کد خبر: ۴۷۸۵۷
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵

سعید زرندی گزینه وزارت صمت کیست؟

یکی از گزینه‌هایی که این روز‌ها از او با عنوان گزینه احتمالی تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت یاد می‌شود؛ سعید زرندی است.
سعید زرندی گزینه وزارت صمت کیست؟

مخاطب ۲۴- همزمان با آغاز به کار رسمی دولت چهاردهم به ریاست مسعود پزشکیان، گمانه زنی‌ها درباره چهره‌هایی که قرار است بر مسند وزارت صمت قرار بگیرند حسابی داغ شده است و نام اسامی متعددی هم به میان آمده است. یکی از چهره‌هایی که طی روز‌های اخیر نامش به عنوان نامزد کسب کرسی ریاست وزارت صمت مطرح شده است، سعید زرندی است؛ چهره‌ای که سابقه‌ای طولانی در این وزارتخانه دارد و پیش از این در سمت‌های متعدد مرتبط با این حوزه حضور داشته است. زرندی دانش آموخته رشته مهندسی معدن دانشگاه تهران و دارای کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات از دانشگاه تهران است؛ او دکتری خود را در رشته مدیریت دولتی گرایش توسعه از دانشگاه علامه طباطبایی دریافت کرده است و هم اکنون عضو هئیت علمی دانشگاه علامه طباطبایی است.

اما فعالیت رسمی زرندی در وزارت صمت از مرکز گسترش فناوری اطلاعات (مگفا) که یکی از زیر مجموعه‌های وزارت صمت است؛ آغاز شد و او سپس در دفتر آمار وزارت صنایع و معادن به عنوان کارشناس مشغول به فعالیت شد و در سال ۱۳۸۴ به عنوان معاون دبیرخانه ستاد فولاد به فعالیت تخصصی خود ادامه داد. او در سال ۱۳۸۷ به عنوان مدیر کل دفتر آمار و فرآوری داده‌های وزارت صنایع و معادن وقت منصوب شد و همزمان مسئولیت دبیر ستاد پایش تولید و سرمایه گذاری وزارتخانه را برعهده گرفت. این فعال حوزه اقتصادی با تاسیس استان البرز به عنوان اولین رییس سازمان صنایع و معادن این استان معرفی شد و تا سال ۱۳۹۱ در این مسئولیت فعالیت کرد.

زرندی در ادامه به عنوان مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز و سپس معاون تجاری سازی فناوری سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در وزارت علوم منصوب شد. ارتباط صنعت، دانشگاه و تجاری‌سازی موضوعات فناورانه از جمله موضوعاتی بود که او طی دوران مسئولیت خود دنبال کرد.
این چهره فعال حوزه صنعت و معدن مدتی بعد به عنوان معاون امور شرکت‌ها و سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد انتخاب شد و ماموریت راهبری شرکت‌های وابسته به صندوق را پیگیری کرد. او برای ۲ سال در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام به عنوان مدیرعامل مشغول به فعالیت شد و در ادامه در سال ۱۳۹۷ به عنوان معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت منصوب شد. زرندی همچنین تا سال ۱۴۰۰ بعنوان جانشین وزیر در کمسیون اقتصادی دولت، شورای اقتصاد مقاومتی، شورای عالی بورس، شورای توسعه مناطق آزاد، شورای عالی بیمه، شورای سرمایه گذاری خارجی و شورای پول، اعتبار، ایفای نقش داشت.

راهبری برنامه وزارت صمت به تفکیک بخش‌های صنعت، معدن و تجارت خارجی و بازرگانی داخلی، تفویض بخشی از وظایف قابل واگذاری وزارتخانه به تشکل ها، تدوین برنامه‌های سالانه وزارتخانه، تدوین سیاست صنعتی، طراحی مدل‌های تامین مالی تولید از طریق بازار سرمایه، تدوین دستورالعمل راه اندازی شرکت‌های سهامی عام پروژه و ترغیب و تشویق شرکت‌ها برای ورود به بازار سرمایه و یا استفاده از ابزار‌های نوین تامین مالی از دیگر فعالیت‌های او در طی سال‌های اخیر بوده است.

برچسب ها: وزارت صمت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر