کد خبر: ۴۷۶۵۰
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۶

راه اندازی سامانه «ستاد خبری مرکز حراست» بانک شهر در وب سایت اصلی بانک

با هدف دسترسی امن برای مشتریان و همکاران؛ و اطمینان از عدم افشاء هویت ایشان، سامانه «ستاد خبری مرکز حراست» بانک شهر در وب سایت اصلی این بانک آغاز بکار کرد.
راه اندازی سامانه «ستاد خبری مرکز حراست» بانک شهر در وب سایت اصلی بانک

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:حسین زاده مشاور مدیرعامل و مدیر کل دفتر مرکزی حراست بانک شهر با اشاره به راه اندازی سامانه «ستاد خبری مرکز حراست» این بانک، تاکید کرد: امروزه وظیفه خطیر مراقبت و پاسداری از سلامت ارکان مختلف سازمان‌ها در برابر انواع و اقسام انحراف‌های موجود بر عهده تک تک همکاران و مشتریان می‌باشد.
حسین زاده با اشاره به ایجاد راه‌های ارتباطی برای کارکنان و مشتریان با این مرکز تحت عنوان «ستاد خبری مرکز حراست»، گفت: در همین راستا همگان می‌توانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن؛ اخبار، گزارشات، پیشنهادها، انتقاد‌ها و نظرات خود را در خصوص عملکرد بانک، کارکنان و ... به مرکز حراست بانک ارائه نمایند.
وی ادامه داد: هم اکنون پل‌های ارتباطی امن شامل صندوق‌های فیزیکی نصب شده در ساختمان‌های ستادی و بستر ارتباطی ایجاد شده در وب سایت اینترنتی و نیز پرتال داخلی حراست بانک برای همگان فراهم شده است.
حسین زاده خاطرنشان ساخت: درگاه ایجاد شده در وب سایت اینترنتی به منظور دسترسی امن همکاران برای اطمینان از عدم افشاء هویت ارسال کننده پیام به این مرکز طراحی و ایجاد شده است.
مشاور مدیرعامل و مدیر کل دفتر مرکزی حراست بانک شهر گفت: شاخصه مهم ستاد خبری حراست بدین صورت است که همکاران و مشتریان می‌توانند بدون ارائه اطلاعات هویتی از قبیل نام و نام خانوادگی، شماره تلفن و ... و با اطمینان خاطر به وسیله گوشی تلفن همراه و یا سیستم کامپیوتر (از طریق وبسایت اینترنتی بانک) به ثبت گزارشات و اخبار محرمانه، مشکلات و تخلفات در بانک پرداخته و در صورت تمایل، اطلاعات تماس خود را ارائه نمایند.
حسین زاده در پایان افزود: بدیهی است وصول گزارشات محرمانه در سطح مشتریان و کارکنان بانک اعم از شعب و ستاد برای بانک سازنده بوده و تا حد زیادی سوء استفاده‌های احتمالی و تخلفات را کاهش داده و پیشگیری از آن را بیش از پیش میسر می‌نماید.
آدرس اینترنتی ثبت گزارشات و اخبار محرمانه:
https://www.shahr-bank.ir/index.php?module=web_directory&wd_id=۵۵۶۵۸
آدرس اینترانتی ثبت گزارشات و اخبار محرمانه:
https://portal.shahr-bank.ir/%DA%AF%D۸%B۲%D۸%A۷%D۸%B۱%D۸%B۴%۲۰%D۸%AD%D۸%B۱%D۸%A۷%D۸%B۳%D۸%AA

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر