کد خبر: ۴۷۸۲۳
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵

تاجگردون چه قولی داده است؟

نماینده مردم گچساران و باشت نسبت به مصوبه جدایی دنای شمالی واکنش نشان داد و گفت: با پیگیری‌های انجام شده و تماس تلفنی با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، واگذاری مدیریت بخشی از منطقه حفاظت شده دنا به استان اصفهان متوقف شد.
تاجگردون چه قولی داده است؟

مخاطب ۲۴- غلامرضا تاجگردون اظهار کرد: در تداوم پیگیری ویژه نماینده بویراحمد نیز اینجانب با علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، مذاکره داشتم و به معاون ذیربط دستور داده شد که مصوبه جدایی دنای شمالی به وسعت (۶۱ هزار هکتار) از کهگیلویه و بویراحمد و واگذاری آن به استان اصفهان متوقف شود و در یک فرایند فنی و اداری موضوع حل و فصل شود.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های انجام شده و تماس تلفنی با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، واگذاری مدیریت بخشی از منطقه حفاظت شده دنا به استان اصفهان قابلیت اجرایی ندارد.

تاجگردون ابراز کرد: سلاجقه اعلام کرد که به معاون ذیربط دستور داده شده که موضوع متوقف تا در یک فرایند فنی و اداری، موضوع حل و فصل شود.

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: البته نباید بی‌توجهی مسئولان ذیربط را فراموش کرد و مردم استان و زاگرس نشینان دنا را فراموش نخواهند کرد.

بیشتر بخوانید

مصوبه جدایی دنای شمالی به وسعت (۶۱ هزار هکتار) از کهگیلویه و بویراحمد و واگذاری آن به استان اصفهان بدون حضور مسئولان ارشد کهگیلویه و بویراحمد اردیبهشت ماه امسال در شورای عالی محیط زیست به تصویب رسیده است.

۱۳ اردیبهشت ماه، شورای عالی محیط زیست با حضور هشت وزیر، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، استاندارد، مدیریت بحران، چهار استاد دانشگاه و به ریاست رئیس جمهور شهید برگزار شده است.

انتشار این خبر در سطح فضای مجازی و رسانه‌های ملی و محلی با واکنش‌های مختلفی روبرو شده است.

کارشناسان محیط زیست می‌گویند، مصوبه جنجالی جدا شدن دنای شمالی از مدیریت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد بدون مطالعه و کار کارشناسی لازم انجام شده است و مسئولان ارشد استان همچون استاندار و متولیان حوزه محیط زیست استان از آن بی خبر بوده اند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
برگزیده
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید
رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت عزیز ایران، با تاکید بر ضرورت تقویت و استمرار قدرتمندانه بسیج در نسل‌های پی در پی به‌عنوان «یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی»، ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحقق هیچ یک از اهداف حمله به ایران، نشانه شکست بدون تردید آنها خواندند
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر