کد خبر: ۴۷۳۲۸
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۱

برای لاغر شدن؛ شام بخوریم یا نه؟

مصرف برخی میوه‌ها به خاطر قند بالایی که دارند، می‌توانند سبب چاقی شوند
برای لاغر شدن؛ شام بخوریم یا نه؟

مخاطب۲۴- اگر شب شام نخوریم لاغر می‌شویم؟ پاسخ این سوال را یک فوق تخصص گوارش و کبد داد و درباره باور‌های غلط تغذیه‌ای برای لاغر شدن، نکاتی را متذکر شد.

فوق تخصص گوارش و کبد درباره باور‌های غلط تغذیه‌ای برای لاغر شدن نکاتی را متذکر شد. سید موید علویان گفت: اینکه گفته می‌شود اگر شب شام نخوریم لاغر می‌شویم، باید بگویم که این یک باور غلط است.

بیشتر بخوانید

وی افزود: اصولاً بهتر است فاصله شام تا خواب حدود دو ساعت باشد. باید دانست که میزان کالری دریافتی در طول شبانه روز مهم است و از همه مهم‌تر میزان سوخت آن‌ها با انجام فعالیت‌های ورزشی است.

علویان در پاسخ به این سوال که آیا با حذف کامل مواد کربوهیدرات و برنج می‌توان کبد چرب را درمان کرد، گفت: خیر. کم کردن میزان مواد نشاسته‌ای دریافتی توصیه می‌شود، ولی حذف آن‌ها نه امکان پذیر است و نه صحیح است.

وی افزود: نان، برنج و سیب زمینی حاوی کربوهیدرات هستند و میزان قابل توجهی فیبر را هم به بدن می‌رسانند. پس حذف کامل آن‌ها مفید نیست، ولی مواد قندی صنعتی و حاوی شکر را باید از رژیم غذایی خود حذف کرد.

این فوق تخصص گوارش و کبد، با عنوان این مطلب که باید از غذا خوردن لذت برد، تاکید کرد: توصیه می‌شود هنگام غذا خوردن تمام هوش و حواس خود را معطوف به غذا خوردن کنید. تمامی غذا‌ها را مزه مزه کنید و آرام بجوید. اگر هنگام غذا خوردن به بشقاب خود توجه نکنید و به تماشای تلویزیون و یا کار‌های دیگر مشغول باشید، دیرتر احساس سیری می‌کنید و در نتیجه بیشتر غذا می‌خورید.

علویان در واکنش به این ادعا که اگر به جای غذا از میوه بیشتر استفاده کنیم لاغر می‌شویم، گفت: این درست است که مصرف بیشتر میوه و جایگزینی مواد نشاسته‌ای با آن‌ها توصیه می‌شود، ولی باید دقت کرد که برخی میوه‌ها به خاطر قند بالایی که دارند، می‌توانند سبب چاقی شوند.

برچسب ها: لاغری
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.