کد خبر: ۴۷۳۲۶
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۲

اطلاعیه سازمان امور مالیاتی به‌معنای افزایش نرخ بنزین است؟

طبق اعلام سازمان امور مالیاتی و بر مبنای مصوبه اخیر هیئت وزیران، از این پس مالیات بر ارزش افزوده و عوارض فروش داخلی فرآورده‌های نفتی از مصرف کننده نهایی دریافت می‌شود.
اطلاعیه سازمان امور مالیاتی به‌معنای افزایش نرخ بنزین است؟

اطلاعیه سازمان امور مالیاتی به‌معنای افزایش نرخ بنزین است؟

مخاطب۲۴- سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: "بر اساس مصوبه هیات وزیران پیرامون آئین نامه اجرایی بند (پ) تبصره (۴) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور با تأکید بر مفاد ماده (۴) آن، مالیات بر ارزش افزوده و عوارض فروش داخلی فرآورده‌های نفتی موضوع این آیین نامه مطابق با مفاد آیین نامه اجرایی تبصره (۵) ماده (۱۷) قانون مالیات برارزش افزوده، از مصرف کننده نهایی دریافت و بر اساس قوانین و مقررات مربوط، با سازمان امور مالیاتی کشور تسویه می‌شود. "

این اعلام سازمان امور مالیاتی مبتنی بر مصوبه اخیر هیئت وزیران است. در این مصوبه که تیرماه امسال به امضای معاون اول رئیس جمهوری رسید، آمده:
این مصوبه در خصوص همه فرآورده‌های نفتی می‌تواند روی قیمت نهایی عرضه آن‌ها اثرگذار باشد، اما در خصوص نرخ بنزین و گازوئیل، با توجه به آنکه نرخ این دو فرآورده‌های نفتی به صورت تکلیفی تعیین شده و هرگونه تغییر در نرخ آنها، نیازمند مصوبه مجزایی از سوی هیئت وزیران است، این خبر مالیاتی نمی‌تواند روی قیمت نهایی عرضه بنزین و گازوئیل به مردم، اثرگذار باشد و تنها در مراودات مالی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، خزانه و سازمان امور مالیاتی، تغییراتی ایجاد خواهد کرد

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر