف شدن ۳۱ فوک خزری در سواحل مازندران از ابتدای سال جاری تاکنون، حالا مطالبی در ارتباط با مرگ تعداد قابل توجهی ماهی در میانکاله واقع در شرق استان منتشر شده که نابودی سریالی گونه‌های جانوری در شمال کشور را به مرحله حادتری رسانده است.
شیخ حسین انصاریان به چه دلیل با سید محمد خاتمی دیدار کرد؟ توضیح داد! ببینید شیخ حسین انصاریان به چه دلیل با سید محمد خاتمی دیدار کرد؟ توضیح داد! ببینید
استاد اخلاق و مفسر قرآن کریم گفت: «در خصوص دیدار با سید محمد خاتمی باید تأکید کنم که اولاً منع قانونی نبود؛ زیرا اگر بود، توسط آن کسی که به دیدار من آمد رخ نمی‌داد. پس منع قانونی نداشته است. من آدم آزادی هستم و جزء دار و دسته و حزبی نبودم و قبول هم ندارم. در منابر هم اعلام کردم که من فقط با حزب ابی‌عبدالله الحسین علیه‌السلام در دنیا و آخرت هستم.»
کاخ‌ها تعطیل شدند! کاخ‌ها تعطیل شدند!
کاخ‌های گلستان و سعدآباد، چهارشنبه چهاردهم خردادماه تعطیل هستند.
وضعیت ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی! وضعیت ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی!
در پایان رقابت‌های بین المللی کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی در مغولستان نمایندگان ایران با کسب ۳ مدال طلا و ۲ مدال نقره به کار خود پایان دادند.
ثبت جشنواره آش زنگلاچو در تقویم رویداد‌های گردشگری کشور ثبت جشنواره آش زنگلاچو در تقویم رویداد‌های گردشگری کشور
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دامغان از ثبت جشنواره آش زنگلاچو و آیین شَشه در تقویم رویداد‌های گردشگری کشور خبر داد.
اگر می‌خواهید به این بیماری دچار نشوید از غیر ایرانی‌ها فاصله بگیرید! اگر می‌خواهید به این بیماری دچار نشوید از غیر ایرانی‌ها فاصله بگیرید!
تعداد کل موارد مبتلا به سل شناسایی‌شده در سال ۱۴۰۳ در کشور ۶۵۴۷ نفر بوده است و ۲۴درصد از مبتلایان غیر­ایرانی بوده‌اند.
برگزیده
شرایط واردات بنزین سوپر اعلام شد شرایط واردات بنزین سوپر اعلام شد
طبق مصوبه آخرین جلسه هیات مقررات‌زدایی، شرایط واردات بنزین سوپر از سوی وزارت نفت اعلام و بر اصلاح مالیات بر ارزش افزوده و قیمت گذاری بنزین نیز تاکید شد.
مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد
سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس از معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد و دارایی از سوی دولت به مجلس خبر داد و گفت: سید علی مدنی‌زاده به عنوان گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت امور اقتصادی و دارایی به مجلس معرفی شد که این نامه در جلسه علنی یکشنبه هفته آینده اعلام وصول می‌شود.
شناسایی خانه‌های خالی! شناسایی خانه‌های خالی!
نماینده هشترود و چاراویماق در مجلس تصریح کرد: تکمیل سامانه املاک و اسکان کمک بزرگی به تحقق دولت الکترونیک خواهد کرد و به این ترتیب امکان شناسایی دقیق خانه‌های خالی و اتصال کد ملی به کد پستی هر فرد و سرشماری برخط برای دولت فراهم خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر