کد خبر: ۴۷۴۳۴
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۰

از فوتبال پول در نیاورم از چهره ام می‌توانم پول دربیاورم!

ستاره سابق استقلال که نظر جالبی در خصوص برخی مربیان حاضر در لیگ برتر دارد، اوضاع آبی‌ها را خوب توصیف کرد.
از فوتبال پول در نیاورم از چهره ام می‌توانم پول دربیاورم!

مخاطب ۲۴- علیرضا نیکبخت واحدی یکی از ستاره‌های سابق فوتبال ایران است که در دوره اخیر کلاس مربیگری A آسیا، موفق به اخذ بالاترین درجه فنی در قاره آسیا شد. او درخصوص شرکت در این کلاس‌ها و خروجی آن به خبرورزشی گفت: «شکر خدا زیر نظر اساتید خوب و فوق العاده‌ای کلاس داشتیم و از محضر آن‌ها چیز‌های زیادی یاد گرفتیم. کلاس‌های این دوره بار فنی زیادی داشت و اطلاعات زیادی به حاضرین اضافه شد. جا دارد از آقایان پورنعمت و دلگرم تشکر ویژه داشته باشم که تجربیات و دانش بالایشان را به ما منتقل کردند. برنامه کلاس‌ها به قدری فشرده بود که از ساعت ۵ صبح تا ساعت ۵ بعد از ظهر مربیان بدون هیچ استراحتی، به فعالیت می‌پرداختند و آقای مجید جلالی هم اشاره داشتند که سطح این دوره بسیار بالا بود. در ضمن از دیدن دوستان قدیمی هم خوشحال شدم و امیدوارم آن‌ها خیلی زود به چرخه مربیان فعال در فوتبال ایران اضافه شوند.»

وی درخصوص اینکه چرا با وجود شرکت در کلاس‌های مختلف، تا مدتی قبل ترجیح می‌داد در لیگ دو فعالیت کند نیز گفت: «من به خاطر این موضوع لیگ‌های پایین‌تر را انتخاب کردم، چون بلد نیستم به فلان دلال یا مدیربرنامه زنگ بزنم تا قرارداد ببندم. خیلی خنده دار است مربیانی که هیچ رزومه‌ای نداشته‌اند، صرفا به این دلیل که با یکسری از دوستان معلوم الحال در ارتباط هستند، هرسال تیم دارند و مربیگری می‌کنند.‌ای کاش حداقل سابقه فوتبالی‌شان به ما می‌خورد و ۴ بازی در سطح بالا انجام داده بودند یا در مربیگری به جایی می‌رسیدند. به شخصه دوست دارم اگر قرار است فعالیتی در عرصه مربیگری داشته باشم، با سلامت کامل و بدون آلوده شدن به روابط باشد، چون غیر از این کار نمی‌کنم.»

یاغی سابق فوتبال ایران درباره آینده مربیگری و پیشنهاداتش نیز حرف‌های جالبی می‌زند: «فعلا با باشگاهی مذاکره‌ای نکردم. البته ۴ تیم از من برنامه خواستند، ولی خداروشکر برخی از دوستان آمدند شروط عجیبی گذاشتند و بعضی دیگر هم مشغول زیرآب زنی بودند و برای همین کنسل شد! می‌گویم خداروشکر، چون زیاد این مسائل مهم نیست. من همین حالا از چهره‌ام درحال پول درآوردن هستم و وابسته به این فوتبال نیستم که مثل برخی برای ۲۰۰ میلیون تومان پشت سر کسی حرف بزنم. بعضی حاضرند شان مربیگری را پایین بیاورند و حتی به دروغ اعلام کنند برای نشستن روی نیمکت، آماده آوردن اسپانسر هستند. حتی به خود من گفتند با شرکت‌هایی که کار تبلیغاتی می‌کنم، صحبت کنم پول بیاورند و منم مربی شوم، ولی قبول نکردم. شما هر پلتفرمی را که باز کنید، چهره من را می‌بینید؛ پس این چیز‌ها برای کسانی است که عشق دیده شدن دارند. اصلا قصد خودستایی ندارم، اما فکر می‌کنم مردم هم مرا بشناسند و این حق را دارم که برای وجهه خودم هم که شده به هر قیمتی و مثل برخی از مربیان رفتار نکنم.»
نیکبخت درخصوص شرایط استقلال و عملکرد این تیم در نقل و انتقالات کفت: «خوشحالم که جواد نکونام برای یک فصل دیگر هم در استقلال ماندنی شد تا تفکراتش را پیاده کند. پارسال ما به خودمان و بازی نساجی باختیم و همان باعث شد جام از دست برود، اما امیدواریم امسال با تیم خوبی که جواد بسته، قهرمانی را کسب کنیم. من سالهاست نکونام را می‌شناسم و او فرد با هوش و ذکاوتی است که می‌تواند سال‌ها مربیگری کند. الان هم که نفرات مدنظرش خریداری شدند و باید در کنار کمک اطرافیان و تلاش خودش، فصل را با شادمانی تمام کنیم.»

چپ پای سابق آبی‌ها در پایان افشا کرد برای بازگشت به این تیم با او تماس گرفتند که پاسخش منفی بود: «پیشنهاد مربیگری در تیم‌های پایه استقلال را به من دادند و بابت این موضوع صحبت کردند، اما خودم آن را قبول نکردم. کار کردن در رده‌های سنی پایین‌تر، دشواری‌هایی دارد که شاید فنی نباشد. افراد مختلفی می‌آیند و خواسته‌های متعددی دارند و همین موضوع کار را سخت می‌کند. دوست ندارم در جوی مسموم کار که همه توقعات بیجایی دارند، کار کنم.»

برچسب ها: فوتبال
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسراییل دوباره دست درازی کند از بین خواهد رفت! اسراییل دوباره دست درازی کند از بین خواهد رفت!
یک منبع مطلع به رسانه روسی گفته در صورت تکرار تجاوز رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران، تهران با فراگرفتن درس‌هایی از نقاط ضعف این رژیم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، این جنگ را به «آخرین جنگ» رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد کرد
آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی
امیر محمد خالقی دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در محله کوی دانشگاه توسط دو سارق زورگیر به قتل رسید
کدام روحانی به مسوولان کشوری هشدار داد؟ کدام روحانی به مسوولان کشوری هشدار داد؟
آیت‌الله سید عباس قائم‌مقامی استاد حوزه و دانشگاه اعتراف به اشتباهات و جبران آنها را بر همگان واجب دانست و گفت: ولی این امر در درجه اول برای مسئولین و کسانی که زمام امور را در دست دارند و تصمیماتشان در زندگی مردم تاثیرگذار است، ضرورت دارد.
چه کسانی شامل دریافت یارانه الکترونیکی می‌شوند؟ چه کسانی شامل دریافت یارانه الکترونیکی می‌شوند؟
در حالی که روز‌های قبل اعلام شده بود تنها سه دهک کالابرگ دریافت می‌کنند، سخنگوی دولت اعلام کرده است کالابرگ به ۷ دهک تعلق می‌گیرد.
باز هم پیشگویی‌های ترامپ! باز هم پیشگویی‌های ترامپ!
دونالد ترامپ در لفاظی تازه درباره ایران گفت: اما ما گزارشی خواهیم داشت و هر آنچه بخواهیم در اختیار خواهیم داشت. ما هر آنچه بخواهیم از ایران به دست خواهیم آورد. و
شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟ شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟
«۲۵ درصد مدارس بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون، ۳۹ درصد بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون، ۱۷ درصد بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون، ۹ درصد بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون، ۲.۹ درصد بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون، ۲.۲ درصد بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون، ۷ دهم درصد بین ۸۰ تا ۹۰ میلیون، ۵ دهم درصد بین ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان شهریه دارند.»
بروجردی: تنها خط قرمز ما ساخت بمب هسته‌ای است بروجردی: تنها خط قرمز ما ساخت بمب هسته‌ای است
بروجردی تأکید کرد: شاید نیاز داشته باشیم برای کشتی‌های اقیانوس‌پیما غنی‌سازی ۹۰ درصد داشته باشیم و این کار را بدون محدودیت می‌توانیم انجام دهیم.
برگزیده
برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس می‌آید؟ برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس می‌آید؟
برانکو ایوانکوویچ برای مذاکره با پرسپولیس یک شرط مهم دارد.
اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت! اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت!
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از توافق کامل برای جدایی اسماعیل کارتال، سرمربی ترکیه‌ای خبر داد.
ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟ ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟
پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر ۲۰ ساله کره‌ای همچنان باز است.
صفحه خبر بالای تصاویر