کد خبر: ۴۷۱۸۴
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷

۱۶ میلیون دانش‌آموز مهر امسال به مدرسه می‌روند

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش گفت: ۱۶ میلیون دانش‌آموز مهر امسال وارد کلاس‌های درس می‌شوند.
۱۶ میلیون دانش‌آموز مهر امسال به مدرسه می‌روند

مخاطب۲۴- سید مجتبی هاشمی مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش امروز در نشست خبری با رسانه‌ها اظهار کرد: ۱۶ میلیون دانش‌آموز مهر امسال وارد کلاس‌های درس می‌شوند. وی افزود: تا مهر امسال ۱۴۹۱ مدرسه جدید در قالب ۶۸۶۸ کلاس درس تحویل خواهد شد.
۷۶ درصد دانش‌آموزان کتاب‌های درسی خود را سفارش داده اند
هاشمی درباره ثبت سفارش کتاب‌های درسی بیان کرد: امسال ۱۵۶ میلیون جلد کتاب درسی چاپ می‌شود و تا کنون ۷۶ درصد دانش‌آموزان کتاب‌های درسی خود را سفارش داده‌اند. وی تصریح کرد: برای ثبت سفارش کتاب درسی باید ابتدا در مدرسه ثبت‌نام کنند.

بیشتر بخوانید

ثبت‌نام میان‌پایه‌ها به صورت خودکار انجام می‌شود
هاشمی درباره نظارت بر ثبت‌نام مدارس گفت: دانش‌آموزان میان پایه پس از درج نمره قبولی به صورت خودکار و بدون نیاز به حضور والدین در پایه بالاتر ثبت‌نام شدند. وی متذکر شد: مناطق آموزش و پرورش باید نظارت دقیق بر مدارس داشته باشند و ما بر نحوه نظارت استان‌ها و مناطق نظارت می‌کنیم.
ابلاغ نمایندگان وزیر برای نظارت بر ثبت‌نام مدارس
مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: در ۸ استان بزرگ کشور نمایندگانی تحت عنوان نمایندگان وزیر بر موضوع ثبت‌نام و ساماندهی نیروی انسانی نظارت می‌کنند که هفته گذشته ابلاغ آن‌ها صادر شد. وی ادامه داد: اگر مشکل خانواده‌ها با مراجعه به مناطق حل نشد می‌توانند به ادارات ارزیابی عملکرد مناطق مراجعه کنند یا در سامانه شکایات آموزش و پرورش گزارش خود را ثبت کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
«زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد «زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد
معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روزهای آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درب منازل اجرا می‌شود.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر