کد خبر: ۴۸۰۹۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۳

نخست‌وزیر انگلیس در تماس با پزشکیان: به اسرائیل حمله نکن!

نخست‌وزیر انگلیس که طی روز‌های اخیر از پاسخ ایران به اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی به شدت نگران شده است، در تماس با رئیس‌جمهور ایران خواست که تهران از حمله به تل‌آویو خودداری کند.
نخست‌وزیر انگلیس در تماس با پزشکیان: به اسرائیل حمله نکن!

مخاطب۲۴- نخست‌وزیر انگلیس کی‌یر استارمر شب گذشته (دوشنبه) در جریان یک تماس تلفنی با رئیس‌جمهور ایران مسعود پزشکیان در خصوص حمله جمهوری اسلامی به اسرائیل ابراز نگرانی کرد. طبق گزارش روزنامه انگلیسی ایندیپندنت، دفتر نخست‌وزیری انگلیس اعلام کرد که استارمر به پزشکیان در خصوص «خطر جدی اشتباه محاسباتی» هشدار داده است. طبق گفته دفتر نخست‌وزیری انگلیس، استارمر در تماس تلفنی ۳۰ دقیقه‌ای خود با پزشکیان، از او خواست تا از حمله به رژیم صهیونیستی خودداری کند و تأکید کرد که جنگ به نفع هیچ‌کس نیست. سخنگوی نخست‌وزیر انگلیس در خصوص این گفت‌وگوی تلفنی توضیح داد: ««نخست‌وزیر گفت که عمیقاً از اوضاع منطقه نگران است و از تمامی طرف‌ها می‌خواهد تنش‌زدایی کنند و از تقابل بیشتر در منطقه خودداری کنند». وی ادامه داد «نخست‌وزیر گفت که خطر جدی محاسباتی وجود دارد و هم‌اکنون زمان آرامش و ملاحظات دقیق است».
این تماس تلفنی درست یک روز پس از آن صورت گرفت که تروئیکای اروپا (انگلیس، فرانسه و آلمان) در بیانیه‌ای مشترک بدون اشاره به تنش‌زایی صهیونیست‌ها، از ایران خواستند از حمله به اسرائیل خودداری کرده و خویشتنداری کند. در بیانیه آن‌ها در این خصوص آمده است «ما عمیقاً از تشدید تنش‌ها در منطقه نگرانیم و در تعهد خود برای کاهش تنش‌ها و ثبات درمنطقه متحدیم. در این زمینه، و به‌ویژه، ما از ایران و متحدانش می‌خواهیم از حملاتی که تنش‌های منطقه‌ای را بیشتر می‌کند و فرصت توافق بر سر آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها را به خطر می‌اندازد، خودداری کنند.» تروئیکای اروپا در پایان بیانیه خود توپ را به زمین ایران و گروه‌های مقاومت در منطقه انداخت و مدعی شدند «آن‌ها مسئولیت اقداماتی را بر عهده خواهند داشت که این فرصت برای صلح و ثبات را به خطر می‌اندازد. هیچ کشور یا ملتی از تشدید بیشتر تنش در خاورمیانه سودی نخواهد برد».

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر