کد خبر: ۴۷۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۵

برگزاری دوازدهمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک اقتصادنوین

هم‌زمان با بیست و سومین سال آغاز به کار بانک اقتصادنوین، دوازدهمین دوره جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز (ریالی) این بانک با هدف ترویج فرهنگ پسندیده قرض‌الحسنه و ایجاد زمینه مشارکت هموطنان در امور عام‌المنفعه برگزار می‌شود.
برگزاری دوازدهمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک اقتصادنوین

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، در این جشنواره به‌پاس قدردانی از سپرده‌گذاران نیک‌اندیش این بانک، به قید قرعه ۲۳ جایزه ۲۵۰ میلیون تومانی، ۲۳ جایزه ۱۵۰ میلیون تومانی، ۲۳ جایزه ۱۰۰ میلیون تومانی، ۵۰ جایزه ۱۰ میلیون تومانی و میلیارد‌ها ریال جوایز نقدی دیگر به برندگان اهدا خواهد شد.

همچنین طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، از هر ۱۰ نفر واجد شرایط شرکت در قرعه‌کشی، یک نفر، برنده یکی از جوایز ارزنده بانک اقتصادنوین خواهد بود. حداقل موجودی برای شرکت در جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک اقتصادنوین دو میلیون ریال است و به ازای هر دو میلیون ریال در پایان هر روز، یک امتیاز برای صاحب حساب منظور می‌شود.

مشتریان ارجمند برای مشارکت در امر نیک قرض‌الحسنه و بهره‌مندی از آثار معنوی و جوایز این جشنواره می‌توانند نسبت به افتتاح حساب قرض‌الحسنه از طریق اپلیکیشن «همراه‌نوین» و «اینترنت‌بانک» جدید بانک اقتصادنوین و یا تکمیل موجودی حساب خود اقدام کنند. همچنین امکان افتتاح حساب و تکمیل موجودی با مراجعه به شعب بانک اقتصادنوین در سراسر کشور برای همه هموطنان نیک اندیش فراهم است.

شایان ذکر است، امتیاز کسب‌شده توسط دارندگان حساب‌های قرض‌الحسنه بانک اقتصادنوین از ۲۳ مهرماه ۱۴۰۲ (پایان یازدهمین دوره جشنواره) تا پایان روز ۲۰ مهرماه ۱۴۰۳ مبنای شرکت در قرعه‌کشی خواهد بود.

گفتنی است، منابع حاصل از سپرده‌گذاری هم‌وطنان سخاوتمند در حساب‌های قرض‌الحسنه، به‌صورت کامل صرف پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج جوانان، تسهیلات قرض‌الحسنه خوداشتغالی مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور و دیگر اقشار نیازمند جامعه می‌شود.

هم‌وطنان ارجمند می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان مرکز ۲۴ ساعته ارتباط با مشتریان بانک اقتصادنوین به شماره ۴۸۰۳۱۰۰۰-۰۲۱ تماس حاصل کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زیباترین و خلاق‌ترین پاسپورت‌های جهان زیباترین و خلاق‌ترین پاسپورت‌های جهان
گذرنامه، فراتر از یک سند، نمادی از هویت، غرور ملی و فرهنگ کشورهاست. در حالی‌که همه گذرنامه‌ها وظیفه‌ای مشابه دارند، برخی کشور‌ها طراحی آن را به سطحی از هنر، روایت‌گری و فناوری رسانده‌اند که فراتر از کاربرد اولیه‌اش، تصویری عمیق از تاریخ، ارزش‌ها و زیبایی‌های سرزمین خود ارائه می‌دهد.
پزشکیان: در چارچوب مشخص‌شده و با حفظ منافع ملی آماده توافق هستیم پزشکیان: در چارچوب مشخص‌شده و با حفظ منافع ملی آماده توافق هستیم
رئیس جمهور گفت: در مذاکره با آمریکا، در چارچوب مشخص‌شده و با حفظ منافع ملی آماده توافق هستیم، اما اگر آنها نخواهند از موضع برابر با ما مذاکره کنند، مسیر خود را ادامه می‌دهیم. همان‌گونه که رهبر انقلاب فرمودند، نه خوش‌بین هستیم و نه بدبین.
خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست! خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست!
در بخشی از قسمت تازه برنامه جوکر زنان احسان علیخانی و در ادامه ورود خواستگار‌های نعیمه نظام‌دوست به این برنامه، این‌بار یک قهرمان پرورش اندام با دسته گل به این برنامه آمد.
رونمایی از یک نسخه خطیِ «کلیات سعدی» رونمایی از یک نسخه خطیِ «کلیات سعدی»
کتابخانه و موزه ملک، یک نسخه خطی از کلیات سعدی را رونمایی کرد.
ظریف: سیاست خارجی باید بر اساس شناخت‌های واقع‌بینانه پیگیری شود ظریف: سیاست خارجی باید بر اساس شناخت‌های واقع‌بینانه پیگیری شود
ظریف گفت: ما نیازمند روابط خوب با همه همسایگان‌مان هستیم و روسیه به عنوان یک همسایه قدرتمند، حالا از دید بعضی‌ها قدرت منطقه‌ای و از دید بعضی‌ها قدرت جهانی، یک شریک راهبردی برای ایران است. ولی این شراکت راهبردی باید بر اساس چشمان باز باشد و با شناخت دقیق از روسیه شکل گیرد.
تکذیب پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارت یارانه تکذیب پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارت یارانه
مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد خبری که در فضای مجازی منتشر شده، مبنی بر اینکه وام بانکی از ۲ میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون تومان با کارت یارانه‌ای به افراد پرداخت می‌شود، گفت: همه این موارد تکذیب می‌شود، ما به عنوان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاعیه‌های رسمی خود را از طریق سرشماره v.refah.ir در مورد کالابرگ و یارانه منتشر می‌کنیم و غیر آن هرچه در فضای مجازی گفته می‌شود، دروغ است.
چرا سخنرانی عراقچی در کارنگی لغو شد؟ چرا سخنرانی عراقچی در کارنگی لغو شد؟
نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد اعلام کرد که سخنرانی «سید عباس عراقچی»، وزیر محترم امور خارجه که قرار بود امروز (دوشنبه) به صورت مجازی در کنفرانس بین‌المللی سیاست هسته‌ای کارنگی ایراد گردد، لغو شده است.
برگزیده
تکذیب پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارت یارانه تکذیب پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارت یارانه
مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد خبری که در فضای مجازی منتشر شده، مبنی بر اینکه وام بانکی از ۲ میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون تومان با کارت یارانه‌ای به افراد پرداخت می‌شود، گفت: همه این موارد تکذیب می‌شود، ما به عنوان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاعیه‌های رسمی خود را از طریق سرشماره v.refah.ir در مورد کالابرگ و یارانه منتشر می‌کنیم و غیر آن هرچه در فضای مجازی گفته می‌شود، دروغ است.
مسافرت خارجی، دلیل اصلی حذف یارانه ۴۳۰هزار نفر مسافرت خارجی، دلیل اصلی حذف یارانه ۴۳۰هزار نفر
حدود ۴۳۰هزار نفر از فهرست یارانه‌بگیران فروردین‌ماه حذف شده‌اند. بررسی‌های تسنیم نشان می‌دهد مسافرت خارجی دلیل عمده حذف این افراد از فهرست یارانه‌بگیران بوده است.
شرایط دریافت وام با کارت یارانه شرایط دریافت وام با کارت یارانه
طرح جدید نظام بانکی به افراد امکان دریافت وام فوری تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان را تنها با استفاده از کارت یارانه می‌دهد.
صفحه خبر بالای تصاویر