کد خبر: ۴۸۰۹۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۵
در قالب طرح کرامت رضوی انجام شد؛

اعزام نخستین گروه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به مشهد مقدس

با برگزاری آیین بدرقه نخستین گروه اعزامی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی به مشهد مقدس در ایستگاه راه‌آهن تهران، اجرای طرح "کرامت رضوی" سازمان تأمین‌اجتماعی – اعزام رایگان بازنشستگان به سفر زیارتی مشهد مقدس - در سال جاری؛ با حضور میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان؛ محمد اسدی رئیس هیئت‌مدیره کانون عالی کارگران بازنشسته کشور، علی اصغر بیات نماینده بازنشستگان در هیئت امنای سازمان تأمین‌اجتماعی و صندوق‌های وابسته، اعضای هیئت‌مدیره کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیر و جمعی از معاونان و مدیران سازمان تأمین‌اجتماعی آغاز شد.
اعزام نخستین گروه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به مشهد مقدس

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی :میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان در این مراسم گفت: سفر‌های زیارتی بازنشستگان و اعزام این زائران به مشهد الرضا (ع) کار بسیار خوبی است که سازمان تأمین‌اجتماعی طی سال‌های گذشته آغاز کرده که البته مدتی به دلیل همه‌گیری بیماری کرونا متوقف شده بود، اما بحمدالله از سال ۱۴۰۱ در قالب طرح کرامت رضوی مجدداً آغاز شد.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ سازمان تأمین‌اجتماعی توانست در مجموع بیش از ۷۵ هزار نفر از عزیزان بازنشسته را به این سفر معنوی اعزام کند. این سفر‌ها از آغاز، یعنی از حمل‌ونقل تا اسکان در هتل‌های مناسبی که در شهر مشهد برای اسکان زایران در نظر گرفته شده، کاملاً رایگان است و تأکید هم شده است که همکاران ما امکانات رفاهی خوبی برای بازنشستگان تدارک ببینند.
موسوی همچنین گفت: با همکاری کانون‌های بازنشستگی، برنامه‌ریزی شده است که امسال حدود ۷۰ هزار نفر را در قالب طرح کرامت رضوی به مشهد مقدس اعزام کنیم. در سال قبل حدود ۲۸ هزار نفر از بازنشستگان و در سال قبل از آن بالغ بر ۵۰ هزار نفر به این سفر معنوی اعزام شدند.
وی افزود: این سفر مختص بازنشستگان و مستمری‌بگیران تهران نیست و بازنشستگان همه استان‌ها در قالب سهمیه ابلاغی به استان‌ها به این سفر اعزام می‌شوند. چون در برخی استان‌ها امکان حمل‌ونقل ریلی وجود ندارد، در سال جاری برنامه‌ریزی حمل‌ونقل زایران به استان‌ها واگذار شده تا بتوان تعدادی بیشتر از بازنشستگان را برای اعزام به این سفر معنوی هماهنگ کرد. از مدیران استانی تأمین‌اجتماعی هم خواسته‌ایم با همکاری کانون‌ها و نمایندگان بازنشستگان، سهمیه‌ای را که به هر استان تعلق گرفته، جذب کنند تا بتوانیم امسال همه ۷۰ هزار سفر برنامه‌ریزی شده را به صورت کامل انجام دهیم.
موسوی همچنین در خصوص ثبت‌نام مرحله دوم اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال جاری گفت: امروز جلسه‌ای با بازنشستگان و کانون عالی بازنشستگان داشتیم و مقرر شد بعد از اعلام آمادگی این دوستان ان‌شاءالله بتوانیم طی چند روز آینده، ثبت‌نام مرحله دوم این تسهیلات را آغاز کنیم. در ماه گذشته حداقل ۴۰ هزار فقره تسهیلات پرداخت شد و تلاش داریم تعداد این تسهیلات در ماه جاری بیش از این تعداد باشد تا ان‌شاءالله به هدفگذاری انجام شده برای سال جاری برسیم. مبلغ تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی هم که در سال گذشته ۲۰ میلیون تومان بود، امسال افزایش پیدا کرده و به رقم ۳۰ میلیون تومان رسیده است.
براساس گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، در این مراسم همچنین احمد اسفندیاری معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های این سازمان و نیز علی‌اصغر بیات و محمد اسدی از اعضای هیئت‌مدیره کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، ضمن ارائه گزارشی از برنامه‌های رفاهی سازمان تأمین اجتماعی برای بازنشستگان، از همکاری شرکت حمل‌ونقل ریلی رجا و شرکت رفاه‌گستر تأمین‌اجتماعی در اجرای طرح کرامت رضوی تقدیر کردند.

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.