کد خبر: ۴۷۹۹۷
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۵

واکنش رئیس خبرگزاری دولت به انتشار خبر اشتباه انتصاب رئیس دفتر پزشکیان

شب گذشته چندی از خبرگزاری‌های رسمی کشور از جمله «ایرنا» خبر جعلی انتصاب محمد شریعتمداری بعنوان رئیس دفتر رئیس جمهور را منتشر کردند که واکنش‌های زیادی همراه خود داشت.
واکنش رئیس خبرگزاری دولت به انتشار خبر اشتباه انتصاب رئیس دفتر پزشکیان

مخاطب ۲۴- شب گذشته چندی از خبرگزاری‌های رسمی کشور مانند فارس، تسنیم و از جمله «ایرنا» خبر جعلی انتصاب محمد شریعتمداری بعنوان رئیس دفتر رئیس جمهور را منتشر کردند که واکنش‌های زیادی همراه خود داشت.

یکی از کاربران مجازی در اینباره نوشت:

رسانه‌های مهر، ایرنا، تسنیم، فارس، انتخاب عصر ایران همه یک خبر جعلی را منتشر کردند. یک نمونه موردی قابل مطالعه از نحوه وایرال شدن اخبار جعلی در جایی که سرعت اطلاع‌رسانی قربانی صحت‌سنجی خبر میشه. خبررسانی با کپی-پیست و آن هم توسط ادمینی که خبر را فکت‌چک کردن نمیکند، نتیجه‌اش همین است.
اما علی نادری، رئیس خبرگزاری دولت «ایرنا» در پاسخ نوشت:

شما هم دچار همان آفتی شدی که بهش انتقاد داری، انتشار ادعای راستی آزمایی نشده. ادمین کپی پیست نکرده بلکه به منبع رسمی یعنی سایت دکتر پزشکیان که ساعت ۱۸:۲۷ این خبر را منتشر کرد، اعتماد کرده. البته شخصا با سه منبع در دفتر رییس‌جمهور چک کردم و تکذیبیه در ایرنا منتشر شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
برگزیده
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم
ترامپ و ترامپیسم؛ فوکویاما او را فاقد صداقت و قضاوت سلیم می‌داند، اما از منظر اقتصاد سیاسی، دولتش احیای مرکانتیلیسم سنتی است؛ با تمرکز بر قدرت ملی، تعرفه‌های بالا، حمایت صنعتی و اقتدارگرایی پوپولیستی.
نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟ نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟
با تشدید تنش‌ها میان ترکیه و اسرائیل، روابط دو قدرت منطقه‌ای به مسیری پیچیده و خطرناک گام گذاشته است. آیا این تقابل از جنس یک رقابت دیپلماتیک است یا زمینه‌ای برای یک رویارویی جدی‌تر؟
صفحه خبر بالای تصاویر