کد خبر: ۴۷۲۰۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۰

سندی که بیرانوند بابت طلبش به فدراسیون داده است

علیرضا بیرانوند با ارائه مستنداتی به کمیته وضعیت مدعی است مبلغ یک میلیارد و ۱۵۶ میلیون تومان از پرسپولیس طلب دارد و پاداش‌های کسر شده از او نیز غیر قانونی بوده است.
سندی که بیرانوند بابت طلبش به فدراسیون داده است

مخاطب۲۴- صبح امروز تسنیم در خبری جزئیات پرداختی‌های باشگاه پرسپولیس به علیرضا بیرانوند را منتشر کرد که براساس آن بیرانوند در فاصله زمانی ۱۰ ماهه از تاریخ از تاریخ ۲ شهریور ماه ۱۴۰۲ تا ۲۶ خرداد ماه ۱۴۰۳، مبلغ ۱۹ میلیارد و ۸۰ میلیون تومان از باشگاه پرسپولیس دریافت کرده است. این مبلغ دریافتی مربوط به لیگ بیست‌وسوم است.

بیشتر بخوانید

در همین حال مدارکی در اختیار خبرنگار تسنیم قرار گرفته که براساس آن، سندی در بین مدارک علیرضا بیرانوند وجود دارد که این دروازه‌بان مبلغ یک میلیارد و ۱۵۶ میلیون تومان بابت فصل بیست‌و‌دوم از پرسپولیس طلبکار است. این سند مربوط به مرور حساب‌های این بیرانوند از تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۱ تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۳۱ است. (تصویر زیر)

سندی که بیرانوند بابت طلبش به فدراسیون داده است
براساس این گزارش، هرچند باشگاه پرسپولیس مدعی است این طلب مربوط به فصل بیست‌و‌دوم لیگ برتر و الحاقیه قرارداد بیرانوند برای فصل بیست‌و‌سوم است، ولی وکلای این دروازه‌بان معتقد هستند در الحاقیه قرارداد بیرانوند تأکید شده که تا ۱۵ روز پس از پایان مسابقات باید «کلیه» مطالبات این بازیکن پرداخت شود و طلب فصل بیست‌و‌دوم نیز، جزو مطالبات بیرانوند محاسبه می‌شود. با این وجود باشگاه پرسپولیس مدعی است با فسخ قرارداد بیرانوند در سال ۱۴۰۲، دیگر مطالبات قبلی شامل حال او نمی‌شود و در واقع مبلغ یک میلیارد و ۱۵۶ میلیون تومان به دلیل فسخ قرارداد در سال گذشته به بیرانوند تعلق نمی‌گیرد. در حقیقت اختلاف اصلی اینجاست و کمیته وضعیت باید درباره آن تصمیم‌گیری و مشخص کند که آیا طلب یک میلیارد و ۱۵۶ میلیون تومانی بیرانوند از فصل بیست‌و‌دوم، می‌تواند دلیلی برای فسخ قرارداد او باشد یا خیر.

همچنین طبق اسناد دیگری؛ علیرضا بیرانوند مدعی است باشگاه پرسپولیس مبلغ ۳۰۰ میلیون تومانی که بابت پاداش‌ها از قرارداد او کم کرده را صراحتاً در اسناد خود به‌عنوان پاداش ذکر کرده و اقدام برای کسر پاداش از قرارداد او غیر قانونی بوده است. این اسناد را می‌توانید در زیر مشاهده کنید

سندی که بیرانوند بابت طلبش به فدراسیون داده است

سندی که بیرانوند بابت طلبش به فدراسیون داده است

این در شرایطی است که باشگاه نظری دیگر دارد و در این باره هم کمیته وضعیت فدراسیون تصمیم‌گیری خواهد کرد

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
برگزیده
منچستر سیتی۴-۱دورتموند؛ نیش زنبورها، کارگر نبود! منچستر سیتی۴-۱دورتموند؛ نیش زنبورها، کارگر نبود!
منچسترسیتی با درخشش فودن و هالند دورتموند را ۴-۱ شکست داد و نشان داد هنوز قدرت برتر اروپاست. بررسی کامل جزئیات بازی و نمایش تاکتیکی شاگردان گواردیولا.
صابر رفت صابر رفت
خبر تلخ در صبح پائیزی تمام ایران را شوکه کرد و صابر کاظمی برای همیشه پر کشید.
فیورنتینا هم بدون سرمربی شد؛ سایه‌ی سقوط سنگین‌تر از قبل فیورنتینا هم بدون سرمربی شد؛ سایه‌ی سقوط سنگین‌تر از قبل
آغاز فصل برای فیورنتینا فاجعه‌بار بود و حالا با اخراج پیولی، نگرانی از سقوط به سری B جدی‌تر از همیشه است. آیا امیدی به بازگشت وجود دارد؟
صفحه خبر بالای تصاویر