کد خبر: ۴۷۱۶۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵

کدام هیات‌های خارجی برای شرکت در مراسم تحلیف پزشکیان وارد تهران شدند؟

مراسم تحلیف «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور عصر روز سه‌شنبه ۹ مرداد در مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود
کدام هیات‌های خارجی برای شرکت در مراسم تحلیف پزشکیان وارد تهران شدند؟

مخاطب۲۴- یکشنبه ۷ مراد مراسم تنفیذ حکم مسعود پزشکیان رئیس جمهور برگزار شد و لوح متن حکم تنفیذ ریاست جمهوری چهاردهم توسط مقام معظم رهبری به رئیس‌جمهور منتخب مردم اعطا شد.

طبق اصل ۱۲۱ قانون اساسی، رئیس جمهور باید در پیشگاه کلام‌الله مجید و در حضور نمایندگان مجلس، اعضای شورای نگهبان و رئیس قوه قضائیه در مجلس شورای اسلامی سوگند یاد کند.
مراسم تحلیف «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور عصر روز سه‌شنبه ۹ مرداد در مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود که بنا برگفته علیرضا شریفی معاون اجرایی مجلس و رئیس ستاد برگزاری تحلیف، بیش از ۷۰ هیات خارجی از کشور‌های مختلف مهمان این مراسم هستند.

از ساعاتی پیش هیات‌های خارجی وارد تهران شدند که از جمله آن سالیفا مودی وزیر دفاع، باکاری یائو سانگاره وزیر خارجه و سومانا بوباکار وزیر کابینه کشور نیجر هستند که به همراه هیاتی از این کشور آفریقایی وارد فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) شدند.

بیشتر بخوانید

آلتانگرل الخاگواسورن فرستاده ویژه مغولستان، پائول میفسود فرستاده ویژه مالت، نوری الکاسح معاون وزیر خارجه لیبی نیز ساعتی پیش وارد تهران شدند.

نواب رییس مجلس غنا و ماداگاسکار با استقبال آرا شاوردیان وارد تهران شد.

فرستاده ویژه دومینیکن از قاره آمریکا وارد تهران شد.

خانم لوردس پوما پوما فرستاده ویژه ادور وارد فرودگاه امام خمینی شد.

از فردا تعداد بیشتری از هیات‌های خارجی در سطوح مختلف برای شرکت در مراسم تحلیف وارد تهران می‌شوند.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
برگزیده
ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در نخستین نشست هیات صلح غزه در واشنگتن با بیان اینکه صلح دشوار است، ادعا کرد: باید با ایران به توافق معناداری دست یابیم.
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».