کد خبر: ۴۸۱۹۲
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳
المپیک ۲۰۲۴

شکایت ارمنستان از ساروی به نتیجه فینال مسابقه با آرتور آلکسانیان

آرتور آلکسانیان و کمیته المپیک ارمنستان به شدت به نتیجه کشتی ورزشکار کشورشان با محمد هادی ساروی اعتراض کردند.
شکایت ارمنستان از ساروی به نتیجه فینال مسابقه با آرتور آلکسانیان

مخاطب۲۴- کاروان ارمنستان در المپیک پاریس بدون مدال طلا ماند و تنها سه نقره و یک برنز کسب کرد، اما مسئولان ورزشی ارمنستان به نتیجه فینال آرتور آلکسانیان و محمد هادی ساروی اعتراض دارند. کمیته ملی المپیک ارمنستان خواستار بررسی نتیجه فینال این مبارزه شده است.

در فینال وزن ۹۷ کیلوگرم الکسانیان به مصاف محمدهادی ساروی رفت. زمانی که ساروی ۳ بر یک پیش افتاد، سرمربی الکسانیان درخواست چلنج داد، اما داوران متوجه تخلف نشدند در نتیجه امتیاز دیگری به ساروی داده شد و در نهایت او با نتیجه ۴ بر یک پیروز شد.

الکسانیان بلافاصله ابراز ناراحتی کرد و پس از فینال گفت: برای مدال طلا به اینجا آمدم، اما همه دیدید که در جریان مبارزه من چه اتفاقی افتاد. در یکی از صحنه‌ها کشتی گیر ایرانی با هر دو پا به طور کامل به خارج از تشک کشتی رفت و من از مربیان خواستم که چلنج کنند، چون در آن صورت باید یک امتیاز به من تعلق می‌گرفت، اما به جای آن دو امتیاز به کشتی گیر ایرانی تعلق گرفت. مطمئنم یک امتیاز باید از آن من باشد.

کمیته المپیک ارمنستان بلافاصله وارد ماجرا شد و مصمم به کسب طلا برای این کشور شد. اولین شکایت به فدراسیون جهانی کشتی ارسال شد. کارن گیلویان معاون وزیر ورزش این کشور گفت: منتظر پاسخ کتبی هستیم که ضمیمه درخواست کمیته ملی المپیک ارمنستان به مراجع مربوطه شود.

با این حال، اتحادیه جهانی کشتی درخواست تجدید نظر را رد کرد و کار داوران در فینال را درست تشخیص داد.

بیشتر بخوانید

داستان می‌توانست به همین جا ختم شود، اما الکسانیان پس از ورود به وطن خود به خبرنگاران گفت که آماده است تا پایان این شکایت را پیگیری کند. او گفت فرصت برای تجدید نظر در این تصمیم وجود دارد. قهرمان المپیک ریو ۲۰۱۶ توضیح داد که همه چیز به وضوح در ویدیو قابل مشاهده است. اتحادیه جهانی کشتی شکایت ما را نمی‌پذیرد، چون چگونه می‌تواند گناه خود را بپذیرد؟ ما به IOC شکایت خواهیم کرد. ویدیو را ارائه خواهیم داد. بگذارید کارشناسان نگاه کنند و بگویند حق با کیست.

کمیته ملی المپیک ارمنستان بار دیگر از پیگیری این موضوع خبر داد و گفت: درخواست تجدیدنظر به کمیسیون استیناف کمیته بین المللی المپیک داده شده و آن‌ها از ما توضیح خواستند. در روز‌های آینده، باید تمامی مدارک را ارسال کنیم.

کارن گیلویان معاون وزیر ورزش معتقد است که عدالت برقرار خواهد شد و حتی اگر کمیته استیناف درخواست آن‌ها را رد کند آماده پیگیری این شکایت هستند. او گفت: در بازی‌های المپیک مواردی وجود داشته است که با سوابق مشابه تصمیم‌ها تغییر یافتند. ما بیش از حد مطمئن هستیم که آرتور الکسانیان در این مبارزه شکست نخورده است. بگذارید کمیته استیناف تصمیم بگیرد. ما تا آخر تلاش خواهیم کرد. امیدوارم عدالت برقرار شود. ما تا لوزان پیش خواهیم رفت.

حالا آرتور الکسانیان نمی‌تواند بگوید که آیا تا المپیک لس آنجلس به کارش ادامه می‌دهد یا خیر. آرتور ۳۲ سال دارد و در طول دوران حرفه‌ای خود مدال‌های زیادی کسب کرده است. از جمله پنج قهرمانی در مسابقات جهانی، هفت قهرمانی در مسابقات قهرمانی اروپا و چهار مدال المپیک: طلا ریو ۲۰۱۶، نقره توکیو ۲۰۲۰، برنز لندن ۲۰۱۲ و اکنون نقره دیگری در پاریس که او می‌خواهد آن را به طلا تبدیل کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر