کد خبر: ۴۷۱۲۴
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۳
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اختتامیه چهارمین دوره رویداد جمعینو؛

دولت شهید رئیسی، دولت بازگشت امید به سازمان تأمین‌اجتماعی بود

در همایش برنامه تحقق سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی و آیین اختتامیه چهارمین دوره رویداد جمع‌سپاری سازمان تأمین‌اجتماعی با عنوان "جمعینو" با محوریت «برنامه جامع تحقق سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی ابلاغی مقام معظم رهبری» و همچنین رونمایی از دو عنوان کتاب با موضوع این سیاست‌ها که صبح امروز – شنبه ششم مرداد - در سازمان تأمین‌اجتماعی برگزار شد، سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مراسم گفت: بیت‌الغزل برنامه تحولی شهید رئیسی اجرای عدالت بود و به همین سبب در دوره مدیریت خود سیاست‌های آمایشی و تحولی را تدوین و تبدیل به نظام مسائل کشور کردند و از سطح روستا و شهر و شهرستان و دهستان تا سطح کلان ملی برای هر موضوعی در برنامه و سرفصل خود، سیاست‌هایی داشتند که یکی از این سیاست‌ها، سیاست‌های حوزه تأمین و رفاه اجتماعی بود.
دولت شهید رئیسی، دولت بازگشت امید به سازمان تأمین‌اجتماعی بود

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛مرتضوی در این مراسم ضمن تقدیر از برگزاری این رویداد مهم، تأمین‌اجتماعی را ضامن آینده جامعه توصیف کرد و گفت: در نگاه عمومی به سازمان تأمین‌اجتماعی؛ کلیدواژه‌ای که همه توجهات را به خود جلب می‌کند «تأمین‌اجتماعی؛ نیاز امروز، پشتوانه فردا» است که به‌نوعی نشان‌دهنده مسئولیت و مأموریت این سازمان در زمینه تحقق عدالت اجتماعی است. در مکتب ما وقتی سخن از اهداف بعثت انبیاء به میان می‌آید، علما با استعانت از آیات الهی بیان می‌کنند که یکی از اهداف بلند این بعثت، تحقق عدالت اجتماعی است.

وی افزود: عدالت، کلیدواژه‌ای است که برگرفته از روح آیات الهی و متناسب با فطرت بشریت است. هر انسانی فطرتاً طالب عدالت است؛ لذا از امیر کلام امام علی علیه‌السلام پرسیدند که عدل بهتر است یا جود؟ فرمودند عدل و بیان داشتند که «العدل افضل‌ها و اشرفها»؛ یعنی جاری کردن عدالت بر جود فضیلت و شرافت دارد؛ چون عدل فضیلت عمومی، اما جود یک امر شخصی است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه با اشاره به دغدغه همیشگی آیت‌الله شهید رئیسی برای اجرای عدالت در جامعه، تصریح کرد: در تمام جلساتی که در طول ۳۷ سفر استانی در رکاب ایشان بودم، تأکید داشتند که آن‌چه حق و عدل و قانون است باید اجرا شود. در واقع بیت‌الغزل برنامه تحولی شهید رئیسی، اجرای عدالت بود و به همین سبب در دوره مدیریت خود، سیاست‌های آمایشی و تحولی را تدوین و تبدیل به نظام مسائل کشور کردند و از سطح روستا و شهر و شهرستان و دهستان تا سطح کلان ملی برای هر موضوعی در برنامه و سرفصل خود، سیاست‌هایی داشتند که یکی از این سیاست‌ها، سیاست‌های حوزه تأمین‌اجتماعی و رفاه اجتماعی بود.
وی افزود: در سندی که به‌عنوان سیاست‌های کلی این حوزه به تمام دستگاه‌ها ابلاغ شده است؛ مهم‌ترین سرفصل، موضوع عدالت در ارائه خدمات در سطوح مختلف است و یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در این حوزه، مبحث تکافل اجتماعی است. در این میان، آن‌چه به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و خصوصاً تأمین‌اجتماعی مرتبط است، عدالت در درمان و عدالت در پرداخت به مستری‌بگیران عزیز است.
مرتضوی با اشاره به اهتمام جدی سازمان تأمین‌اجتماعی در عمل به سیاست‌های کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری گفت: همکاران ما در سازمان تأمین‌اجتماعی با توجه به این بیان رهبر معظم انقلاب که نگذارید مردم جز رنج بیماری رنج دیگری داشته باشند، خدمات این مجموعه را در حوزه درمان توسعه دادند که اگر بخواهیم هزینه‌های سازمان در این حوزه را محاسبه کنیم، ماهانه به بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد.
وی افزود: امروز بازنشستگان بالای ۶۵ سال ما در هر بیمارستان دولتی یا دانشگاهی که بستری شوند خدمات رایگان دریافت می‌کنند و در سایر بخش‌ها هم تلاش شده است تا هزینه‌های درمانی این عزیزان به شدت کاهش پیدا کند. به این ترتیب، اگرچه همه مشکلات سازمان تأمین‌اجتماعی حل نشده، اما در راستای دال مرکزی سیاست‌های کلی رهبر معظم انقلاب یعنی توسعه خدمات به بیمه‌شدگان عزیز، گامی بلند برداشته شده است.

مرتضوی در ادامه با اشاره به دستاورد‌های بزرگ سازمان تأمین‌اجتماعی در دولت شهید رئیسی، اظهار داشت: سازمان تأمین‌اجتماعی در ابتدای این دولت یکی از ابربدهکاران بانکی کشور بود و با برخی بی‌تدبیری‌ها، مطالبات انباشته سازمان به‌صورت سنواتی به مبلغ قابل توجهی رسیده بود. اما در این دولت درحالی‌که کل تأدیه بدهی به سازمان تأمین‌اجتماعی در دولت‌های قبلی ۸۰ هزار میلیارد تومان بود، در یک بازه دو و نیم ساله در این دولت، ۲۶۰ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های انباشته دولت‌ها به سازمان تأمین‌اجتماعی تادیه شد. در دوره‌های گذشته تأدیه سنواتی بدهی دولت‌ها حداکثر معادل ۲۰ درصد بدهی ایجادی در هر سال بود در حالی‌که در این دوره، نسبت تسویه سنواتی بدهی به ۶۵ درصد رسید.
وی افزود: سازمان تأمین‌اجتماعی در دولت گذشته ابربدهکار بانکی بود، اما ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی به نظام بانکی را در کمتر از سه سال در دولت مردمی سیزدهم تسویه کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر این‌که امروز سازمان تأمین‌اجتماعی از بسیاری از بحران‌ها عبور کرده و دغدغه‌های آن نسبت به تأمین منابع کاهش یافته است، گفت: در دوره مدیریتی گذشته، برای پرداخت حقوق و مستمری ماهانه باید چند هزار میلیارد از نظام بانکی استقراض می‌شد، اما امروز ریالی مازاد برداشت وجود ندارد و امید به سازمان تأمین‌اجتماعی بازگشته است. امروز منابع سازمان به شرایطی رسیده که در نیمه دوم ۱۴۰۳ می‌توان درآمد شرکت‌های تابعه سازمان را در بخش سرمایه‌گذاری اختیاری و انتخابی به کار گرفت. سرمایه‌گذاری در بنگاه‌های مولد یکی از سیاست‌های سازمان تأمین‌اجتماعی است تا این سازمان در آینده دچار مشکلات مشابه نشود.

مرتضوی در ادامه گفت: صمیمانه از تلاش‌های مجاهدانه همکارانم در سازمان تأمین‌اجتماعی تقدیر و تشکر می‌کنم. ابتدا که من به وزاتخانه آمده بودم، وقتی مدیرعامل جوان سازمان را می‌دیدم، دغدغه و نگرانی جدی درباره تأمین منابع داشتند؛ اما امروز تأمین منابع در سازمان نسبت به روز‌های اول مسئولیت ما با دغدغه کمتر و با طیب خاطر انجام می‌شود. این دستاورد ارزشمند، ماحصل مجاهدت، فکر خلاق و تلاش‌های مدبرانه مدیرعامل محترم سازمان و البته تلاش و همکاری جمعی همه همکاران از کارشناس یک شعبه در یک نقطه دوردست تا اعضای محترم هیئت امنا، اعضای محترم هیئت‌مدیره، معاونان و مدیران‌کل محترم ستادی و استانی سازمان در سراسر کشور است. همچنین از پیشگاه خداوند رحمان برای رهبر عزیزمان و سکاندار هدایت کشتی جهان اسلام و زعیم عالی‌قدر تشیع و رهبر فرزانه نظام مقدس جمهوری اسلامی، سلامت و دوام توفیقات ایشان را مسئلت دارم و به روح بلند و ملکوتی سیدالشهدای عرصه خدمت حضرت آیت‌الله شهید رئیسی درود می‌فرستم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر