کد خبر: ۴۷۸۵۶
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۱:۳۸

آشنایی با کامل تقوی نژاد، گزینه اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت پزشکیان

در روزهای نهایی شدن ترکیب کابینه مسعود پزشکیان، نام «کامل تقوی نژاد» به عنوان یکی از گزینه های اصلی تصدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح شده است.
آشنایی با کامل تقوی نژاد، گزینه اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی  دولت پزشکیان

کامل تقوی نژاد متولد ۱۳۴۳ و دارای دکترای سیاست‌گذاری عمومی، کارشناسی برنامه‌ریزی اجتماعی و کارشناسی ارشد مدیریت سیستم‌ها دانشگاه تهران است. در دهه ۸۰ در حزب مشارکت فعال بود و با روی کار آمدن دولت محمود احمدی نژاد همانند بسیاری از چهره های عضو و نزدیک به این حزب به حاشیه رانده شد. در ۲۰ سال گذشته اما تقوی نژاد رزومه پرباری در زمینه حضور در سمت های بانکی و  اقتصادی دارد.

علاوه بر این، تقوی نژاد پیش از آن نیز در وزارت‌خانه‌های امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون در دولت خاتمی، رئیس سازمان برنامه و بودجه گیلان، مدیرکل در مجموعه وزارت کشور، وزارت جهاد سازندگی و سازمان ثبت احوال کشور، فعالیت کرده است.

گوشه ای از سوابق وی به شرح زیر می باشد:

  • معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی
  • معاون وزیر تعاون دولت اصلاحات
  • عضو هیئت مدیره بانک سپه
  • رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل بانک سپه
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه گیلان
  • معاون سازمان برنامه و بودجه خوزستان
  • مدیرکل برنامه‌ریزی و امور اقتصادی استانداری‌های کهگیلویه و بویر احمد و چهار محال بختیاری
  • مدیرکل بودجه و تشکیلات سازمان ثبت احوال کشور
  • مدیرکل حوزه سرپرستی سازمان امور عشایر ایران
  • کارشناس اقتصادی-اجتماعی نخست وزیری
  • معاون و مشاور شرکت بیمه دی
  • مشاور شرکت بیمه آرمان
  • قائم مقام شرکت معدنی و صنعتی چادرملو

بروز رسانی شیوه و ابزار مدیریتی از مهم ترین خصلت های مدیریتی تقوی نژاد است، بررسی پیشرفت های کشورهای توسعه یافته و البته تهیه افق قابل دست یابی در تزار کشورهای توسعه یافته از خصوصیات قابل توجه مدیریت تقوی نژاد است.

بروز رسانی و سیستمی شدن تمامی خدمات سازمان مالیاتی و تحقق نرم افزار جامع مالیاتی که دست کمی از کشورهای پیشرفته دنبا ندارد از خدمت های ماندگار تقوی نژاد به سیستم اقتصادی ایران است.

به نظر میرسد بعد از انتصاب پورمحمدی در سازمان برنامه و بودجه، حالا معرفی عبدالناصر همتی به عنوان وزیر امور اقتصاد و دارایی و نیز سیدکامل تقوی نژاد به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نهایی شد. ظاهرا شرط علی طیب‌نیا برای حضور در دولت، اعمال نظر مستقیم در انتخاب چند سازمان و وزارت‌خانه و تفکیک آن‌ها از حوزه اختیارات محمدرضا عارف به عنوان معاون اول پزشکیان بوده است»

از طرف دیگر صحبت هایی درباره حمایت صفدر حسینی نیز از او برای رسیدن به صندلی اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح است. 
سومین چهره حامی تقوی نژاد غلامرضا تاجرگدون رییس فعلی کمیسیون برنامه و بودجه است که قرابت های جغرافیایی با تقوی نژاد دارد -هر دو زاده و اهل استان کهگیلویه و بویراحمد هستند- شنیده می شود که در حال حاضر نیز  از حامیان اصلی و عاملان تعیین کننده در کنار صفدر حسینی برای رساندن او به گزینه اول وزارت تعاون، کار و رفاع اجتماعی است.

برچسب ها: دولت چهاردهم
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
راهکار‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن گوشی در تابستان راهکار‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن گوشی در تابستان
کارشناسان هشدار می‌دهند گرمای شدید تابستان می‌تواند به باتری و عملکرد گوشی آسیب بزند و توصیه‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن آن ارائه کرده‌اند.
ردیاب مخفی آمریکا در تراشه‌ها؛ رصد پنهان چین ردیاب مخفی آمریکا در تراشه‌ها؛ رصد پنهان چین
منابع آگاه می‌گویند آمریکا در محموله‌های تراشه‌های پیشرفته، ردیاب مخفی نصب کرده تا هرگونه انتقال غیرقانونی آنها به چین را شناسایی کند.
چرخش بزرگ هند و چین؛ از مرز هیمالیا تا میز مذاکره چرخش بزرگ هند و چین؛ از مرز هیمالیا تا میز مذاکره
وانگ یی، وزیر خارجه چین ۱۸ اوت به دهلی نو می‌رود تا درباره کاهش تنش‌های مرزی، ازسرگیری تجارت و همکاری‌های دوجانبه با مقامات هند گفت‌و‌گو کند.
ایران از NPT خارج می شود ایران از NPT خارج می شود
نماینده تهران هشدار داد در صورت فعال شدن مکانیسم ماشه، ایران از معاهده NPT خارج می‌شود؛ موضوعی که پیش‌تر به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام شده است.
شروع تبعید بزرگ؛ اسرائیل طرح اخراج فلسطینیان غزه را کلید زد شروع تبعید بزرگ؛ اسرائیل طرح اخراج فلسطینیان غزه را کلید زد
اسرائیل با اندونزی، سومالی‌لند، اوگاندا، سودان جنوبی و لیبی درباره پذیرش فلسطینیان غزه مذاکره می‌کند؛ اقدامی که با واکنش‌های تند روبه‌رو شده است.
طرح روسیه و آمریکا با الگوی اشغال کرانه باختری برای اوکراین طرح روسیه و آمریکا با الگوی اشغال کرانه باختری برای اوکراین
تایمز فاش کرد روسیه و آمریکا مدلی شبیه اشغال کرانه باختری برای پایان جنگ اوکراین بررسی می‌کنند که کنترل مناطق اشغالی را به مسکو می‌سپارد.
بسته حمایتی خبرنگاران به مرحله اجرا نزدیک شد بسته حمایتی خبرنگاران به مرحله اجرا نزدیک شد
سخنگوی دولت از نهایی شدن بسته حمایتی خبرنگاران شامل مسکن، معیشت و بیمه خبر داد و گفت این طرح با پیگیری مسئولان به‌زودی اجرایی می‌شود.
برگزیده
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
تلاش‌های سرویس‌های اطلاعاتی ایران برای قتل و آدم‌ربایی! تلاش‌های سرویس‌های اطلاعاتی ایران برای قتل و آدم‌ربایی!
دولت‌های آلبانی، آلمان، اتریش، بلژیک، کانادا، دانمارک، اسپانیا، ایالات متحده، فنلاند، فرانسه، هلند، انگلیس، سوئد و جمهوری چک شامگاه پنجشنبه با انتشار بیانیه‌ای مشترک مدعی شدند که با تهدید‌های فزاینده منتسب به نهاد‌های اطلاعاتی ایران در قلمرو خود مواجه شده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر