کد خبر: ۴۸۰۰۱
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۰

ستار هاشمی، وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات کیست؟

ستار هاشمی که به عنوان وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت پزشکیان به مجلس معرفی شد، در دولت روحانی معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بود.
ستار هاشمی، وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات کیست؟

مخاطب۲۴- فهرست وزراری دولت چهاردم به مجلس فرستاده شد و در این فهرست ستار هاشمی که پیش از این نیز در گمانه‌زنی‌ها بخت نخست برای وزارت ارتباطات در نظر گرفته می‌شد به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی شد.

ستار هاشمی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز است. هاشمی سال ۱۳۵۵ در یاسوج متولد شد، مدرک دکتری هوش مصنوعی از دانشگاه موناش استرالیا گرفته است و در ایران نیز در دانشگاه علم و صنعت تحصیل کرده است.

سوابق و فعالیت‌ها
ستار هاشمی سال ۱۳۹۳ مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس شد و سال ۱۳۹۵ بر کرسی معاونت فناوری شرکت ارتباطات زیرساخت تکیه زد.

محمدجواد آذری جهرمی وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۱۳۹۸ هاشمی را به معاونت نوآوری و فناوری وزارت ارتباطات منصوب کرد و او در این جایگاه به سرانجام رساندن مصوبه تولید گوشی هوشمند داخلی را به عهده گرفت.

در سابقه اجرایی معاونت فناوری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به چشم می‌خورد. او در معاونت فناوری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سامانه کاتب را رونمایی کرد.
هاشمی در تأسیس انجمن هوش مصنوعی ایران نیز نقش داشته است

برچسب ها: وزارت ارتباطات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر