کد خبر: ۴۷۱۴۴
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۴
برای چهارمین سال پیاپی

سپرده‌گذاران بانک اقتصادنوین سود مازاد دریافت کردند

بانک اقتصادنوین برای چهارمین سال پیاپی به سپرده‌های سرمایه‌گذاری مدت‌دار مشتریان در سال ۱۴۰۲ سودی مازاد بر سود علی‌الحساب (سود قطعی) پرداخت کرد.
سپرده‌گذاران بانک اقتصادنوین سود مازاد دریافت کردند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین،عملکرد درخشان این بانک در سال ۱۴۰۲، این زمینه را فراهم کرد تا این بانک بتواند در پاسخ به اعتماد سپرده‌گذاران و در راستای اجرای عملیات بانکداری اسلامی، برای چهارمین سال مالی متوالی مابه‌التفاوت سود قطعی و علی‌الحساب پرداخت کند.

مابه‌التفاوت سود قطعی و علی‌الحساب در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۲۵ درصد رشد داشت که بر اساس دستورالعمل‌ها و بخش‌نامه‌های بانک مرکزی ج. ا. ا محاسبه و به حساب سپرده‌گذاران بانک اقتصادنوین واریز شد.

گفتنی است، بانک اقتصادنوین از جمله بانک‌های تجاری با تراز مثبت است که موفق شد، سود خالص خود را از ۳.۷ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ به بیش از ۸.۷ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ افزایش دهد. این بانک روند سودآوری خود در سال ۱۴۰۳ را نیز ادامه داده است به‌گونه‌ای در سه‌ماهه ابتدایی سال جاری ۳۰۰۹میلیارد تومان سود از محل واسطه‌گری پولی کسب کرده که نسبت به دوره مشابه سال گذشته تقریبا دوبرابر شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر