کد خبر: ۴۷۹۰۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: فردا همه اعضای کابینه به مجلس معرفی خواهند شد

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: به جز ۲ مورد فهرست کابینه تا امروز نهایی شده و فردا همه اعضای کابینه به مجلس معرفی خواهند شد.
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: فردا همه اعضای کابینه به مجلس معرفی خواهند شد

مخاطب۲۴- شهرام دبیری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: به جز ۲ مورد فهرست کابینه تا امروز نهایی شده و فردا همه اعضای کابینه به مجلس معرفی خواهند شد. وی ادامه داد: در این دو مورد هم که ابهام دارد انشالله امروز وضعیت مشخص خواهد شد. شهرام دبیری درباره این سوال که آیا در لیست دولت از همه جناح‌ها، و دولت شهید رئیسی حضور دارند، تصریح کرد: بله. لیست، یک لیست فراجناحی هست و کاملا براساس توانمندی افراد این لیست تدوین شده است.
برگزاریِ جلسات رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی به‌صورت ۲ شیفتیوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس هم صبح امروز به فارس گفته که فردا رئیس‌جمهور اعضای کابینه را به مجلس معرفی می‌کند بعد از اعلام وصول در صحن، وزرا یک هفته مهلت دارند در کمیسیون‌های تخصصی برنامه‌های خود را ارائه دهند. وی تاکید کرده که بعد از آن جلسات مجلس به‌‎صورت ۲ شیفت برگزار می‌شود. باید جلسات رای اعتماد در ۴ روز کاری به پایان برسد.

بیشتر بخوانید

برچسب ها: معاون پارلمانی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت