کد خبر: ۴۷۳۶۰
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۰

افتتاح باجه ارزی ویژه اربعین بانک پارسیان در فرودگاه امام (ره)

با حضور مدیران بانک پارسیان، باجه ارزی ویژه اربعین این بانک به‌منظور تسهیل در ارائه خدمات بانکی و تأمین ارز مورد نیاز زائران عتبات عالیات در ایام اربعین، سه‌شنبه ۹ مردادماه، رسماً در فرودگاه امام خمینی (ره) افتتاح شد.
افتتاح باجه ارزی ویژه اربعین بانک پارسیان در فرودگاه امام (ره)

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان؛بانک پارسیان با برپایی این باجه ارزی، طبق بخشنامه بانک مرکزی از تاریخ ۷ مردادماه اقدام به فروش ارز به میزان ۲۰۰ هزار دینار عراق کرده و زائران اربعین تا تاریخ ۳ شهریورماه با ارائه مدارک لازم می‌توانند با مراجعه به محل باجه بانک پارسیان واقع در پایانه سلام این فرودگاه، ارز موردنیاز خود را دریافت کنند.
علاوه بر باجه فرودگاه امام خمینی (ره)، شعب منتخب بانک پارسیان در سراسر کشور نیز به‌منظور تسهیل شرایط عزیمت زائران حسینی به کربلای معلی طبق بخشنامه بانک مرکزی اقدام به فروش ارز کرده و زائران اربعین با ارائه مدارک لازم می‌توانند ارز موردنیاز خود را دریافت کنند.
همچنین زائران گرامی می‌توانند برای خرید ارز اربعین از طریق پیام رسان" آی گپ" با نصب آخرین نسخه‌ی این اپلیکیشن و ورود به صفحه (تب) «آیلند» از طریق گزینه " ارز اربعین " ارز مسافرتی خود را خریداری کنند.
گفتنی است؛ در مراسم افتتاح باجه ارزی ویژه اربعین در فرودگاه امام خمینی (ره)، محسن قاسم پور مدیر امور شعب و فروش محصولات، اسماعیل سیرانی مدیر روابط عمومی، محمدرضا اقبالی مدیر پشتیبانی، سلیمیان ریاست منطقه کرج و جمعی از روسای شعب و ادارات مرکزی بانک پارسیان حضور داشتند.
شایان‌ذکر است؛ بانک پارسیان امسال نیز همانند سال‌های گذشته در برگزاری هرچه بهتر مراسم ایام اربعین حسینی مشارکتی فعال در ارائه خدمات بانکی و خدمت‌رسانی به زائران خواهد داشت.

برچسب ها: بانک پارسیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر