کد خبر: ۴۷۶۴۴
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۶

آمریکا چه پیامی به ایران داده است؟

متیو میلر سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: علاقه آن‌ها (ایران) به حمله دیگری به اسرائیل است. میلر که در یک کنفرانس مطبوعاتی صحبت می‌کرد، به طور قطعی نگفت که آیا پیام‌های واشنگتن به ایران یا از طریق کدام کانال به تهران رسیده است با این حال او گفت: من انتظار دارم که برخی از آن‌ها این پیام را به همراه داشته باشند و بر دولت ایران تأثیر بگذارند.
آمریکا چه پیامی به ایران داده است؟

مخاطب۲۴- آمریکا به ایران پیام داده که در «لحظه حساس» برای خاورمیانه تنش را تشدید نکند.
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: ایالات متحده از طریق کانال‌های دیپلماتیک از دیگر کشور‌ها خواسته است که به ایران بگویند تشدید تنش در خاورمیانه به نفع آن‌ها نیست.

این درحالی است که بلینکن وزیر خارجه آمریکا گفته «واشنگتن درگیر دیپلماسی شدید، تقریباً شبانه روزی برای کمک به کاهش تنش‌ها در میان ترس از تدارک حمله تلافی جویانه ایران علیه اسرائیل است.
بلینکن در مراسم امضای قرارداد با همتای استرالیایی خود در واشنگتن گفت: «همه طرف‌ها باید از تشدید تنش خودداری کنند. همه طرف‌ها باید برای کاهش تنش‌ها گام‌هایی بردارند. تشدید تنش به نفع هیچ‌کس نیست. این فقط منجر به درگیری بیشتر، خشونت بیشتر و ناامنی بیشتر خواهد شد.»

بیشتر بخوانید

با تشدید تلاش‌های سیاسی برای منصرف کردن ایران از حمله به اسرائیل، کاخ سفید اعلام کرد: جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده و کامالا هریس، معاون رئیس جمهور، توسط تیم امنیت ملی خود در مورد وضعیت خاورمیانه، از جمله تهدیدات ایران و نیرو‌های نیابتی علیه اسرائیل و نظامیان آمریکایی، مطلع شدند. آن‌ها همچنین در مورد حمله به پایگاه هوایی الاسد عراق در روز دوشنبه مطلع شدند و در مورد واکنش ایالات متحده گفتگو کردند.

در همین حال بلینکن روز دوشنبه با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر قطر و بدر عبدالطی، وزیر امور خارجه مصر گفتگو کرد و در این رابطه گفت: یکی از نکات تعاملی که ما داشته‌ایم این است که از کشور‌ها بخواهیم پیام‌هایی را به ایران بدهند و از کشور‌ها بخواهیم به ایران بفهمانند که تشدید این درگیری به نفع آن‌ها نیست.

متیو میلر سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: علاقه آن‌ها (ایران) به حمله دیگری به اسرائیل است. میلر که در یک کنفرانس مطبوعاتی صحبت می‌کرد، به طور قطعی نگفت که آیا پیام‌های واشنگتن به ایران یا از طریق کدام کانال به تهران رسیده است با این حال او گفت: من انتظار دارم که برخی از آن‌ها این پیام را به همراه داشته باشند و بر دولت ایران تأثیر بگذارند.

برچسب ها: خاورمیانه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر