کد خبر: ۴۷۸۲۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲

حضور همراه اول در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک و بیمه

نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور به عنوان همراه اول بازار‌های مالی کشور در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی ایران (بورس، بانک و بیمه) حضور می‌یابد.
حضور همراه اول در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک و بیمه

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی ایران (بورس، بانک و بیمه) از روز جمعه ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ با حضور همراه اول به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور آغاز به کار می‌کند.

گروه همراه اول همچون دوره پیشین با رویکرد «سرویس‌های حوزه بانکی و مالی» و محوریت «سرویس‌های فینتک، سرمایه گذاری و راهکار‌های سازمانی» در این نمایشگاه که از بزرگترین رویداد‌های مالی منطقه و یکی از مهمترین اجتماعات فعالان اقتصادی کشور به حساب می‌آید، شرکت می‌کند.

شرایط اقتصادی کشور در سال‌های گذشته به گونه‌ای بوده که لزوم برقراری ارتباط مستقیم و بدون واسطه و افزایش دانش مالی در بین مدیران، تصمیم سازان و فعالان اقتصادی کشور و همین طور آحاد جامه به خوبی احساس می‌شود.

از این رو همراه اول به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور در طول برگزاری این رویداد به ارائه سرویس‌های مختلف در حوزه‌های سرمایه گذاری، مالی، بیمه، فینتک می‌پردازد.

در بخش راهکار‌های سازمانی نیز به معرفی سرویس‌های «اپراتور خدمات بانکی»، «API Console»، «کیف پول فراگیر و اپلیکیشن اوانو»، «آی بیمه»، «خدمات ابر اول» و «شعبه متصل – Connected branch» می‌پردازد.

واحد سازمانی «امور سهام» شرکت همراه اول نیز در کنار سایر بخش‌های این گروه حضور می‌یابد و پاسخگوی سوالات و پرسش‌های سهامداران خواهد بود.

سرویس‌های مختلف در حوزه‌های سرمایه گذاری، سرویس‌های فینتک و حوزه مالی، حوزه بیمه و سرویس‌های سازمانی هدف اصلی همراه اول از حضور در این نمایشگاه که سالانه با حضور جمع زیادی از شرکت‌های توانمند داخلی و خارجی در زمینه بورس، بانک و بیمه برپا می‌شود، تبادل دانش در حوزه ارتباطات، فناوری اطلاعات، کسب و کار‌های دیجیتال و تعامل با بازیگران این صنعت است.

همچنین با توجه به مقوله جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی که از جمله اهداف برپایی این نمایشگاه است، گروه همراه اول در تمامی روز‌های برگزاری این رویداد اقدام به برگزاری کارگاه‌ها و پنل‌هایی تخصصی در حوزه مالی می‌کند.

در روز اول نمایشگاه (۱۹ مرداد) پنل‌های «برنامه مالی و بودجه‌ای آتی شرکت ارتباطات سیار ایران» از ساعت ۱۰ تا ۱۲ و «معرفی پلتفرم خرید آنلاین بیمه نامه (آی بیمه)» از ساعت ۱۳ تا ۱۵ برگزار می‌شود.

در روز دوم (۲۰ مرداد) پنل‌های «بررسی شرکت‌های ICT از نگاه یک سرمایه گذار بورسی» از ساعت ۱۰ تا ۱۲ و «معرفی کسب و کار‌ها توسط شرکت کسب و کار‌های نوپای حرکت اول» از ساعت ۱۳ تا ۱۵ برگزار می‌شود.

در روز سوم (۲۱ مرداد) نیز با پنل‌های «نقش کیف پول الکترونیک در توسعه اقتصاد دیجیتال» از ساعت ۱۰ تا ۱۲ و «نقش تلکام در صنعت بورس، بانک و بیمه» از ساعت ۱۳ تا ۱۵ با ارائه‌هایی از سمت توسعه دهندگان سوپر اپلیکیشن اوانو و همچنین کارشناسان شرکت همراه کسب و کار‌های هوشمند همراه است.

در آخرین روز از برگزاری شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی ایران (۲۲ مرداد) هم پنل «وضعیت اقتصاد جهان، کشور و بازار سرمایه» از ساعت ۱۰ تا ۱۲ با ارائه‌ای از سمت شرکت سرمایه گذاری نور دنا برگزار خواهد شد.

گروه همراه اول واقع در سالن ۷ نمایشگاه بین المللی تهران تا ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ از ساعت ۸ تا ۱۵ میزبان علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان است.

برچسب ها: همراه اول
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
برگزیده
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.
تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان
سخنگوی آموزش‌وپرورش گفت: تاکنون هیچ تصمیمی از سوی دولت درباره تغییر ساعت مدارس در ماه رمضان اعلام نشده است.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.