کد خبر: ۴۷۲۲۸
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۷

قتل هولناک مادربزرگ و عمو به‌خاطر ارثیه در جنوب تهران

پسر جوانی که در اقدامی هولناک مادربزرگ و عمویش را به قتل رسانده بود، دستگیر شد.
قتل هولناک مادربزرگ و عمو به‌خاطر ارثیه در جنوب تهران

مخاطب۲۴- بعد از ظهر دوشنبه هشتم مرداد ماه، مرگ مشکوک زن و مرد میانسالی در خانه‌ای در محله خزانه به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، گزارش داده شد.

به دنبال اعلام این خبر، تیمی از مجرب‌ترین کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به همراه بازپرس حسین گودرزی از شعبه ششم دادسرای امور جنایی راهی محل حادثه شدند و جسد یک مادر و پسر مشاهده کردند که بر اثر ضربات چاقو به قتل رسیده بودند؛ بررسی‌های اولیه نیز نشان می‌داد پسر جوانی که نوه و برادرزاده مقتول بوده دست به این جنایت هولناک زده است.

تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت، پسر جوان که حالت طبیعی نداشته با مادربزرگ و عموی خود به‌خاطر ارثیه و مسائل دیگر اختلافات پیدا کرده روز حادثه سر همین موضوع با ضربات چاقو مرتکب قتل شده است.
کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پس از دریافت این اطلاعات مهم، خیلی زود متهم را در یک عملیات منسجم بازداشت کردند که پسر جنایتکار در همان بازجویی‌های اولیه به قتل مادر بزرگ و عموی خود اعتراف کرد.

کارآگاهان جنایی پس از پایان بررسی صحنه جرم ماموریت یافتند تا با اقدامات اطلاعاتی بررسی‌های خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند.

به گزارش تسنیم، با دستور حسین گودرزی؛ بازپرس ویژه قتل ششم دادسرای امور جنایی، اجساد برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت.

برچسب ها: مرگ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
وجود حیات در سیاره مریخ تأیید شد! وجود حیات در سیاره مریخ تأیید شد!
شواهد جدید و بی‌سابقه مریخ نورد استقامت از وجود حیات در سیاره مریخ خبر می‌دهد؛ آیا بشر در آستانه بزرگ‌ترین کشف تاریخ خود قرار گرفته است؟
سخنان خبرساز پزشکیان علیه استعدادهای تک بعدی و مغرور سخنان خبرساز پزشکیان علیه استعدادهای تک بعدی و مغرور
مسعود پزشکیان در این سخنرانی گفت: بعضی از مدارس بجای نخبه پروری، آدم‌های تک بعدی و مغرور تربیت می‌کنند. ویدئوی اظهارات رئیس جمهور را ببینید.
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
نیکون، Z f نقره ای را برای عاشقان عکاسی رونمایی کرد نیکون، Z f نقره ای را برای عاشقان عکاسی رونمایی کرد
نیکون با الهام از دوربین‌های کلاسیک، از مدل نیکون Z f نقره‌ای رونمایی کرد؛ ترکیبی بی‌نظیر از طراحی نوستالژیک و فناوری مدرن برای عکاسان حرفه‌ای.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر