کد خبر: ۴۷۵۲۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۰

تدییر جهت تردد خودرو‌ها در چند خیابان شمال تهران

رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از تغییر جهت تردد خودرو‌ها در برخی از خیابان‌های محدوده شمالی تهران خبر داد.
تدییر جهت تردد خودرو‌ها در چند خیابان شمال تهران

مخاطب۲۴- سرهنگ مصطفی زینی‌وند با بیان این که یکی از محور‌های عمدتا شلوغ و پر ترافیک شهر تهران، خیابان شریعتی و معابر اطراف آن است، گفت: این خیابان به ویژه در محدوده شهرداری منطقه۳ گره‌های ترافیکی متعددی دارد. در همین راستا و پس از انجام طرح‌های مطالعاتی، با همکاری شهرداری منطقه ۳، با هدف روان‌سازی ترافیک، انضباط بخشی و ارتقاء ایمنی تردد، تغییراتی در مسیر‌های حرکتی این معابر و برخی اصلاحات دیگر در دوربرگردان‌ها و چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در قالب طرح ساعتگرد ایجاد شده است. این طرح از ابتدای روز پنج شنبه یازدهم مرداد آغاز شد و تاثیرات ترافیکی طرح آن منجر به روانسازی ترافیک، انضباط بخشی و افزایش ایمنی تردد شده است.

وی درباره تغییرات ایجاد شده در جهت تردد خودرو‌ها در برخی از خیابان‌های این منطقه گفت: جهت حرکت خودرو‌ها در خیابان مینا، حدفاصل خیابان شریعتی تا میدان مینا، به صورت شرق به غرب اصلاح شد. همچنین خیابان دو طرفه شهید سنجابی (بهروز سابق) در حدفاصل میدان مینا تا خیابان شهید دستگردی (ظفر سابق)، به صورت یکطرفه جنوب به شمال شد.

رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه جهت تردد خودرو‌ها در خیابان دو طرفه ظفر، حدفاصل خیابان شهید سنجابی تا خیابان شریعتی، به صورت یکطرفه در مسیر غرب به شرق شد، گفت: همچنین چراغ راهنمایی و رانندگی در تقاطع خیابان‌های شریعتی - مینا و زیبا حذف و این تقاطع مسدود شد.

زینی‌وند درباره تغییرات ایجاد شده در دوربرگردان‌ها نیز گفت: در تقاطع خیابان‌های ظفر - نصیری که پیش‌تر به دلیل وجود حرکات قطری، شاهد شکل‌گیری صف ترافیک و بعضا انسداد در این محدوده بودیم، صرفا رویکرد‌های گردش به چپ و راست مجاز شد. همچنین با اصلاح‌هندسی ضلع جنوب تقاطع خیابان شریعتی- خیابان ظفر، دسترسی شهروندانی که قصد دسترسی به خیابان ظفر را دارند، از طریق واگرد در این محدوده و عبور از معابر مینا و سنجابی تامین شد.

به گفته وی با اصلاح هندسی در خیابان مینا تقاطع رودبار شرقی و غربی، دسترسی از شبکه معابر اطراف میدان مینا به بلوار میرداماد مطابق گذشته از طریق معبر رودبار غربی فراهم شد.

زینی وند افزود: با توجه به درخواست‌های مردمی در خصوص مشکلات تردد خودرو‌ها در خیابان‌های شریعتی، مینا، سنجابی و ظفر و گره‌های ترافیکی در برخی تقاطعات آنها، طرح لوپ ساعتگرد در شبکه معابر شریعتی، مینا، سنجابی و ظفر اجرایی شد، به منظور بررسی نهایی و اتخاذ تمهیدات لازم در خصوص اجرای طرح لوپ ساعتگرد در این معابر جلسات مشترک و بازدید‌های میدانی مختلفی با شهرداری برگزار شد. در نهایت، پس از اطلاع رسانی محیطی و از طریق رسانه‌های محلی به شهروندان، طرح لوپ ساعتگرد شریعتی، مینا، سنجابی و ظفر اجرایی شد و خوشبختانه تا به امروز بازخورد‌های اجرای طرح مثبت بوده و به روان شدن عبور و مرور در این محدوده کمک کرده است.

رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ افزود: اجرای این طرح از جمله درخواست‌های اهالی و کسبه این محدوده بود که مصوبه آن در سال گذشته از کمیته شبکه معابر شورای ترافیک شهر تهران گرفته شده بود. با توجه به اینکه حجم تردد‌ها و ترافیک در نیمه دوم سال بالا است، اجرای چنین طرح‌هایی که جا افتادن آن زمان بر است امکان پذیر نیست و در صورت اجرا به احتمال زیاد با شکست مواجه می‌شود، بنابراین اجرای این طرح به نیمه اول امسال موکول شد.

وی گفت: خوشبختانه در این چند روزی که از اجرای طرح و اعمال تغییرات می‌گذرد، شرایط ترافیکی این محدوده بهتر از قبل است. البته به هرحال چند روز زمان می‌برد تا مردم کاملا با تغییرات ایجاد شده آشنا شوند و نرم‌افزار‌های مسیریاب این تغییرات را اعمال کنند. برای دیگر معابر تهران هم طرح‌های مشابهی در نظر داریم که در زمان مناسب خودش اجرا خواهد شد.

برچسب ها: ترافیک شهری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران به شبکه جهانی یونسکو در حفاظت میراث و علوم شناختی پیوست ایران به شبکه جهانی یونسکو در حفاظت میراث و علوم شناختی پیوست
با تصویب یونسکو، ایران به شبکه UNITWIN مرمت معماری و کرسی علوم شناختی پیوست و جایگاه خود را در پژوهش و حفاظت بین‌المللی ارتقا داد.
عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون! عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون!
مراجع قضائی صفحات اینستاگرامی چند شرکت‌کننده دو برنامه «عشق ابدی» و «زن روز» را به‌دلیل ترویج سبک زندگی مغایر با هنجار‌های اجتماعی توقیف و صاحبان آنها را تحت پیگرد قرار دادند.
پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی
ستاره حیدری، نوجوان ۱۷ ساله آبادانی از ۱۵ آبان ناپدید شده است. دادستانی پرونده ویژه‌ای تشکیل داده و پیگیری‌ها و رصد تلفن و حساب‌ها ادامه دارد.
مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی
هیئت بلاروسی به سرپرستی اولگ میشچنکو وارد کاراکاس شد و سومین نشست کارگروه همکاری نظامی-فنی با ونزوئلا برگزار شد. گفت‌و‌گو‌ها بر توسعه روابط متمرکز بود.
آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟ آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟
پس از دو هفته غیبت از جلسات مهم، سرگئی لاوروف دوباره ظاهر شد و رسانه‌ها درباره احتمال کاهش نفوذ او در دولت پوتین و جایگزینی‌اش گمانه‌زنی می‌کنند.
بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران
رژیم صهیونیستی از دستگیری مردی ۲۷ ساله به اتهام انتقال اطلاعات حساس تأسیسات و پایگاه‌های نظامی به ایران خبر داد؛ او بیش از یک سال با مأموران ایرانی در ارتباط بود.
عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است
سید عباس عراقچی در اجلاس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» اعلام کرد، جنگ و زور در روابط بین‌الملل غالب شده و دیپلماسی اولین قربانی این روند است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر