کد خبر: ۴۷۱۵۲
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۱

بیمه صندوق امانات توسط بانک سامان

بانک سامان صندوق امانت مشتریان خود را در برابر سرقت، آتش سوزی و بلایای طبیعی بیمه کرد.
بیمه صندوق امانات توسط بانک سامان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سامان رسانه :بانک سامان با ارائه خدمتی تازه، محتویات صندوق‌های امانات مشتریان خود را در برابر سرقت با شکست حرز، آتش سوزی، سیل، زلزله، رانش زمین، طوفان، صاعقه، انفجار و طغیان رودخانه‌ها بیمه کرد.
بر این اساس، محتویات صندوق شامل پول شامل (اسکناس و مسکوکات رایج داخلی و خارجی)، انواع شمش و سکه طلا و نقره، انواع چک‌های بانکی، انواع اوراق بهادار شامل اوراق مشارکت، اوراق قرضه دولتی، اوراق سهام، گواهی سپرده، تمبر، سفته، برات‌های تمبر و چک‌های واگذاری مشتریان تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال توسط بانک سامان بیمه شدند.
همچنین بانک سامان این امکان را فراهم کرده تا مشتریان بتوانند علاوه بر این بیمه، صندوق‌های امانات خود را با شرایط مشابه و با سقف پوشش بیمه بیشتر تا سقف ۵۰ میلیارد ریال بیمه کنند.
علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به شعبی که در آن صندوق امانات دارند، مراجعه کنند.

برچسب ها: بانک سامان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
راز ساعت خورشیدی رادکان؛ تنها تقویم سنگی جهان که اول دی سخن میگوید راز ساعت خورشیدی رادکان؛ تنها تقویم سنگی جهان که اول دی سخن میگوید
آیا می دانستید برج رادکان دقیق ترین تقویم سنگی جهان است؟ شاهکار خواجه نصیرالدین طوسی که با مهندسی شگفت انگیز، تنها تقویم سنگی جهان برای تعیین دقیق فصول و آغاز زمستان در اول دی است
عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم
در اتفاقی غیرمنتظره در تلویزیون؛ محمدرضا حیاتی، در برنامه برمودا با اجرای کامران نجف‌زاده، آهنگ «پوست شیر» ابی را می‌خواند!
مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو) مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو)
النصر با درخشش مهدی قایدی ستاره سابق استقلال توانست برابر میزبانش البطائح که فرهاد مجیدی را روی نیمکت داشت به پیروزی برسد. این بازی با درخشش مهدی قایدی همراه شد و این ستاره ایرانی دو گل برای النصر به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه سه بر دو  پیروز این بازی شود
عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران
قدیمی‌ترین عکس از مراسم شب یلدا در ایران منتشر شده است
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر