کد خبر: ۴۷۸۲۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲

حضور همراه اول در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک و بیمه

نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور به عنوان همراه اول بازار‌های مالی کشور در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی ایران (بورس، بانک و بیمه) حضور می‌یابد.
حضور همراه اول در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک و بیمه

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی ایران (بورس، بانک و بیمه) از روز جمعه ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ با حضور همراه اول به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور آغاز به کار می‌کند.

گروه همراه اول همچون دوره پیشین با رویکرد «سرویس‌های حوزه بانکی و مالی» و محوریت «سرویس‌های فینتک، سرمایه گذاری و راهکار‌های سازمانی» در این نمایشگاه که از بزرگترین رویداد‌های مالی منطقه و یکی از مهمترین اجتماعات فعالان اقتصادی کشور به حساب می‌آید، شرکت می‌کند.

شرایط اقتصادی کشور در سال‌های گذشته به گونه‌ای بوده که لزوم برقراری ارتباط مستقیم و بدون واسطه و افزایش دانش مالی در بین مدیران، تصمیم سازان و فعالان اقتصادی کشور و همین طور آحاد جامه به خوبی احساس می‌شود.

از این رو همراه اول به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور در طول برگزاری این رویداد به ارائه سرویس‌های مختلف در حوزه‌های سرمایه گذاری، مالی، بیمه، فینتک می‌پردازد.

در بخش راهکار‌های سازمانی نیز به معرفی سرویس‌های «اپراتور خدمات بانکی»، «API Console»، «کیف پول فراگیر و اپلیکیشن اوانو»، «آی بیمه»، «خدمات ابر اول» و «شعبه متصل – Connected branch» می‌پردازد.

واحد سازمانی «امور سهام» شرکت همراه اول نیز در کنار سایر بخش‌های این گروه حضور می‌یابد و پاسخگوی سوالات و پرسش‌های سهامداران خواهد بود.

سرویس‌های مختلف در حوزه‌های سرمایه گذاری، سرویس‌های فینتک و حوزه مالی، حوزه بیمه و سرویس‌های سازمانی هدف اصلی همراه اول از حضور در این نمایشگاه که سالانه با حضور جمع زیادی از شرکت‌های توانمند داخلی و خارجی در زمینه بورس، بانک و بیمه برپا می‌شود، تبادل دانش در حوزه ارتباطات، فناوری اطلاعات، کسب و کار‌های دیجیتال و تعامل با بازیگران این صنعت است.

همچنین با توجه به مقوله جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی که از جمله اهداف برپایی این نمایشگاه است، گروه همراه اول در تمامی روز‌های برگزاری این رویداد اقدام به برگزاری کارگاه‌ها و پنل‌هایی تخصصی در حوزه مالی می‌کند.

در روز اول نمایشگاه (۱۹ مرداد) پنل‌های «برنامه مالی و بودجه‌ای آتی شرکت ارتباطات سیار ایران» از ساعت ۱۰ تا ۱۲ و «معرفی پلتفرم خرید آنلاین بیمه نامه (آی بیمه)» از ساعت ۱۳ تا ۱۵ برگزار می‌شود.

در روز دوم (۲۰ مرداد) پنل‌های «بررسی شرکت‌های ICT از نگاه یک سرمایه گذار بورسی» از ساعت ۱۰ تا ۱۲ و «معرفی کسب و کار‌ها توسط شرکت کسب و کار‌های نوپای حرکت اول» از ساعت ۱۳ تا ۱۵ برگزار می‌شود.

در روز سوم (۲۱ مرداد) نیز با پنل‌های «نقش کیف پول الکترونیک در توسعه اقتصاد دیجیتال» از ساعت ۱۰ تا ۱۲ و «نقش تلکام در صنعت بورس، بانک و بیمه» از ساعت ۱۳ تا ۱۵ با ارائه‌هایی از سمت توسعه دهندگان سوپر اپلیکیشن اوانو و همچنین کارشناسان شرکت همراه کسب و کار‌های هوشمند همراه است.

در آخرین روز از برگزاری شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی ایران (۲۲ مرداد) هم پنل «وضعیت اقتصاد جهان، کشور و بازار سرمایه» از ساعت ۱۰ تا ۱۲ با ارائه‌ای از سمت شرکت سرمایه گذاری نور دنا برگزار خواهد شد.

گروه همراه اول واقع در سالن ۷ نمایشگاه بین المللی تهران تا ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ از ساعت ۸ تا ۱۵ میزبان علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان است.

برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر