کد خبر: ۴۷۱۵۲
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۱

بیمه صندوق امانات توسط بانک سامان

بانک سامان صندوق امانت مشتریان خود را در برابر سرقت، آتش سوزی و بلایای طبیعی بیمه کرد.
بیمه صندوق امانات توسط بانک سامان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سامان رسانه :بانک سامان با ارائه خدمتی تازه، محتویات صندوق‌های امانات مشتریان خود را در برابر سرقت با شکست حرز، آتش سوزی، سیل، زلزله، رانش زمین، طوفان، صاعقه، انفجار و طغیان رودخانه‌ها بیمه کرد.
بر این اساس، محتویات صندوق شامل پول شامل (اسکناس و مسکوکات رایج داخلی و خارجی)، انواع شمش و سکه طلا و نقره، انواع چک‌های بانکی، انواع اوراق بهادار شامل اوراق مشارکت، اوراق قرضه دولتی، اوراق سهام، گواهی سپرده، تمبر، سفته، برات‌های تمبر و چک‌های واگذاری مشتریان تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال توسط بانک سامان بیمه شدند.
همچنین بانک سامان این امکان را فراهم کرده تا مشتریان بتوانند علاوه بر این بیمه، صندوق‌های امانات خود را با شرایط مشابه و با سقف پوشش بیمه بیشتر تا سقف ۵۰ میلیارد ریال بیمه کنند.
علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به شعبی که در آن صندوق امانات دارند، مراجعه کنند.

برچسب ها: بانک سامان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر