کد خبر: ۴۷۱۲۴
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۳
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اختتامیه چهارمین دوره رویداد جمعینو؛

دولت شهید رئیسی، دولت بازگشت امید به سازمان تأمین‌اجتماعی بود

در همایش برنامه تحقق سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی و آیین اختتامیه چهارمین دوره رویداد جمع‌سپاری سازمان تأمین‌اجتماعی با عنوان "جمعینو" با محوریت «برنامه جامع تحقق سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی ابلاغی مقام معظم رهبری» و همچنین رونمایی از دو عنوان کتاب با موضوع این سیاست‌ها که صبح امروز – شنبه ششم مرداد - در سازمان تأمین‌اجتماعی برگزار شد، سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مراسم گفت: بیت‌الغزل برنامه تحولی شهید رئیسی اجرای عدالت بود و به همین سبب در دوره مدیریت خود سیاست‌های آمایشی و تحولی را تدوین و تبدیل به نظام مسائل کشور کردند و از سطح روستا و شهر و شهرستان و دهستان تا سطح کلان ملی برای هر موضوعی در برنامه و سرفصل خود، سیاست‌هایی داشتند که یکی از این سیاست‌ها، سیاست‌های حوزه تأمین و رفاه اجتماعی بود.
دولت شهید رئیسی، دولت بازگشت امید به سازمان تأمین‌اجتماعی بود

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛مرتضوی در این مراسم ضمن تقدیر از برگزاری این رویداد مهم، تأمین‌اجتماعی را ضامن آینده جامعه توصیف کرد و گفت: در نگاه عمومی به سازمان تأمین‌اجتماعی؛ کلیدواژه‌ای که همه توجهات را به خود جلب می‌کند «تأمین‌اجتماعی؛ نیاز امروز، پشتوانه فردا» است که به‌نوعی نشان‌دهنده مسئولیت و مأموریت این سازمان در زمینه تحقق عدالت اجتماعی است. در مکتب ما وقتی سخن از اهداف بعثت انبیاء به میان می‌آید، علما با استعانت از آیات الهی بیان می‌کنند که یکی از اهداف بلند این بعثت، تحقق عدالت اجتماعی است.

وی افزود: عدالت، کلیدواژه‌ای است که برگرفته از روح آیات الهی و متناسب با فطرت بشریت است. هر انسانی فطرتاً طالب عدالت است؛ لذا از امیر کلام امام علی علیه‌السلام پرسیدند که عدل بهتر است یا جود؟ فرمودند عدل و بیان داشتند که «العدل افضل‌ها و اشرفها»؛ یعنی جاری کردن عدالت بر جود فضیلت و شرافت دارد؛ چون عدل فضیلت عمومی، اما جود یک امر شخصی است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه با اشاره به دغدغه همیشگی آیت‌الله شهید رئیسی برای اجرای عدالت در جامعه، تصریح کرد: در تمام جلساتی که در طول ۳۷ سفر استانی در رکاب ایشان بودم، تأکید داشتند که آن‌چه حق و عدل و قانون است باید اجرا شود. در واقع بیت‌الغزل برنامه تحولی شهید رئیسی، اجرای عدالت بود و به همین سبب در دوره مدیریت خود، سیاست‌های آمایشی و تحولی را تدوین و تبدیل به نظام مسائل کشور کردند و از سطح روستا و شهر و شهرستان و دهستان تا سطح کلان ملی برای هر موضوعی در برنامه و سرفصل خود، سیاست‌هایی داشتند که یکی از این سیاست‌ها، سیاست‌های حوزه تأمین‌اجتماعی و رفاه اجتماعی بود.
وی افزود: در سندی که به‌عنوان سیاست‌های کلی این حوزه به تمام دستگاه‌ها ابلاغ شده است؛ مهم‌ترین سرفصل، موضوع عدالت در ارائه خدمات در سطوح مختلف است و یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در این حوزه، مبحث تکافل اجتماعی است. در این میان، آن‌چه به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و خصوصاً تأمین‌اجتماعی مرتبط است، عدالت در درمان و عدالت در پرداخت به مستری‌بگیران عزیز است.
مرتضوی با اشاره به اهتمام جدی سازمان تأمین‌اجتماعی در عمل به سیاست‌های کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری گفت: همکاران ما در سازمان تأمین‌اجتماعی با توجه به این بیان رهبر معظم انقلاب که نگذارید مردم جز رنج بیماری رنج دیگری داشته باشند، خدمات این مجموعه را در حوزه درمان توسعه دادند که اگر بخواهیم هزینه‌های سازمان در این حوزه را محاسبه کنیم، ماهانه به بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد.
وی افزود: امروز بازنشستگان بالای ۶۵ سال ما در هر بیمارستان دولتی یا دانشگاهی که بستری شوند خدمات رایگان دریافت می‌کنند و در سایر بخش‌ها هم تلاش شده است تا هزینه‌های درمانی این عزیزان به شدت کاهش پیدا کند. به این ترتیب، اگرچه همه مشکلات سازمان تأمین‌اجتماعی حل نشده، اما در راستای دال مرکزی سیاست‌های کلی رهبر معظم انقلاب یعنی توسعه خدمات به بیمه‌شدگان عزیز، گامی بلند برداشته شده است.

مرتضوی در ادامه با اشاره به دستاورد‌های بزرگ سازمان تأمین‌اجتماعی در دولت شهید رئیسی، اظهار داشت: سازمان تأمین‌اجتماعی در ابتدای این دولت یکی از ابربدهکاران بانکی کشور بود و با برخی بی‌تدبیری‌ها، مطالبات انباشته سازمان به‌صورت سنواتی به مبلغ قابل توجهی رسیده بود. اما در این دولت درحالی‌که کل تأدیه بدهی به سازمان تأمین‌اجتماعی در دولت‌های قبلی ۸۰ هزار میلیارد تومان بود، در یک بازه دو و نیم ساله در این دولت، ۲۶۰ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های انباشته دولت‌ها به سازمان تأمین‌اجتماعی تادیه شد. در دوره‌های گذشته تأدیه سنواتی بدهی دولت‌ها حداکثر معادل ۲۰ درصد بدهی ایجادی در هر سال بود در حالی‌که در این دوره، نسبت تسویه سنواتی بدهی به ۶۵ درصد رسید.
وی افزود: سازمان تأمین‌اجتماعی در دولت گذشته ابربدهکار بانکی بود، اما ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی به نظام بانکی را در کمتر از سه سال در دولت مردمی سیزدهم تسویه کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر این‌که امروز سازمان تأمین‌اجتماعی از بسیاری از بحران‌ها عبور کرده و دغدغه‌های آن نسبت به تأمین منابع کاهش یافته است، گفت: در دوره مدیریتی گذشته، برای پرداخت حقوق و مستمری ماهانه باید چند هزار میلیارد از نظام بانکی استقراض می‌شد، اما امروز ریالی مازاد برداشت وجود ندارد و امید به سازمان تأمین‌اجتماعی بازگشته است. امروز منابع سازمان به شرایطی رسیده که در نیمه دوم ۱۴۰۳ می‌توان درآمد شرکت‌های تابعه سازمان را در بخش سرمایه‌گذاری اختیاری و انتخابی به کار گرفت. سرمایه‌گذاری در بنگاه‌های مولد یکی از سیاست‌های سازمان تأمین‌اجتماعی است تا این سازمان در آینده دچار مشکلات مشابه نشود.

مرتضوی در ادامه گفت: صمیمانه از تلاش‌های مجاهدانه همکارانم در سازمان تأمین‌اجتماعی تقدیر و تشکر می‌کنم. ابتدا که من به وزاتخانه آمده بودم، وقتی مدیرعامل جوان سازمان را می‌دیدم، دغدغه و نگرانی جدی درباره تأمین منابع داشتند؛ اما امروز تأمین منابع در سازمان نسبت به روز‌های اول مسئولیت ما با دغدغه کمتر و با طیب خاطر انجام می‌شود. این دستاورد ارزشمند، ماحصل مجاهدت، فکر خلاق و تلاش‌های مدبرانه مدیرعامل محترم سازمان و البته تلاش و همکاری جمعی همه همکاران از کارشناس یک شعبه در یک نقطه دوردست تا اعضای محترم هیئت امنا، اعضای محترم هیئت‌مدیره، معاونان و مدیران‌کل محترم ستادی و استانی سازمان در سراسر کشور است. همچنین از پیشگاه خداوند رحمان برای رهبر عزیزمان و سکاندار هدایت کشتی جهان اسلام و زعیم عالی‌قدر تشیع و رهبر فرزانه نظام مقدس جمهوری اسلامی، سلامت و دوام توفیقات ایشان را مسئلت دارم و به روح بلند و ملکوتی سیدالشهدای عرصه خدمت حضرت آیت‌الله شهید رئیسی درود می‌فرستم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
افزایش باورنکردنی قیمت طلا امروز افزایش باورنکردنی قیمت طلا امروز
رکوردشکنی‌های پی در پی طلا در بازار جهانی همچنان ادامه دارد و امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ طلا اعداد و ارقام عجیبی را ثبت کرد.
روسای قوای سه گانه در مورد افزایش قیمت خودرو چه گفتند؟ روسای قوای سه گانه در مورد افزایش قیمت خودرو چه گفتند؟
انتشار فهرست جدید قیمت محصولات ایران خودرو واکنش روسای قوای سه گانه را برانگیخت.
صفحه خبر بالای تصاویر