کد خبر: ۴۷۱۸۷
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰

قیمت مصوب بلیت هواپیما در ایام اربعین باید مبنای عمل ایرلاین‌ها باشد

وحیدی گفت: برای قیمت بلیت هواپیما و حمل و نقل هوایی زوار اربعین، امسال حساسیت بیشتری به خرج می‌دهیم.
قیمت مصوب بلیت هواپیما در ایام اربعین باید مبنای عمل ایرلاین‌ها باشد

مخاطب۲۴- احمد وحیدی وزیر کشور در جمع خبرنگاران پس از جلسه ستاد مرکزی اربعین اظهار کرد: در ایام اربعین مواکب عراقی از ۱۰ صفر اقدامات خود را آغاز می‌کنند و عزیزان ما که از اول صفر می‌روند باید مواکب ایرانی نیاز‌ها را در آن مدت رفع کنند.

وی ادامه داد: صحبت‌هایی شده و این را دنبال می‌کنیم که موکب‌های ایرانی این بار را از اول تا ۱۰ صفر به دوش بکشند تا ان‌شاءالله مواکب عراقی آماده شوند. البته صحبت‌هایی برای آمادگی عراقی‌ها برای فعال کردن مواکبشان شده، اما قرار بر این است که مواکب خودمان بیشتر این کار را دنبال کنند و خدمت بهتری را به زوار عزیز ما برسانند.

بیشتر بخوانید

وی درباره قیمت بلیت هواپیما در ایام اربعین گفت: برای قیمت بلیت هواپیما و حمل و نقل هوایی زوار اربعین٬ امسال حساسیت بیشتری به خرج می‌دهیم. عددی که برای قیمت بلیت هواپیما در بازه زمانی اربعین اعلام شده٬ باید مبنای ایرلاین‌ها قرار بگیرد و وزارت راه و سازمان هواپیمایی کشوری درباره آن نظارت خواهند کرد.

وی افزود: درباره سفر زمینی هم قیمت را عزیزان ما در وزارت راه مشخص می‌کنند و به دنبال آن هستیم که فشاری به زوار نیاید و البته برای افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند توجیه اقتصادی هم داشته باشد.

وی همچنین اظهار کرد: تسهیلاتی برای شرکت سربازان وظیفه در راهپیمایی اربعین در نظر گرفته شده است.

برچسب ها: احمد وحیدی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
اسکوچی، کی‌روش جدید! اسکوچی، کی‌روش جدید!
سرمربی سابق تیم ملی ایران در فصل ۰۵-۱۴۰۴ فوتبال ایران چهره‌ای جنجالی از خودش نشان داده است که قبلاً از او ندیده بودیم.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر