کد خبر: ۴۷۷۵۵
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۰
م‌سو با گسترش همکاری‌های بین‌المللی صورت گرفت؛

بازدید سفیر ساحل عاج از خطوط تولیدی شرکت زامیاد

سفیر ساحل عاج در ایران، ضمن برگزاری نشست مشترک با مدیرعامل و جمعی از مدیران ارشد شرکت زامیاد از خطوط تولیدی این شرکت بازدید کرد.
بازدید سفیر ساحل عاج از خطوط تولیدی شرکت زامیاد

مخاطب24:"تاماکولو واتارا " سفیر ساحل عاج در این نشست مشترک ضمن اشاره به روابط تجاری این کشور با جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: مبادلات کشور ساحل عاج با جمهوری اسلامی ایران خوب بوده و با اراده مقامات ارشد دو کشور همکاری‌های دوجانبه صنعتی افزایش خواهد یافت.

وی تأکید کرد: باتوجه به موقعیت جغرافیایی کشور ساحل عاج در قاره آفریقا و بافت جاده‌های موجود در آن، رفت‌وآمد بسیار دشوار است؛ استفاده از محصولات شرکت زامیاد باتوجه به ویژگی‌های آن‌ها، زمینه پیشبرد اهداف و ارتقاء صنعت حمل و نقل کشور ساحل عاج را تسهیل می‌بخشد.

در ادامه این نشست، مجید آقایی مدیرعامل شرکت زامیاد نیز ضمن خیرمقدم به سفیر ساحل عاج گفت: شرکت زامیاد یکی از بزرگ‌ترین خودروساز‌های تجاری کشور است که سابقه بیش از شصت سال تولید و عرضه انواع خودرو‌های تجاری را در کارنامه کاری خود ثبت کرده است و امروز خوشحالیم، ظرفیت و مزیت محصولات زامیاد، مورد توجه دیگر کشور‌ها نیز قرار گرفته است.

آقایی تصریح کرد: قاره آفریقا یکی از بازار‌های مهم صادرات تولیدات گروه خودروسازی سایپا است.

گفتنی است، پیش از این هم سو با راهبرد گسترش تعامل و همکاری‌های بین‌المللی، شرکت زامیاد تفاهم‌نامه تولید و فروش را در قالب گروه خودروسازی سایپا با کشور کنیا نیز منعقد کرده بود.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر