کد خبر: ۴۸۱۰
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۸

دوز چهارم سینوفارم هیچ اثری ندارد

بر اساس نتایج مطالعه‌ دانشگاه سان یات سن در گوانگژو چین که در اوایل این هفته منتشر شد، چهارمین دوز واکسن کووید ۱۹ سینوفارم هیچ محافظت اضافی در برابر این بیماری ایجاد نمی‌کند.
دوز چهارم سینوفارم هیچ اثری ندارد

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا؛ ساینس نوشت، سینوفارم یکی از دارو‌های پرمصرف در برخی از کشور‌های آمریکای جنوبی است و این تحقیق فقط آنچه که مقامات بهداشتی آرژانتین به عنوان یک واقعیت تشخیص داده‌اند را تایید می‌کند؛ به این مفهوم که دوز‌های تقویت‌کننده سایر برند‌های واکسن به افرادی که ۲ دوز واکسن سینوفارم تزریق کرده‌اند، داده می‌شود.

 

دوز چهارم سینوفارم هیچ اثری ندارد


علاوه بر این حفاظت سینوفارم ۶ ماه پس از دریافت دوز سوم کاهش می‌یابد و طبق این مطالعه دوز چهارم هیچ سپر اضافی در برابر سویه امیکرون ایجاد نمی‌کند.

 


محققان چینی پیشنهاد کردند برای مقابله با کرونا استفاده از واکسن‌های ویروس غیرفعال مانند سینوفارم امکان‌پذیر است، اما ایده‌آل نیست.

آنان گفته‌اند واکسن‌های پروتئین نوترکیب یا mRNA در برابر سویه‌های نگران‌کننده جایگزین‌های خوبی برای دوز‌های تقویت‌کننده است.

دانشمندان چینی به این نتیجه رسیدند که آنتی‌بادی‌هایی که با دوز سوم واکسن کووید ۱۹ سینوفارم ایجاد می‌شود، پس از ۶ ماه به شدت کاهش می‌یابد و تزریق چهارم آن را به میزان قابل توجهی در برابر امیکرون تقویت نمی‌کند.

این مطالعه که هنوز مورد بازبینی همتایان قرار نگرفته و شامل مطالعه در افراد مسن یا خردسالان نمی‌شود، نشان داد سطح آنتی‌بادی خنثی‌کننده در برابر امیکرون حدود ۲۶ هفته پس از تزریق سومین دوز واکسن سینوفارم (بی‌بی‌آی‌بی‌پی-کروی BBIBP-CorV) به میزان ۵۳ درصد کاهش یافت این رقم در مقایسه با سطوح آنتی‌بادی بعد از هفته دوم دریافت دوز تقویت‌کننده سینوفارم اعلام شده است.

دوز تقویت‌کننده واکسن سینوفارم به ۳۸ کارمند مراقبت‌های بهداشتی در چین داده شد که قبلا دوره ۲ دوز واکسن را پنج ماه قبل تکمیل کرده بودند.

چهارمین دوز این واکسن ۶ ماه پس از سومین دوز تجویز شد و به طور قابل توجهی سطح آنتی‌بادی خنثی‌کننده را در برابر امیکرون افزایش نداد، اما میزان آنتی‌بادی این واکسن پس از سومین دوز همچنان بالا بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
غیبت رهبری در حسینیه امام خمینی غیبت رهبری در حسینیه امام خمینی
کمیل باقرزاده در صفحه شخصی خود توضیحاتی درباره عدم حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) ارائه کرد.
نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد
پس از حدود ۲۰ سال، نشان افسانه‌ای بنتلی دستخوش بازطراحی چشمگیری شده است. این تغییر تاریخی، تنها چهارمین تکامل بزرگ در تاریخ بیش از ۱۰۰ ساله این برند خاص محسوب می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر