کد خبر: ۴۸۲۷۹
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۷

ضرورت توجه به نقش گردشگری در تلطیف دیپلماسی سیاسی

مشاور وزیر میراث فرهنگی، بر نقش گردشگری در تلطیف دیپلماسی سیاسی و ضرورت توجه ویژه به این مهم تاکید کرد.
ضرورت توجه به نقش گردشگری در تلطیف دیپلماسی سیاسی

مخاطب۲۴- اولین نشست کمیته پیگیری همکاری‌های بین‌المللی در محل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد.

این نشست با حضور محمد کریمی مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و امور بین‌الملل، جبرئیل نوکنده رئیس کل موزه ملی ایران، مسلم شجاعی مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی، فرزاد اوجانی مدیر کل بازاریابی و تجاری‌سازی صنایع دستی، مصطفی پورعلی مشاور قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی و محمد قاسمی معاون مدیرکل حوزه وزارتی و امور بین‌الملل برگزار شد.

در این نشست، کریمی با اشاره به تمدن ۷ هزار ساله ایران و ظرفیت‌های فراوان در حوزه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، بر موفقیت‌های وزارتخانه در ثبت جهانی میراث فرهنگی و رشد گردشگر ورودی به کشور در سال ۱۴۰۲ تأکید کرد.

وی همچنین به نقش گردشگری در تلطیف دیپلماسی سیاسی و ضرورت توجه ویژه به این مهم اشاره کرد.

بیشتر بخوانید

قاسمی در این جلسه مواردی از قبیل، اعلام وضعیت تداوم نمایشگاه شکوه ایران باستان در گواندونگ چین و تعیین تکلیف حضور در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری چین را مطرح کرد و مورد بحث قرار گرفت.

پورعلی بر ضرورت حضور فعال‌تر وزارتخانه در کنوانسیون‌های یونسکو تأکید کرد و نوکنده نیز بر محرمانه بودن قرارداد‌های موزه‌ای با کشور‌های خارجی و ضرورت شکل‌گیری مرکز اسناد در وزارتخانه اشاره کرد.

شجاعی هم به روابط مطلوب ایران و چین در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی و برنامه‌ریزی برای سال ۲۰۲۶ به عنوان سال همکاری گردشگری و فرهنگی ایران و چین پرداخت.

اوجانی نیز به اهمیت بازار چین و تأثیر تأمین منابع و اعتبارات برای حضور در این بازار اشاره کرد.

این نشست با هدف بررسی و پیگیری همکاری‌های بین‌المللی در حوزه‌های مختلف برگزار شد.

برچسب ها: گردشگری
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.