کد خبر: ۴۷۱۳۸
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۷
مدیر مجتمع مس سونگون خبر داد؛

پیشرفت ۳۸ درصدی پروژه ۲۰۰ هزار تنی کاتد مس سونگون

مدیر مجتمع مس سونگون گفت: پروژه کاتد مس سونگون در حال حاضر نزدیک به ۳۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
پیشرفت ۳۸ درصدی پروژه ۲۰۰ هزار تنی کاتد مس سونگون

مخاطب24:محمدجعفر عظمایی با بیان اینکه پروژه ۲۰۰ هزار تنی کاتد مس سونگون یکی از بزرگترین پروژه‌های در دست اجراست، اظهار کرد: این پروژه که شامل کارخانجات پالایشگاه، ذوب، فلوتاسیون سرباره، اسید سولفوریک و اکسیژن پلنت است در حال حاضر نزدیک به ۳۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با بیان اینکه این پروژه در اواسط سال ۱۴۰۵ به بهره برداری خواهد رسید، افزود: در پروژه کاتد مس سونگون بالغ بر ۶۵۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری شده و با بهره برداری کامل از کارخانجات زیرمجموعه، برای یک‌هزار نفر اشتغال با اولویت متقاضیان بومی، فراهم خواهد شد.

مدیر مجتمع مس سونگون ادامه داد: یکی از مهم‌ترین چالش‌های پروژه مذکور، تامین زیرساخت‌ها از جمله آب و برق است که برای تامین آن، طرح‌های انتقال پساب فاضلاب شهر‌های اهر، مرند و ورزقان به مجتمع مس سونگون و همچنین احداث نیروگاه ۴۲ مگاواتی حرارتی - گازی در این مجتمع در دست اجرا قرار دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟ قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟
«قیمت پیشنهادی» فروش آپارتمان‌های کوچک متراژ و سالخورده زیر ۶۰ متر در پایتخت ۱۶ درصد کمتر از میانگین قیمت پیشنهادی آپارتمان‌های میان متراژ است.
سود بازرگانی واردات خودرو اعلام شد سود بازرگانی واردات خودرو اعلام شد
طبق تصویب‌نامهٔ هیئت وزیران سود بازرگانی خودرو‌های وارداتی (بنزینی، برقی و هیبریدی) در سامانهٔ جامع تجارت تا پایان ۱۴۰۴ کاهش می‌یابد.
توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد
وزارت جهاد کشاورزی از توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی برای تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر