کد خبر: ۴۷۲۹۸
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱

سید حسن خمینی: مجاهدانی، چون هنیه از میان ما می‌روند، اما راهشان تا حصول مقصود نهایی تداوم دارد

«شهادت، آرزوی مردانی بزرگ، چون هنیه است؛ اویی که چندین نفر دیگر از اعضای خانواده‌اش پیش از این شربت شهادت نوشیده بودند. مجاهدانی، چون ایشان از میان ما می‌روند، اما راهشان تا حصول مقصود نهایی تداوم دارد.»
سید حسن خمینی: مجاهدانی، چون هنیه از میان ما می‌روند، اما راهشان تا حصول مقصود نهایی تداوم دارد

مخاطب۲۴- سید حسن خمینی در پی ترور شهید اسماعیل هنیه در پیامی نوشت: مجاهدانی، چون ایشان از میان ما می‌روند، اما راهشان تا حصول مقصود نهایی تداوم دارد.
متن پیام حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی بدین شرح است:

بیشتر بخوانید

بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و اناالیه راجعون

وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ

خبر ترور برادر مجاهد شهید اسماعیل هنیه و یکی از محافظان ایشان در تهران، تکان دهنده بود.

شکست‌های پی در پی دشمن صهیونیستی در ۳۰۰ روز اخیر پس از عملیات طوفان الاقصی، چهره خشن و پلشت این رژیم را که به تعبیر رهبر معظم انقلاب «یک باند جنایتکار، قاتل و تروریست» است، بیش از قبل نشان داده داده است.

شهادت، آرزوی مردانی بزرگ، چون هنیه است؛ اویی که چندین نفر دیگر از اعضای خانواده‌اش پیش از این شربت شهادت نوشیده بودند. مجاهدانی، چون ایشان از میان ما می‌روند، اما راهشان تا حصول مقصود نهایی تداوم دارد.

اینجانب ضمن تبریک و تسلیت این شهادت عظیم به ملت مظلوم فلسطین، خانواده و دوستداران شهید اسماعیل هنیه، امیدوارم این شهادت‌ها مقدمه پیروزی نهایی آرمان فلسطین باشد.

سید حسن خمینی

۱۰ مرداد ۱۴۰۳،

۲۵ محرم ۱۴۴۶

برچسب ها: سید حسن خمینی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شبکه تروریستی داعش توسط کودک ۸ ساله افشا شد شبکه تروریستی داعش توسط کودک ۸ ساله افشا شد
یک کودک ۸ ساله در قم با توجه به رفت‌وآمد‌های مشکوک افراد غریبه در محل زندگی خود، موضوع را به خانواده‌اش گزارش داد.
اسامی افرادی که مجوز طبابت نداشتند منتشرشد اسامی افرادی که مجوز طبابت نداشتند منتشرشد
سازمان نظام پزشکی با صدور اطلاعیه‌ای رسمی، اسامی ۵۲ فرد فاقد صلاحیت و مجوز را که در فضای مجازی یا جامعه اقدام به طبابت، تجویز دارو یا اقدامات درمانی کرده‌اند، منتشر کرد.
ویتامین D پیری بیولوژیکی را کُند می‌کند ویتامین D پیری بیولوژیکی را کُند می‌کند
یک مطالعه جدید می‌گوید مکمل‌های ویتامین D می‌توانند یک چشمه واقعی جوانی باشند که قادر به کند کردن روند پیری بیولوژیکی هستند.
حکایت آقازاده‌های دردسرساز نظام حکایت آقازاده‌های دردسرساز نظام
تاریخ جمهوری اسلامی ایران از ابتدا تا کنون، بار‌ها شاهد آن بوده که فرزندان سیاستمداران و مسئولان عالی‌رتبه به دلایل گوناگون بازداشت، محاکمه و گاه محکوم شده‌اند.
تمدید عالیشاه، دو ساله با پرسپولیس! تمدید عالیشاه، دو ساله با پرسپولیس!
امید عالیشاه قرارداد خود را به صورت رسمی با پرسپولیس امضا کرد و در این تیم ماندنی شد.
رقاص معروف اینستاگرام، همسر تتلو رقاص معروف اینستاگرام، همسر تتلو
چند روزی است که نام خانمی به نام مائده هژبری به عنوان همسر فعلی امیر تتلو در فضای مجازی مطرح شده است.
اندی بازداشت شد اندی بازداشت شد
اندی، خواننده مشهور ایرانی‌تبار، در جریان ناآرامی‌های لس‌آنجلس توسط گارد ملی آمریکا بازداشت شد.
برگزیده
خبر غیرمنتظره ترامپ درباره ایران خبر غیرمنتظره ترامپ درباره ایران
ترامپ پیشنهاد ایران برای توافق هسته‌ای را «غیرقابل قبول» خواند
موافقت کمیسیون اقتصادی مجلس با برنامه‌های مدنی‌زاده موافقت کمیسیون اقتصادی مجلس با برنامه‌های مدنی‌زاده
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از موافقت اکثریت اعضای این کمیسیون با برنامه‌های مدنی‌زاده وزیر پیشنهادی اقتصاد خبر داد.
تصمیم داریم همکاری داوطلبانه با آژانس را ادامه ندهیم تصمیم داریم همکاری داوطلبانه با آژانس را ادامه ندهیم
رئیس سازمان انرژی اتمی با انتقاد از اظهارات مدیرکل آژانس درباره احتمال حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران اظهار کرد، گروسی نشان داد او هم جزو کشور‌هایی است که در سال‌های طولانی گذشته علیه ملت ایران عملیات روانی انجام می‌دهند.
صفحه خبر بالای تصاویر