کد خبر: ۴۷۳۴۷
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸
تقدیر وزیر اقتصاد از عملکرد مدیران کل امور اقتصادی و دارایی استان‌ها

خاندوزی: ادارات کل در اتخاذ سیاست‌های استان‌ها نقش آفرین هستند

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تقدیر از عملکرد مدیران کل امور اقتصادی و دارایی استان ها، گفت: بخشی از موفقیت ها، دستاورد‌های وزارت اقتصاد بر دوش کارکنان و مدیران کل استانی بوده است.
خاندوزی: ادارات کل در اتخاذ سیاست‌های استان‌ها نقش آفرین هستند

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:"سید احسان خاندوزی" روز چهارشنبه (۱۰ مردادماه) در نشست با مدیران کل امور اقتصادی و دارایی استان‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی، اظهار داشت: تلاش کردیم که شان و جایگاه مدیران کل استانی وزارت اقتصاد ارتقا پیدا کند و به جایی که مطلوب است، برسد.

وزیر اقتصاد ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر، مدیران کل استانی وزارت اقتصاد جایگاه خوبی در استان‌ها یافته و نظراتشان تاثیرگذار است و حرف هایشان شنیده می‌شود به طوری که مقامات استانی برای اجرای سیاست‌ها از مدیران دارایی استان، نظرخواهی می‌کنند.

خاندوزی اظهار داشت: برای حمایت و ارتقای جایگاه مجموعه وزارت اقتصاد، اقداماتی مانند تفویض اختیارات، افزایش بودجه وزاتخانه و دادن انگیزه بیشتر به کارکنان انجام شده است.

وی خاطر نشان کرد: با وجود اینکه به موفقیت‌های خوبی رسیده ایم، اما شرایط باید بهتر از این شود و تحول پیدا کند.

خاندوزی از مدیران استانی خواست، تا نظرات و نکات خود را ارایه دهند تا این پیشنهادات و توصیه‌ها به مدیران جدید منتقل شود.

در بخش دیگری از این نشست، مدیران کل استانی، ضمن تقدیر از حمایت‌های وزیر اقتصاد برای ارتقای جایگاه مدیران استانی، نظرات و دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند
بورس تهران امروز با بازگشایی مثبت همراه شد و شاخص کل روند صعودی گرفت. نماد‌های بزرگ بازار پیشتاز رشد قیمت‌ها در ساعات اولیه معاملات بودند.
حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها
دولت در ماه‌های پایانی سال با عرضه سنگین اوراق و نرخ سود بالا، بازار بدهی و شبکه بانکی را تحت فشار قرار داده و جذابیت بازدهی بدون ریسک رشد کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر