کد خبر: ۴۸۱۱۴
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۶
با حضور دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن:

رونمایی از طرح «نفیس» بانک مسکن در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه)

طی مراسمی در سومین روز از شانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی با حضور دکتر سید عباس حسینی مدیر عامل بانک مسکن از سپرده ممتاز طرح «نفیس» به عنوان تازه‌ترین سپرده سرمایه‌گذاری در این بانک رونمایی شد.
رونمایی از طرح «نفیس» بانک مسکن در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه)

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :دکتر حسینی در حاشیه این رونمایی گفت: بانک مسکن به عنوان بزرگترین بانک تخصصی حوزه مسکن، براساس رسالت خود در تأمین مالی این بخش و افزایش توان مالی خانوار‌ها در خانه‌دار شدن، به معرفی یکی از ارزشمندترین محصولات خود بر مبنای بهره‌برداری از مجوزات اختصاصی بانک مسکن و ظرفیت‌های بازار سرمایه اقدام کرده است.

مدیرعامل بانک مسکن در ادامه گفت: این طرح با برتری‌های منحصر به فرد خود، نیاز و خواست مشتریان مختلف را با بازدهی مناسب مرتفع خواهد کرد.

دکتر حسینی با اشاره به ضریب تخصیص اوراق سالانه ۴٠ درصد این حساب افزود: بازدهی کل سپرده نفیس که در چارچوب ضوابط بانک مرکزی و با رعایت الزامات بالادستی طراحی شده است؛ در صورت حفظ موجودی تا پایان سر رسید دوره ۶ ماهه، شامل ١٨ درصد سود علی‌الحساب به علاوه ارزش حاصل از فروش اوراق تسه تخصیص داده شده است.

وی ادامه داد: در صورت فسخ و پس از گذشت تنها یک ماه از افتتاح حساب نفیس، مشتری می‌تواند از اوراق تخصیص یافته در کنار ۴ درصد نرخ سود علی‌الحساب در آن مدت بهره‌مند شود.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: این حساب پس از گذشت سه ماه از تاریخ افتتاح، فاقد برگشت سود بوده و در صورت حفظ موجودی از پایان ماه سوم تا پایان دوره شش ماهه، اوراق تسه به صورت یکجا به آن تخصیص داده می‌شود. مشتریان در صورت حفظ حساب تا پایان دوره شش ماهه از ٧درصد سود بیشتر به اضافه ١١ درصد سود علی‌الحساب (مجموعا ١٨ درصد) بهره‌مند خواهند شد.

دکتر حسینی گفت: با بهره‌مندی از امکانات حساب سپرده سرمایه‌گذاری طرح نفیس علاوه بر اینکه مشتریان بانک مسکن از سود قابل توجهی منتفع خواهند شد؛ توان مالی این بانک در توسعه بخش مسکن نیز افزایش خواهد یافت.

در این رویداد، محمدحسن مرادی عضو هیات عامل و معاون مدیرعامل بانک مسکن در امور طرح و برنامه مشروحی از جزئیات مربوط به طرح نفیس را برای حاضران و خبرنگاران توضیح داد.

شایان ذکر است، حداقل مبلغ افتتاح و جلوگیری از فسخ سپرده سرمایه‌گذاری ممتاز شش ماهه طرح نفیس در شهر تهران برای اشخاص حقیقی؛ ۵ میلیارد ریال و برای اشخاص حقوقی؛ ۵٠ میلیارد ریال است.
این مبلغ در مراکز استان‌ها و شهر‌های با جمعیت بیش از ٢٠٠ هزار نفر برای اشخاص حقیقی؛ ۴ میلیارد ریال و اشخاص حقوقی؛ ۴٠ میلیارد ریال و برای اشخاص حقیقی و حقوقی در سایر شهر‌ها به ترتیب، ٣ میلیارد ریال و ٣٠ میلیارد ریال است.

برچسب ها: بانک مسکن
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.