کد خبر: ۴۷۲۰۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۰

سندی که بیرانوند بابت طلبش به فدراسیون داده است

علیرضا بیرانوند با ارائه مستنداتی به کمیته وضعیت مدعی است مبلغ یک میلیارد و ۱۵۶ میلیون تومان از پرسپولیس طلب دارد و پاداش‌های کسر شده از او نیز غیر قانونی بوده است.
سندی که بیرانوند بابت طلبش به فدراسیون داده است

مخاطب۲۴- صبح امروز تسنیم در خبری جزئیات پرداختی‌های باشگاه پرسپولیس به علیرضا بیرانوند را منتشر کرد که براساس آن بیرانوند در فاصله زمانی ۱۰ ماهه از تاریخ از تاریخ ۲ شهریور ماه ۱۴۰۲ تا ۲۶ خرداد ماه ۱۴۰۳، مبلغ ۱۹ میلیارد و ۸۰ میلیون تومان از باشگاه پرسپولیس دریافت کرده است. این مبلغ دریافتی مربوط به لیگ بیست‌وسوم است.

بیشتر بخوانید

در همین حال مدارکی در اختیار خبرنگار تسنیم قرار گرفته که براساس آن، سندی در بین مدارک علیرضا بیرانوند وجود دارد که این دروازه‌بان مبلغ یک میلیارد و ۱۵۶ میلیون تومان بابت فصل بیست‌و‌دوم از پرسپولیس طلبکار است. این سند مربوط به مرور حساب‌های این بیرانوند از تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۱ تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۳۱ است. (تصویر زیر)

سندی که بیرانوند بابت طلبش به فدراسیون داده است
براساس این گزارش، هرچند باشگاه پرسپولیس مدعی است این طلب مربوط به فصل بیست‌و‌دوم لیگ برتر و الحاقیه قرارداد بیرانوند برای فصل بیست‌و‌سوم است، ولی وکلای این دروازه‌بان معتقد هستند در الحاقیه قرارداد بیرانوند تأکید شده که تا ۱۵ روز پس از پایان مسابقات باید «کلیه» مطالبات این بازیکن پرداخت شود و طلب فصل بیست‌و‌دوم نیز، جزو مطالبات بیرانوند محاسبه می‌شود. با این وجود باشگاه پرسپولیس مدعی است با فسخ قرارداد بیرانوند در سال ۱۴۰۲، دیگر مطالبات قبلی شامل حال او نمی‌شود و در واقع مبلغ یک میلیارد و ۱۵۶ میلیون تومان به دلیل فسخ قرارداد در سال گذشته به بیرانوند تعلق نمی‌گیرد. در حقیقت اختلاف اصلی اینجاست و کمیته وضعیت باید درباره آن تصمیم‌گیری و مشخص کند که آیا طلب یک میلیارد و ۱۵۶ میلیون تومانی بیرانوند از فصل بیست‌و‌دوم، می‌تواند دلیلی برای فسخ قرارداد او باشد یا خیر.

همچنین طبق اسناد دیگری؛ علیرضا بیرانوند مدعی است باشگاه پرسپولیس مبلغ ۳۰۰ میلیون تومانی که بابت پاداش‌ها از قرارداد او کم کرده را صراحتاً در اسناد خود به‌عنوان پاداش ذکر کرده و اقدام برای کسر پاداش از قرارداد او غیر قانونی بوده است. این اسناد را می‌توانید در زیر مشاهده کنید

سندی که بیرانوند بابت طلبش به فدراسیون داده است

سندی که بیرانوند بابت طلبش به فدراسیون داده است

این در شرایطی است که باشگاه نظری دیگر دارد و در این باره هم کمیته وضعیت فدراسیون تصمیم‌گیری خواهد کرد

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
برگزیده
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
صفحه خبر بالای تصاویر