کد خبر: ۴۷۱۶۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵

کدام هیات‌های خارجی برای شرکت در مراسم تحلیف پزشکیان وارد تهران شدند؟

مراسم تحلیف «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور عصر روز سه‌شنبه ۹ مرداد در مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود
کدام هیات‌های خارجی برای شرکت در مراسم تحلیف پزشکیان وارد تهران شدند؟

مخاطب۲۴- یکشنبه ۷ مراد مراسم تنفیذ حکم مسعود پزشکیان رئیس جمهور برگزار شد و لوح متن حکم تنفیذ ریاست جمهوری چهاردهم توسط مقام معظم رهبری به رئیس‌جمهور منتخب مردم اعطا شد.

طبق اصل ۱۲۱ قانون اساسی، رئیس جمهور باید در پیشگاه کلام‌الله مجید و در حضور نمایندگان مجلس، اعضای شورای نگهبان و رئیس قوه قضائیه در مجلس شورای اسلامی سوگند یاد کند.
مراسم تحلیف «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور عصر روز سه‌شنبه ۹ مرداد در مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود که بنا برگفته علیرضا شریفی معاون اجرایی مجلس و رئیس ستاد برگزاری تحلیف، بیش از ۷۰ هیات خارجی از کشور‌های مختلف مهمان این مراسم هستند.

از ساعاتی پیش هیات‌های خارجی وارد تهران شدند که از جمله آن سالیفا مودی وزیر دفاع، باکاری یائو سانگاره وزیر خارجه و سومانا بوباکار وزیر کابینه کشور نیجر هستند که به همراه هیاتی از این کشور آفریقایی وارد فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) شدند.

بیشتر بخوانید

آلتانگرل الخاگواسورن فرستاده ویژه مغولستان، پائول میفسود فرستاده ویژه مالت، نوری الکاسح معاون وزیر خارجه لیبی نیز ساعتی پیش وارد تهران شدند.

نواب رییس مجلس غنا و ماداگاسکار با استقبال آرا شاوردیان وارد تهران شد.

فرستاده ویژه دومینیکن از قاره آمریکا وارد تهران شد.

خانم لوردس پوما پوما فرستاده ویژه ادور وارد فرودگاه امام خمینی شد.

از فردا تعداد بیشتری از هیات‌های خارجی در سطوح مختلف برای شرکت در مراسم تحلیف وارد تهران می‌شوند.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر