کد خبر: ۴۷۶۲۲
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۶
دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن در بازدید از پروژه مسکونی فردوسی مشهد خبر داد:

تلفیق معماری مدرن با معماری اصیل ایرانی اسلامی و استفاده از فناوری‌های نوین در پروژه‌های ساختمانی بانک مسکن

دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن در حاشیه بازدید از پروژه مسکونی ۱۰۰۰ واحدی فردوسی مشهد، از تازه‌ترین طرح‌های ساخت و ساز بانک مسکن با به کارگیری روزآمدترین فناوری‌های مدرن و احیای معماری اصیل ایرانی اسلامی سخن گفت.
تلفیق معماری مدرن با معماری اصیل ایرانی اسلامی و استفاده از فناوری‌های نوین در پروژه‌های ساختمانی بانک مسکن

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :دکتر حسینی در این بازدید که در جریان پایش پروژ‌ه‌های ساختمانی بانک صورت گرفت؛ بر اهمیت استفاده از دانش و تخصص مهندسان داخلی در اجرای پروژه‌ها تاکید کرد و گفت: به دنبال ارتقای دانش فنی در حوزه ساخت و ساز و انتقال فناوری به پروژه‌های بعدی هستیم.

مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به رویکرد بانک مسکن در حمایت از طرح‌های ساختمانی با الهام از معماری سنتی ایرانی و اسلامی اظهار داشت: در طرح‌ریزی پروژه‌های بانک مسکن به دنبال آن هستیم که علاوه بر پاسخگویی به نیاز‌های اولیه مردم در حوزه مسکن، روح متعالی از فرهنگ و هویت ایرانی- اسلامی نیز در پروژه‌های ما حاکم باشد.

وی در همین خصوص به استفاده از مصالح بومی و سنتی در نمای ساختمان‌ها از جمله آجر فیروزه اشاره کرد.

دکتر حسینی همچنین با اشاره به اهمیت توسعه پایدار و گسترش ساختمان‌های سبز گفت: این پروژه‌ها با بهره‌گیری از فناوری‌های روز و طراحی هوشمندانه، به دنبال ایجاد محیطی زیست‌پذیر و باکیفیت برای ساکنان است. علاوه بر این، طراحی فضای سبز گسترده، وجود موقعیت مکانی در مسیر مستقیم حرم مطهر رضوی و دسترسی آسان به امکانات عمومی مانند قطار شهری و مراکز تجاری، از دیگر ویژگی‌های برجسته این پروژه است.

وی در پایان بر اهمیت رعایت زمان‌بندی پروژه و جلوگیری از تأخیر در اجرای آن تاکید کرد و گفت: تلاش ما بر این است که این پروژه در کمترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسد و مردم بتوانند از مزایای آن بهره‌مند شوند.

گفتنی است که پروژه مسکونی ۱۰۰۰ واحدی فردوسی مشهد در ۲ فاز و در زمینی به مساحت ۶ هکتار در مجاورت میدان فردوسی شهر مشهد و با مشارکت آستان قدس رضوی و شرکت سرمایه‌گذاری مسکن شمال شرق از شرکت‌های تابعه بانک مسکن در حال اجراست.

برچسب ها: بانک مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر