کد خبر: ۴۸۲۰۰
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۶

احتمال شناورسازی ساعت کار ادارات تهران

مدیرکل حمل و نقل عمومی و امور مناطق شهرداری تهران بخشی از اقدامات شهرداری تهران برای تسهیل تردد در مهر ماه همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۳ مدارس و دانشگاه‌ها و احتمال شناور سازی ساعت کاری ادارات را تشریح کرد.
احتمال شناورسازی ساعت کار ادارات تهران

مخاطب ۲۴- مهدی گلشنی روز چهارشنبه در نشست کمیته تخصصی استقبال از مهر ۱۴۰۳ با بیان اینکه در سال جاری اولین کمیته استقبال از مهر ماه با حضور ارگان‌ها و سازمان‌های مربوطه برگزار شد، گفت: در این ستاد سه هدف عمده شامل روان سازی جریان ترافیک، ایمن سازی ترافیکی و بالا بردن ارتقای ناوگان با حضور حداکثری ناوگان‌حمل و نقل پیگیری می‌شود.

مدیرکل حمل و نقل عمومی و امور مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه همزمان کمیته موازی دیگر در مناطق بیست و دو گانه داریم تا اقدامات اجرایی با سرعت ادامه یابد، در مورد سرانجام شناورسازی ساعت کاری ادارات توضیح داد: امروز این دستور کار با آغاز جلسه ستاد از استقبال مهر آغاز شد که با هماهنگی استانداری و فرمانداری موضوع پیگیری می‌شود، اما دقت داشته باشید که به صورت میانگین پیگیری و تصمیم‌گیری در این مورد فرایندی ۲۵ روزه است و زمان لازم دارد.



گلشنی افزود: با اجرایی شدن مصوبه کاهش مصرف انرژی از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور و آغاز ساعت کاری ادارات از ساعت ۶ صبح شاهد بهبود جریان ترافیک بودیم و ساعات کاری در مهر ماه نیز باید به نحوی تعیین شود که عبور و مرور بهتر شود و همچنین با برگشتن ساعات ادارات از ۱۵ شهریور ماه به حالت عادی قطعا بار و جریان ترافیک شدید خواهد شد و ناچاریم با شناورسازی شرایط را نسبتا بهبود ببخشیم.

مدیرکل حمل و نقل عمومی و امور مناطق شهرداری تهران در مورد رایگان سازی مترو در نیمه اول مهرماه نیز با بیان اینکه این موضوع نیز در حال پیگیری است، ادامه داد: در مورد تاثیر رایگان سازی باید گفت هر چه میزان ارائه خدمات را افزایش دهیم جذب سفر بیشتر می‌شود و تصمیم رایگان کردن بلیت مترو نیز قطعا تاثیر در بهبود ترافیک دارد.

برچسب ها: ترافیک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند! آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند!
سامانه کنترل و هشدار زودهنگام هوابرد، با نام اختصاری آواکس، هواپیمایی است که با قابلیت دیده‌وری راداریِ است که به عنوان یک ایستگاه رادار نیرومند و متحرک برای انجام عملیات فرماندهی و کنترل و مدیریت جنگ (C۲BM) طراحی شده‌است.
رهبری آمد رهبری آمد
آیت الله خامنه‌ای در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه امام خمینی حاضر شدند.
رییس جمهور در مراسم شاخسی + فیلم رییس جمهور در مراسم شاخسی + فیلم
رئیس‌جمهور کشورمان روز تاسوعا در آیین عزاداری شاخسی شرکت کرد. شاخسی شیوه عزاداری مردم تبریز است.
صفحه خبر بالای تصاویر