کد خبر: ۴۷۱۵۹
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰

حداد: اگر فهرستی به پزشکیان بدهند و بگویند این افراد را به مجلس ببرید دردسر ساز خواهد شد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر آقای پزشکیان خودش برای انتخاب کابینه تصمیم بگیرد، به نظر من در مجلس برای رأی اعتماد مشکلی نخواهد داشت، اما اگر فهرستی جلوشان بگذارند که این‌ها را ببرید مجلس، این ممکن است دردسرساز شود.
حداد: اگر فهرستی به پزشکیان بدهند و بگویند این افراد را به مجلس ببرید دردسر ساز خواهد شد

مخاطب۲۴- غلامعلی حدادعادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: مقام معظم رهبری به رای اکثریت مردم اهمیت می‌دهند و احترام می‌گذارند. برای ایشان این رای تعیین کننده است. وی ادامه داد: تصورم این است که وقتی اکثریت ملت در انتخابات شرکت می‌کنند و به فردی رای می‌دهند و بعد معلوم می‌شود که انتخابات درست انجام شده است و در چهارچوب قانون انجام شده است. شورای نگهبان صحت انتخابات را تایید کرده است. وزارت کشور وظیفه خود را درست انجام داده است رهبری این را برای خودشان نوعی حجت می‌بینند. حدادعادل تصریح کرد: در تفکر رهبری اینطور نیست که رای اکثریت یک دستاورد غربی باشد و دموکراسی و مردم سالاری غربی را گرفته باشند و در کنار اسلامیت نظام گذاشته باشند اینطور نیست. در منظومه فکری و بینش مقام معظم رهبری این رای مردم جایگاه دینی دارد.

وی گفت: توصیه رهبری به اینکه است از مدیران جهادی استفاده شود رهبری هم زمانی فرمودند در کشوری که این همه مشکلات وجود دارد در کشوری که به قول آمریکایی‌ها فلج کننده‌ترین تحریم تاریخ بر آن اعمال شده است با مدیران اتو کشیده که نمی‌شود مشکلات این مردم را حل کرد آن هم مردمی که خون داده‌اند و برای این انقلاب سختی کشیده اند. حدادعادل بیان کرد: کار جهادی یعنی اینکه مثلاً یک لوله آبی که در خوزستان باید کشیده شود که ۹ ماه می‌گویند طول می‌کشد بچه‌های سپاه بیایند ظرف دو ماه با کار سه نوبت در شبانه روز تمام کنند. حداد عادل اظهار کرد: وقتی که تصفیه خانه آب شهرکرد مشکل پیدا می‌کند با چه سرعتی مشکل برطرف شد. این نوع کار‌ها باید در همه جا انجام شود. کار جهادی به این معنا نیست که کار غیرقانونی انجام شود، چون برخی فکر می‌کنند که کار جهادی کردن مستلزم این است که همه ضوابط و قوانین را زیر پا بگذارند.

بیشتر بخوانید

حدادعادل بیان کرد:اگر آقای پزشکیانی که ما می‌شناختیم در مجلس که به سلامت اخلاقی و مالی و اعتقادی ایشان اعتقاد داشتیم با اینکه سلیقه سیاسی خاصی هم داشتند. اگر آقای پزشکیانی که در این ایام بعد از انتخابات دیده ایم خودشان تصمیم بگیرند به نظر من مشکلی نخواهند داشت. وی ادامه داد: اگر شخص آقای پزشکیان در نهایت تصمیم بگیرند که قاعدتاً خودشان نیز تصمیم می‌گیرند حرف من هم جسارت تلقی نشود، ولی اگر خدایی نکرده اینطور باشد که یک فهرستی جلوی ایشان بگذارند و بگویند این افراد را به مجلس ببرید ممکن است که دردسرساز باشد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع! راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع!
در جلسه رأی اعتماد وزیر دفاع مجلس، مهرداد اخلاقی با کسب ۲۳۷ رأی موافق اعتماد نمایندگان را جلب کرد، اما جزئیات رأی‌گیری الکترونیکی نشان داد ۲۵ نماینده حاضر اصلاً رأی ندادند و ۸ نماینده هم غایب بودند. این غیبت‌ها و عدم مشارکت در شرایط حساس انتخاب وزیر دفاع جدید، سوال‌برانگیز شده است.
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.