کد خبر: ۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۹

دیدار رئیس شورای عالی سیاستگذاری جبهه با رئیس مجلس شورای اسلامی

مخاطب، رئیس شورای عالی سیاستگذاری جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی روز سه شنبه یازدهم اسفند ماه با دکتر علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار کرد.
در نشستی که رئیس شورای عالی سیاستگذاری جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی به همراه دو نفر دیگر از اعضای این شورای در محل بهارستان با دکتر علی لاریجانی، ریاست محترم مجلس شورای اسلامی داشتند، گزارشی از فعالیت های گسترده جبهه تدبیر و توسعه در سراسر کشور برای ایجاد شور انتخابات و تشویق به مشارکت آحاد ملت برای تشکیل مجلس شورای اسلامی در دوره دهم ارائه گردید. در این گزارش اعلام شد که با تلاش گسترده کلیه دفاتر جبهه در سر تا سر کشور توفیقات چشمگیری حاصل شد و در این راستا بیش از 80 نفر از کاندیداهای مورد حمایت جبهه به مجلس شورای اسلامی راه یافتند.
جناب آقای دکتر لاریجانی ضمن تأکید بر حضور گسترده مردم در انتخابات مجلس دهم ابراز داشتند که اولویت برنامه های مجلس آینده باید حل مشکلات اقتصادی با همکاری دولت و به دور از از هر گونه حاشیه سازی باشد. ایشان همچنین اشاره کردند که تشکل های سیاسی باید به دور از مسأله سازی، با کار علمی و کارشناسی، پشتوانه خوبی برای کمک به مجلس و دولت فراهم آورند.
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
اخراج از BBC به خاطر حمایت از فلسطین اخراج از BBC به خاطر حمایت از فلسطین
طبق اعلام دیلی میل چهره سرشناس انگلیسی شبکه BBC به خاطر حمایت از فلسطینی‌ها مجبور به استعفا از این شبکه خواهد بود.
صفحه خبر بالای تصاویر