کد خبر: ۴۸۱۸۵
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶

مهم‌ترین برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع چیست؟

پشتیبانی پایدار و مؤثر و دفاع از جبهه مقاومت و اجرای نظام نوآوری دفاعی و توسعه جهشی شبکه نخبگان از جمله برنامه‌های وزیر پیشنهادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در دولت چهاردهم است.
مهم‌ترین برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع چیست؟

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان صبح روز -۲۱ مرداد ۱۴۰۳- فهرست وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم را به مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که در این میان امیر سرتیپ خلبان «عزیز نصیرزاده» به عنوان وزیر دفاع و پشتیبانی از نیرو‌های مسلح معرفی شده که در زیر مهمترین محور برنامه پیشنهادی وی آمده است.
اهداف، راهبرد‌ها و جهت گیری‌های کلان

تأمین پایدار منابع در قالب پشتیبانی فعال در ارتقای قدرت دفاعی از طریق نقش آفرینی مؤثر در قابلیت سازی راهبردی که مستلزم برقراری سازوکار‌های هوشمندانه‌ای برای توسعه، تأمین، تخصیص و مراقبت از منابع در وزارت دفاع، به عنوان معاون پشتیبانی فرماندهی معظم کل قوا برای کسب قابلیت‌های دفاعی است. متنوع سازی منابع و توسعه منابع فراتر از اعتبارات دفاعی باید در نظام برنامه ریزی ودجا نهادینه شود.
وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در دوره پیش رو باید از یکسو بستر مناسب ایجاد قابلیت برای پاسخگویی به تهدیدات متنوع، پیچیده و مبتنی بر فناوری‌های جدید و شگفت انگیز با تلاش برای دستیابی به قدرت علمی – فناورانه (حرکت بر لبه دانش) در راستای توجه به تحقیق، توسعه، نوسازی، روزآمدسازی فناوری‌های دانش بنیان به عنوان اولویت مأموریتی را فراهم آورد و از سوی دیگر با تکیه بر الگو‌های نوین همکاری و فرصت‌های کمتر استفاده شده در ظرفیت‌های ملی به ویژه شرکت‌های دانش بنیان و ظرفیت‌های دانشگاهی بر محدودیت منابع غلبه کند.

* تمرکز بر تحقق سیاست‌های کلی نظام و اجرای برنامه پنج ساله هفتم مصوب نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع؛

* ارتقاء جهشی تولید و تامین فناوری‌ها و تجهیزات پیشرفته و در لبه فناوری‌های روز، به ویژه تجهیزات و سامانه‌های بومی هوشمند مورد نیاز نیرو‌های مسلح؛

* اکتساب فناوری‌های بدیع و نوظهور در راستای نوآوری جهشی در سامانه‌های دفاعی

* پایش مستمر تحولات فناورانه دفاعی در جهان و دستیابی به فناوری‌ها و محصوالاتی که موجب غافلگیری دشمش شوند، با تأکید بر فناوری‌های نوین؛

* تأمین الزامات و ملزومات حفظ و ارتقاء برتری نظامی جمهوری اسلامی ایران در برابر قدرت‌ها و تهدیدات منطقه ای، نیابتی و تروریستی و نیاز کاهش حضور و نفوذ آمریکا، رژیم صهیونیستی و نظام سلطه در منطقه؛

* پیشتاز و الهام بخش در اکتساب فناوری‌های پیشرفته و اقتدار آفرین با مشارکت مردم؛

* تحول صنعتی و دستیابی به صنعت پیشرو و دانش بنیان در محصولات پیشرفته و تعقیب فناوری‌های روز دنیا؛

* شناسایی و جلب مشارکت‌های حداکثری ظرفیت‌های صنعتی و تحقیقاتی نیرو‌های مسلح در قالب طرح‌ها و پروژه‌های مشترک دفاعی در داخل نیرو‌های مسلح؛

* اجرای نظام نوآوری دفاعی و توسعه جهشی شبکه نخبگان و همکاران ملی و مردمی همکار با بخش دفاع، به ویژه شرکت‌های دانش بنیان در تحقق و تولید و ارائه خدمات و پرهیز از تصدی گری غیرضرور؛

* مراقبت از حفظ و توسعه قابلیت‌های شبکه همکاران؛

* دومنظوره سازی ظرفیت‌های تحقیقاتی، تولیدی و خدماتی کشور و دفاع برای سرریز دانش و فناوری‌ها و پشتبانی متقابل در مواقع لازم در قالب زنجیره ارزش؛

* ارتقاء بهره وری در سازمان‌های صنعتی و خدماتی وزارت دفاع (افزایش کیفیت، کاهش قیمت تمام شده و کاهش زمان تحویل) باا اصلاح مدیریت، کیفیت سرمایه انسانی، چابک سازی ساختارها، بهبود نظامات و روش‌ها و استانداردسازی؛

* پشتیبانی پایدار و مؤثر و دفاع از جبهه مقاومت و جبهه ضد استکبار در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به صورت آشکار و پنهان به خصوص در مجامع بین المللی و منطقه ای؛

* توسعه جهشی دیپلماسی و حقوق بین الملل دفاعی، دفاع مشروع از جمهوری اسلامی ایران؛

* ارتقاء پدافند غیرعامل، ایمنی و امنیت کارکنان، اسناد، دانش و فناوری و اماکن وزارت دفاع در سطح اطمینان بخش؛

* تأمین نظرات و ملاحظات نیرو‌های مسلح در برنامه‌ها و مصوبات مجامع، کمیسیون‌ها و هیات دولت؛

* شفافیت کامل، انضباط بخشی دقیق، عدم تعارض با بخش خصوصی و انطباق کامل با سیاست‌های کلی کشور در فعالیت‌های اقتصادی.

برچسب ها: وزیر دفاع
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر