کد خبر: ۴۷۸۸۸
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۴

آشنایی با سید عماد حسینی گزینه مدنظر دولت برای وزارت نفت

با نزدیک شدن به موعد نهایی معرفی کابینه پیشنهادی و تشدید گمانه زنی ها، شواهد از قطعی شدن انتخاب سید عماد حسینی بعنوان گزینه مدنظر دولت برای هدایت وزارت نفت حکایت دارد.
آشنایی با سید عماد حسینی گزینه مدنظر دولت برای وزارت نفت

مخاطب24- گزینه وزارت نفت - سید عماد حسینی سال ۱۳۵۱ در قروه کردستان به دنیا آمد و نماینده دوره‌های هفتم و هشتم حوزه انتخابیه قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی بوده است.او در مجالس هفتم و هشتم سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس و همچنین رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان را برعهده داشت.ریاست گروه دوستی ایران- کره جنوبی و سنگاپور در مجلس هفتم وایران- روسیه و اوکراین در مجلس هشتم عهده‌دار بودند. ریاست کارگروه تدوین قانون نفت، قانون اختیارات و وظایف وزارت نفت و قانون اصلاح الگوی مصرف انرژی از دیگر اقداماتش در حوزه قانونگذاری بودند.

 او به‌عنوان اولین معاون وزیر اهل سنت در دولت یازدهم، از سوی «بیژن زنگنه» به عنوان معاون امور مهندسی وزارت نفت منصوب شد.

حسینی فارغ‌التحصیل رشته مهندسی پتروشیمی از «دانشگاه صنعتی امیرکبیر» تهران است که در سال ۱۳۷۷ با شرکت در آزمون ورودی «شرکت ملی نفت» جهت تحصیل نخبگان در خارج از کشور، به عنوان نفر ممتاز پذیرفته و عازم کانادا شد. پس از دو سال تحصیل در «دانشگاه کالگری» کانادا، در سال ۱۳۸۰ با مدرک دکترا به ایران بازگشت و به عنوان عضو هیات علمی «پژوهشگاه صنعت نفت» مشغول به کار شد. 

هم‌زمان نیز توانست به عنوان پژوهنده ارشد کشور، مدیریت چندین پروژه مهم نفتی، از جمله «آزادگان»، «یادآوران» و «البرز» را در اختیار گیرد.

او هم‌چنین ریاست «انجمن نخبگان» وزارت نفت را برعهده داشته و عضو «انجمن مهندسین نفت ایران و کانادا» (SPE) است.

حسینی در سال ۱۳۸۴ به عنوان نماینده مجلس از شهرستان‌های قروه و دهگلان و بخش‌های چهارولی و سریش‌آباد انتخاب شد. او پس از راه‌یابی به مجلس، به عنوان عضو «کمیسون تخصصی انرژی» فعالیت کرد و پس از مدتی، به عنوان مخبر و عضو هیات رییسه این کمیسیون انتخاب شد. هم‌چنین سخن‌گوی کمیسیون انرژی مجلس هشتم نیز بود.

حسینی سابقه ریاست مجمع نمایندگان استان کردستان و عضو هیات رییسه گروه دوستی ایران- کره جنوبی و سنگاپور در مجلس هفتم و ایران- روسیه و اوکراین در مجلس هشتم و هم‌چنین نمایندگی مجلس ایران در اجلاس «اوپک» را در کارنامه خود دارد. ریاست کارگروه تدوین «قانون نفت»، «قانون اختیارات و وظایف وزارت نفت» و «قانون اصلاح الگوی مصرف انرژی» از دیگر اقداماتش در حوزه قانون‌گذاری بوده‌اند.

بعد از اتمام دوره نمایندگی در مجلس هشتم، حسینی در «موسسه مطالعات بین‌المللی انرژی» به عنوان عضو هیات علمی و معاون پژوهشی موسسه مشغول به فعالیت شد. دبیری شورای پژوهشی، ریاست اتاق فکر و ریاست پژوهشکده فناوری موسسه از دیگر فعالیت‌های او به شمار می‌روند.

بعد از نمایندگی مجلس به وزارت نفت رفت و در این باره گفت: «بنده سال‌ها قبل از نمایندگى مجلس ادوار هفتم و هشتم، از طریق آزمون جذب نخبگان صنعت نفت به استخدام این وزارت‌خانه در آمده و در پژوهشگاه صنعت نفت مشغول به کار شدم. بعد از پایان دوران ماموریتم در مجلس، بر اساس استخدام قبلی، باید به وزارت نفت بر می‌گشتم. امور اداری مجلس پایان ماموریتم را به وزارت نفت ابلاغ کرد و در زمان وزارت آقای قاسمی، از طریق امور پشتیبانى وزارت‌خانه به موسسه مطالعات بین‌المللی انرژی وزارت نفت معرفی و به کار پژوهشی مشغول شدم.»

حسینی هم‌چنین با حکم وزیر، عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی وزارت نفت و عضو شورای مرکزی ورزش وزارت‌خانه و هم‌چنین رییس کمیته راهبری مدیریت خوردگی، بازرسی فنی و مدیریت دارایی‌های فیزیکی وزارت نفت را از زمان انتصاب تا اول تیر ۱۳۹۴ عهده‌دار بود.

در کارنامه او سابقه ریاست هیات امنای «موسسه فرهنگی ورزشی نفت تهران» که باشگاه فوتبال «نفت» تهران را دارد، به چشم می‌خورد. حسینی هم‌چنین رییس هیات مدیره «شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز وپتروشیمی تامین» (تاپیکو) و سرد‌ بیر «تازه های انرژی» است.

سیدعماد حسینی در حال حاضر رئیس هیأت مدیره شرکت نفت خزر است.

برچسب ها: وزارت نفت
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فرهاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
0
0
comments icon سلام مهندس سیدعمادحسینی مردباشجاعت باصداقت باتقوامهندس سیدعمادحسینی کارنامه درخشان دارد مهندس سیدعمادحسینی یکی ازشجاع ترین نمایندگان مجلس بوده مهندس حسینی یکی ازفعال ترین شجاع ترین مدیران وزارت نفت بوده مهندس حسینی یکی ازنخبگان شجاع فعال وکارنامه درخشان دارد مهندس حسینی بهترین گزینه وزارت نفت بودومدرک مهندس حسینی واقعی هست مهندس حسینی بخاطراهلسنت هست وزیرنگذاشتن ودکترپزشکیان به وعده های وبه قول های گردنش گروگذاشت عمل نکرد اگرپزشکیان ریس جمهورشده ازطرف رای اهلسنت بوده وزحمتهای این عزیزان و مردم عزیزاهلسنت پزشکیان برکرسی ریاست جمهوری نشسته اززحمتهای مهندس حسینی ومهندسی معین الدین سعیدی مهندس حسین زاده و رحيمي جلیل آبادی مهندس حسین زهی مهندس اربابی هاودیگرعزیزان وبزرگان طایفه های ومعلمین ودانشگاهی هاونخبگان اهلسنت زحمت های فراوان شبانه روزی کشیدن نیازنیست ماتعریف کنیم حتی نمایندگان ادواروگذشته مجلس برای کاندیدامخالف همه را بسیج کردن درحوزه هایشان چقدررای داشتن بایددکتر پزشکیان مدیون این عزیزان مثال مهندس حسینی سعیدی هاوحسین زهی هاحسین زادهاودیگربزرگان طایفه نخبگان اهلسنت باشد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر