کد خبر: ۴۷۷۴۵
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸

پیام تبریک مدیرعامل بانک پارسیان به مناسبت روز خبرنگار

مدیرعامل بانک پارسیان در پیامی فرارسیدن ۱۷ مرداد سالروز بزرگداشت مقام خبرنگار را به اصحاب رسانه و تلاشگران عرصه اطلاع‌رسانی تبریک گفت.
پیام تبریک مدیرعامل بانک پارسیان به مناسبت روز خبرنگار

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان؛متن کامل پیام دکتر جواد شکرخواه به شرح ذیل است.

بسم‌الله الرحمن الرحیم
«ن والقلم و ما یسطرون «روز خبرنگار، یادآور زحمات بی‌دریغ و تلاش‌های خالصانه اصحاب رسانه و فرصتی است گران‌بها برای پاسداشت مقام رفیع مجاهدانی که همواره به‌مثابه دیده‌بانان امین جامعه در عرصه‌های مختلف، پرچم آگاهی و امید را برافراشته‌اند.
بی‌شک، رسیدن به اوج پیشرفت، عزت و سعادت ملی و همچنین حفاظت از منافع و مصالح مردمی و آرمان‌های ارزشمند انقلاب اسلامی، تنها از مسیر حق‌جویی، صداقت و کوشش‌های بی‌وقفه در عرصه‌ی آگاهی بخشی ممکن خواهد بود.
تلاقی ۱۷ مرداد امسال با ماه صفر، یادآور روایتی صادقانه و خالصانه، آگاهی‌بخش و ماندگار بزرگ پیام‌آور قیام کربلا و تبیین‌کننده عظمت عاشورا، حضرت زینب (س) است. حضرت زینب (س) پیام آور بزرگ عاشورا در تاریخ نشان داد که می‌توان با اطلاع‌رسانی دقیق، درست و رسا، کاری بزرگ و نقشی ماندگار در عرصه اطلاع‌رسانی به وجود آورد و یقیناً شخصیت حضرت زینب (سلام‌الله علیها) الگویی کامل و ارزشمند از یک پیام‌آور واقعی است.
ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی و سید شهیدان اهل‌قلم سید مرتضی آوینی، هفدهم مردادماه روز خبرنگار را به‌تمامی خبرنگاران صدیق و کوشا تبریک و تهنیت عرض نموده و از همراهی و تعامل سازنده شما اصحاب رسانه و خبرنگاران گرامی در تولید و انعکاس اخبار و گزارش‌هایی که ترسیم‌کننده خدمات و دستاورد‌های بانک پارسیان است، تشکر و قدردانی می‌نمایم.
خبرنگاران می‌توانند با آگاهی‌بخشی، امیدآفرینی و انعکاس دستاورد‌ها و تجارب موفق سازمان‌ها و نهادها، نقش مهمی در تشویق و ترغیب مردم به مشارکت در جهش تولید، در سال جاری که رهبر معظم انقلاب آن را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری فرموده‌اند، ایفا نمایند و در مقابل، جهادگران نظام بانکی نیز با فراهم نمودن زمینه‌های مشارکت مردمی و تأمین مالی نظام تولید و هدایت نقدینگی در جهت منافع عمومی اقتصاد، انشالله قادر خواهند بود گام‌های مؤثری در تحقق شعار سال بردارند.

برچسب ها: بانک پارسیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
زهرا پزشکیان در تیانجین چین دیده شد+ عکس زهرا پزشکیان در تیانجین چین دیده شد+ عکس
زهرا پزشکیان، دختر رئیس جمهور کشورمان در جمع همسران روساى جمهور عضو سازمان شانگهاى در تیانجین چین حضور یافت.
متین حسینی MVP مسابقات والیبال جوانان جهان ۲۰۲۵ شد متین حسینی MVP مسابقات والیبال جوانان جهان ۲۰۲۵ شد
سیدمتین حسینی با درخشش همه‌جانبه در زمین، پس از هدایت تیم ایران به دومین قهرمانی پیاپی، به عنوان ارزشمندترین بازیکن جوانان جهان انتخاب شد.
پزشکیان در شانگهای: صلح و همکاری مالی محور پیشنهاد ایران پزشکیان در شانگهای: صلح و همکاری مالی محور پیشنهاد ایران
رئیس جمهور ایران در اجلاس شانگهای پیشنهاد کرد کمیته صلح و سازوکار مالی ویژه برای کاهش اثر تحریم‌ها و تقویت همکاری اقتصادی اعضا تشکیل شود.
زلزله ۶ ریشتری شرق افغانستان را لرزاند زلزله ۶ ریشتری شرق افغانستان را لرزاند
زمین‌لرزه شدید ۶ ریشتری در شرق افغانستان، به ویژه ولایت‌های کنر، نورستان، ننگرهار و لغمان، ۶۲۲ کشته و صد‌ها زخمی بر جای گذاشت.
سپاه پاسداران بیانیه داد: رژیم صهیونیستی پاسخی کوبنده دریافت می‌کند سپاه پاسداران بیانیه داد: رژیم صهیونیستی پاسخی کوبنده دریافت می‌کند
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انتشار بیانیه‌ای، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به صنعا را جنایتی آشکار علیه بشریت دانست و وعده پاسخ کوبنده ملت یمن را داد.
قهرمانی مقتدرانه والیبال جوانان ایران برابر ایتالیا قهرمانی مقتدرانه والیبال جوانان ایران برابر ایتالیا
تیم ملی والیبال جوانان ایران با نمایشی درخشان و شکست ۳-۱ ایتالیا در فینال، بار دیگر بر بام جهان ایستاد و عنوان قهرمانی خود را مقتدرانه حفظ کرد.
برگزیده
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت با ارزیابی عملکرد دولت چهاردهم گفت: این دولت در مدیریت بحران‌ها و تعامل قوا موفق بوده و راهبرد اصلی‌اش توسعه صنعت و جلوگیری از خام‌فروشی است.
صفحه خبر بالای تصاویر