کد خبر: ۴۷۵۶۰
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۸

باز هم کیمیا و ناهید روبه روی هم قرار گرفتند؟

چهار تکواندوکار ایران رقبای خود در المپیک پاریس را شناختند.
باز هم کیمیا و ناهید روبه روی هم قرار گرفتند؟

مخاطب ۲۴- با اعلام روابط عمومی فدراسیون تکواندو، رقابت‌های تکواندو در سی و سومین دوره بازی‌های المپیک از روز چهارشنبه ۱۷ مردادماه در کاخ «گرند پله» شهر پاریس آغاز می‌شود. در این دوره از مسابقات ۱۳۴ تکواندوکار از ۶۰ کشور دنیا در چهار وزن مردان و چهار وزن زنان به رقابت خواهند پرداخت.
جلسه فنی و قرعه کشی این دوره از مسابقات عصر امروز برگزار شد و تکواندوکاران حاضر در پاریس رقبای خود را شناختند. بر اساس برنامه اعلام شده چهارشنبه ۱۷ مردادماه در روز نخست تکواندوکاران اوزان ۴۹- کیلوگرم زنان و ۵۸- کیلوگرم مردان به مصاف هم خواهند رفت که مبینا نعمت زاده نماینده ایران در وزن ۴۹- کیلوگرم می‌باشد. نعمت زاده در وزن ۴۹- کیلوگرم که ۱۷ تکواندوکار حضور دارد، دور نخست به مصاف «تاو میشله» از لسوتو می‌رود. وی در صورت برتری به دیدار برنده مبارزه اسپانیا و اروگوئه می‌رود.
پنجشنبه ۱۸ مردادماه در روز دوم مسابقات تکواندو، رقابت‌های اوزان ۵۷- زنان و ۶۸- کیلوگرم مردان برگزار خواهد شد که ناهید کیانی نماینده کشورمان در وزن ۵۷- کیلوگرم در مبارزه نخست خود به دیدار «کیمیا علیزاده» از بلغارستان خواهد رفت. کیانی در صورت برتری باید با برنده مبارزه آمریکا و تونس پیکار کند. در این وزن ۱۶ تکواندوکار به رقابت خواهند پرداخت.
جمعه ۱۹ مردادماه مهران برخورداری در وزن ۸۰- کیلوگرم به دیدار رقبای خود می‌رود. مهران برخورداری در قسمت بالای جدول وزن ۸۰- کیلوگرم ابتدا به مصاف «جسوربک جایسانوف» از ازبکستان می‌رود و در صورت برتری باید با یکی از تکواندوکاران قزاقستان، مالی یا ایتالیا مبارزه کند. نماینده ایتالیا «سیمونه آلیسو» نفر یک رنکینگ جهانی می‌باشد. در این وزن ۱۷ تکواندوکار مبارزه خواهند کرد. مسابقات وزن ۶۷- کیلوگرم زنان نیز روز جمعه برگزار می‌شود.
شنبه ۲۰ مردادماه هم در روز پایانی مسابقات تکواندو آرین سلیمی تکواندوکار وزن ۸۰+ کیلوگرم کشورمان کار خود را از پیکار با «نیکیتا رافائلوویچ» از ازبکستان آغاز می‌کند. سلیمی در صورت پیروزی در این مبارزه به مصاف برنده مکزیک و تیمور شرقی خواهد رفت. این وزن هم ۱۷ تکواندوکار حضور دارند. تکواندوکاران وزن ۶۷+ کیلوگرم زنان نیز در همین روز به روی «شیهاپ چانگ» خواهند رفت.

برچسب ها: المپیک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر