کد خبر: ۴۷۶۲۹
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۸
برای نخستین بار در کشور انجام گرفت؛

طراحی و ساخت داخل یک دستگاه کاربردی در صنعت مس

به همت مهندسان شرکت ملی صنایع مس ایران و برای نخستین بار در صنعت مس، طراحی و ساخت «شورتینگ فریم» به عنوان یک دستگاه کاربردی در کارخانجات لیچینگ، در داخل کشور انجام شد.
طراحی و ساخت داخل یک دستگاه کاربردی در صنعت مس

مخاطب24:سرپرست تعمیرات برق و ابزار دقیق کارخانه لیچینگ میدوک و سازنده دستگاه ایرانی «شورتینگ فریم» در گفتگو با مس‌پرس اظهار کرد: طراحی و ساخت این دستگاه توسط کارگروه ساخت امور لیچینگ با همکاری کارگاه ساخت خاتون‌آباد انجام شد.

محمدرضا سفلایی افزود: این دستگاه امکان خارج کردن دو سِل مجاور یکدیگر، بدون نیاز به توقف یا اورهال در کل فرآیند با جریان ۲۵ هزار آمپر را فراهم می‌کند و از آنجایی که امکان سرویس سِل‌های الکترو وینینگ را به صورت مستقل و در طول سال فراهم می‌کند، مدت زمان اورهال سالیانه کارخانه را به سه‌روز کاهش می‌دهد.

وی تصریح کرد: کاهش موارد توقف خط تولید و افزایش راندمان جریان، منجر به افزایش تولید ۵۰ تا ۶۰ تن مس کاتدی در ظرفیت کامل سالیانه کارخانه لیچینگ میدوک خواهد شد. همچنین استفاده از دستگاه ایرانی «شورتینگ فریم» و موکول نکردن سرویس سِل‌ها به اورهال سالیانه باعث افزایش کیفیت و گرید کاتد مس این کارخانه می‌شود.

سرپرست تعمیرات برق و ابزار دقیق کارخانه لیچینگ میدوک بیان کرد: طراحی و ساخت این دستگاه به صورت بومی و با توانمندی داخلی توسط مهندسین مجتمع مس شهربابک انجام شده است و نمونه مشابه خارجی آن ساخت شرکت G-corner انگلیس بوده که در شرکت بابک مس ایرانیان استفاده می‌شود.

محسن محمودی عضو تیم سازنده دستگاه شورتینگ فریم ایرانی با اشاره به اینکه امکان ساخت این دستگاه به تعداد بیشتر وجود دارد، گفت: طراحی و ساخت دستگاه شورتینگ فریم توسط مهندسان شرکت ملی صنایع مس ایران صرفه‌جویی ارزی حدود ۳۰۰ هزار یورویی به دنبال داشته است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: احتمالاً دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و ایالات متحده به زودی تنظیم خواهدشد.
ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟ ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟
صبح امروز تونل شماره ۲۰ معدن زغال‌سنگ همکار در کوهبنان دچار ریزش شد. دو کارگر آسیب دیدند، اما خوشبختانه حال عمومی آنها مساعد است.
برگزاری نمایشگاه تمبر، خودرو، تاریخ برگزاری نمایشگاه تمبر، خودرو، تاریخ
موزه خودرو‌های اختصاصی نیاوران با همکاری موزه تخصصی تمبر یکتا، نمایشگاهی با عنوان «تمبر، خودرو، تاریخ» برگزار می‌کند.
دلیل گرانی گوشت کشف شد؟! دلیل گرانی گوشت کشف شد؟!
خرید یک کیلو گوشت گوساله می‌تواند حدود پنج درصد درآمد ماهانه کارگر ایرانی را ببلعد
آخه آق ترامپ ما هنیه را ترور کردیم که به ما عامل خطر می‌گید؟ یا دوستان شما؟! آخه آق ترامپ ما هنیه را ترور کردیم که به ما عامل خطر می‌گید؟ یا دوستان شما؟!
پزشکیان رییس جمهوری در مجمع گفت و گوی تهران گفت: بر اساس معاهدات بین‌المللی حق استفاده از انرژی هسته‌ای داریم. ما برای کشاورزی و صنعت به این علم نیاز داریم. چه کسی گفته اینها حق دارند جلوی علم دیگران را بگیرند. خیلی‌ها در ایران می‌خواستند به سمت سلاح هسته‌ای بروند، اما مقام معظم رهبری جلوی آن را گرفتند. در نتیجه قرار نیست ما سلاح هسته‌ای داشته باشیم
منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟ منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟
یک آزمایش خارق‌العاده بر روی موش‌ها و برگ‌های دو گونه گیاهی مختلف، شواهد فیزیکی مستقیمی از توقف پدیده ترسناک «بیوفوتون» یا «زیست‌فوتون» را کشف کرده است که نشان می‌دهد همه موجودات زنده، از جمله انسان‌ها می‌توانند به معنای واقعی کلمه بدرخشند، تا زمانی که مرگ به سراغمان بیاید این درخشش متوقف شود
حرکت غیرورزشی شجاع خلیل‌زاده تبرعه شد؟! حرکت غیرورزشی شجاع خلیل‌زاده تبرعه شد؟!
کمیته استیناف فدراسیون فوتبال آرای خود در ۴ پرونده را اعلام کرد
برگزیده
دلیل گرانی گوشت کشف شد؟! دلیل گرانی گوشت کشف شد؟!
خرید یک کیلو گوشت گوساله می‌تواند حدود پنج درصد درآمد ماهانه کارگر ایرانی را ببلعد
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
صفحه خبر بالای تصاویر