کد خبر: ۴۷۲۲۵
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۱
اعلام گزینه‌ها به پزشکیان

پایان شورای راهبری دولت چهاردهم

محمدجواد ظریف از برگزاری جلسه پایانی شورای راهبری انتخاب اعضای کابینه دولت چهاردهم و اعلام گزینه‌های پیشنهادی نهایی به رئیس جمهور خبر داد.
پایان شورای راهبری دولت چهاردهم

مخاطب۲۴- محمدجواد ظریف رئیس شورای راهبری انتخاب اعضای کابینه دولت چهاردهم سحرگاه امروز طی نوشتاری در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: "دیشب، دوشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۳، آخرین جلسهٔ شورای راهبری برگزار شد و این شورا به کارش پایان داد.

این شورا در بیش از ۳۰ جلسهٔ نیم‌روزی توانست برای هر کرسیِ کابینه پیشنهاد‌های کمیته‌ها و شخصیت‌های ملی به رئیس جمهور را ارزیابی شاخص‌محور کند و بعد از گفتگو‌های تفصیلی و نظرخواهی مخفی گزینه‌های برتر را به رئیس جمهور معرفی کند.

به لطف خدا خروجی نهایی فرآیند پیشنهاد کابینه به رئیس جمهور در مجموع قابل دفاع و افتخار و همسو با راهبرد توافق‌گرا و عدالت‌خواهانهٔ دکتر پزشکیان شد و شورای راهبری از سلامت و کارآمدی گزینه‌های پیشنهادی به رئیس جمهور رضایت داشت.

من و سایر اعضا همچنین بسیار خوشحال شدیم از این‌که در این فرآیند مشارکتی برای اغلب مسئولیت‌های هیئت دولت، نیرو‌های جوان توانا و زنان باصلاحیت متعددی شناسایی و معرفی شدند که بدون این سازوکار مشارکتی کشف نمی‌شدند.

بیشتر بخوانید

مفتخریم که در پیشنهاد‌های ارائه‌شده به رئیس جمهور شماری از این جوانان و زنان توانا و شایستگانِ اقوام و مذاهب حضور دارند. بخشی از سرمایه‌های انسانیِ شناسایی شده در این فرآیند می‌توانند در مدیریت‌های دیگر نقش‌آفرینی کنند.

به زودی گزارش جامع‌تری از فرآیند تقدیم خواهم کرد. حتما کار ما بی‌نقص نیست و انشاءالله با تدوین این کارزار فشرده سه هفته‌ای (که البته هنوز پایان نیافته و خبرسازی‌ها پیرامون معرفی یک یا چند نامزد نهایی کماکان بی‌پایه است) و مستندسازی آن، راه نقد، اصلاح و نهادینه شدن این روش شفاف و مشارکت‌جویانه آغاز خواهد شد از اعضای شورای راهبری، رؤسا و دبیران کارگروه‌ها و رؤسا و اعضای کمیته‌ها که در این نوآوری شجاعانه جناب آقای دکتر پزشکیان ایثارگرانه مشارکت فرموند سپاسگزارم.

از تمامی شخصیت‌های ملی، احزاب سیاسی، نخبگان، تشکل‌های جامعه مدنی و نهاد‌های دانشگاهی، صنفی و تخصصی که با معرفی نامزد‌های توان‌مند ملی این فرآیند را معنا دار و فراگیر ساختند ممنونم. از نخبگان، به ویژه زنان و جوانانی که با ارائه سوابق و برنامه‌های خود اجازه دادند گوشه‌ای از توان‌مندی‌های سترگ انسانی کشور را شناسایی کنیم، سپاس بی‌پایان دارم؛ و بیش از همه وامدار مردم هوشمند ایران هستیم که فرصت چنین تجربه جدیدی را با رأی و شکیبایی خود فراهم کردند.

شاد و سربلند باشید. "

برچسب ها: محمدجواد ظریف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم
منچسترسیتی با درخشش هالند و دوکو در هزارمین بازی پپ گواردیولا، لیورپول را در اتحاد با نتیجه ۳ بر صفر شکست داد و به صدر جدول نزدیک شد.
ظاهر متفاوت جمشید هاشم‌پور ظاهر متفاوت جمشید هاشم‌پور
عکسی ترمیم‌شده از جمشید هاشم‌پور در دوران جوانی و پیش از انقلاب، چهره متفاوت این بازیگر شناخته‌شده سینمای ایران را در دهه ۴۰ هجری شمسی نشان می‌دهد.
لذت حذف لقب «نورکوزن»؛ لورکوزنِ هیولمند می‌تازد لذت حذف لقب «نورکوزن»؛ لورکوزنِ هیولمند می‌تازد
لورکوزن با برد پرگل ۶ بر صفر مقابل هایدنهایم، از لغزش رقبا نهایت استفاده را برد و دوباره یاد و خاطره‌ی سال‌های طلایی خود در بوندس‌لیگا را زنده کرد.
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر